• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 aydır regl olamıyorum korkuyorum

Doktora gitmiyorsunuz aileniz öğrenir diye? Reşit değil misiniz? Reşit değilseniz lütfen kimseyle sevişip başınızı da karşınızdakini de yakmayın. Yoksa hasta gizliliği diye bir şey var. Durup dururken kimsenin ailesini kızınız hamilelik testi istedi diye aramıyorlar. Bunları deneyeceğinize asmde beş dakika kan verin lütfen.
23 yaşındayımm kan vermek için ne söylemem gerekiyor

Kaç yaşındasın bi kan tahlili yap yaşın küçük deyilse bi sorun çıkmaz kimseyi aramazlar ayrıca testler negatif hamile değilsindir çok stres yaptığın içinde gecikmiş olabilir yada altta yatan başka bi hastlık bişey vardır ama psikoloji strestir diye düşünüyorum
aslında stres yapmamaya çalışıyorum ama gün geçtikçe meraklandım yıllardır hiç düzenim bozulmamıştı ilk defa bu kadar gecikti

aslında stres yapmamaya çalışıyorum ama gün geçtikçe meraklandım yıllardır hiç düzenim bozulmamıştı ilk defa bu kadar gecikti
7 yıllık evliyim 2 gün adetim gecikti diye kendi kendimi yedim 10 gün sonra oldum stresten de oluyor psikoloji önemli uzun süre adet gecikmesi normal değildir bi baktır

benim yıllardır sevgilim aslında ilk defa regl gecikmesi yaşadık
23 yaşındasın zaten yıllardır dediğiniz zamanlar çocukluk ve ergenlik. 🙄 Streste geciktiriyordur ama kendine zarar yani başka bir şey değil. Geri çekilme bir yöntem değildir ve bu şekilde korunduğunu sanan herkes sonunda hamile kalır. Belki bugün belki yarın. Sevgiliniz sizi çok seviyorsa çok düşünüyorsa prezervatifi sizden önce düşünüp taksın bir zahmet.

4 tane gebelik testi yaptm negatif çıktı ama regl olamıyorum biir sürü yöntem denedim adaçayı yoga yüz yogası falan değişşik değişik yöntemler ama olmuorr kan gelse de rahatlasam artık çünkü sevgilimle geri çekilme yöntemi ile ilişki yaşadık doktora gitmeye korkuyorum bir şey çıkarsa diye ailem öğrenirse diye yani olmam içinn başka bir yöntem varsa söylermisinizz

Kamu spotu: GERİ CEKILME KORUNMA YONTEMI DEGILDIR.

stres regli geciktirir, kendinizi rahatlatin ve varsa aspirin icin. Bildigimiz duz aspirin kan sokturucudur.

23 yaşındasın zaten yıllardır dediğiniz zamanlar çocukluk ve ergenlik. 🙄 Streste geciktiriyordur ama kendine zarar yani başka bir şey değil. Geri çekilme bir yöntem değildir ve bu şekilde korunduğunu sanan herkes sonunda hamile kalır. Belki bugün belki yarın. Sevgiliniz sizi çok seviyorsa çok düşünüyorsa prezervatifi sizden önce düşünüp taksın bir zahmet.
haklısınızz prezervatif kulllanıyorduk ama bazen de geri çekilme ile korunuyorduk

Back