4 tane gebelik testi yaptm negatif çıktı ama regl olamıyorum biir sürü yöntem denedim adaçayı yoga yüz yogası falan değişşik değişik yöntemler ama olmuorr kan gelse de rahatlasam artık çünkü sevgilimle geri çekilme yöntemi ile ilişki yaşadık doktora gitmeye korkuyorum bir şey çıkarsa diye ailem öğrenirse diye yani olmam içinn başka bir yöntem varsa söylermisinizz
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2 aydır regl olamıyorum korkuyorum
- Konu Sahibi ekimkedi
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- reglolamama
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
- 27 Ağustos 2021
- 497
- 217
- 33
- 27
Maydonoz suyu iç yada soğan suyu4 tane gebelik testi yaptm negatif çıktı ama regl olamıyorum biir sürü yöntem denedim adaçayı yoga yüz yogası falan değişşik değişik yöntemler ama olmuorr kan gelse de rahatlasam artık çünkü sevgilimle geri çekilme yöntemi ile ilişki yaşadık doktora gitmeye korkuyorum bir şey çıkarsa diye ailem öğrenirse diye yani olmam içinn başka bir yöntem varsa söylermisinizz
yutupta yorumlarda işe yarayan bir sürü kişi vardı ben de deneemek istedimRegl olmak için yüz yogası yaptınız ama doktora gitmediniz mi?
eleştirel yorumlar yerine yararlı yorumlar bekliyorum
Geri cejilme derken bisi yaparken keşke korksaydiniz. Sürtünduyseniz bisi olmaz
- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 20.054
- 598
Surtunmeyle hamile kalinmaz nasıl bir ilişki oldu bilmiyorum ama 2 aydır negatif çıkmış. Soğan ve maydanoz suyu sokturureleştirel yorumlar yerine yararlı yorumlar bekliyorum
sürtünme değil normal ilişki yaşandı ama geri çekilme ile korunulduSurtunmeyle hamile kalinmaz nasıl bir ilişki oldu bilmiyorum ama 2 aydır negatif çıkmış. Soğan ve maydanoz suyu sokturur
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Devam edin yapmaya. Mimik çizgileriniz düzelirken regl de gelir tabii.yutupta yorumlarda işe yarayan bir sürü kişi vardı ben de deneemek istedim
bilginiz yoksa yorumunuz olmasınDevam edin yapmaya. Mimik çizgileriniz düzelirken regl de gelir tabii.
- 30 Kasım 2019
- 11.960
- 38.113
- 598
Korunmamışsınız yani. Geri çekilme bir korunma yöntemi değil çünkü. Normal ilişki de yaşadıysanız hamilelik durumu olabilir.sürtünme değil normal ilişki yaşandı ama geri çekilme ile korunuldu
- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 20.054
- 598
Hadsiz bilmiyor musun yüzdeki minikler regl olmayı sağlıyor???? Mesela cok kizginsan beyinde geriliyor adet olamıyorsun yazık bir arastirDevam edin yapmaya. Mimik çizgileriniz düzelirken regl de gelir tabii.
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Doktora gitmeyip tüm saçmaliklari yapan da bana bilgiden bahsetmesin rica ederim. Ritüel falan da yapın, meditasyon, dilek ağacına çaput bağlayın. Ama sakın doktora gitmeyin.bilginiz yoksa yorumunuz olmasın
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Hemen google'a koşuyorumHadsiz bilmiyor musun yüzdeki minikler regl olmayı sağlıyor???? Mesela cok kizginsan beyinde geriliyor adet olamıyorsun yazık bir arastir
- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 20.054
- 598
Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp tabiki koş.Hemen google'a koşuyorum
testler yanılma yapabiliyor muKorunmamışsınız yani. Geri çekilme bir korunma yöntemi değil çünkü. Normal ilişki de yaşadıysanız hamilelik durumu olabilir.
Doktora gitmiyorsunuz aileniz öğrenir diye? Reşit değil misiniz? Reşit değilseniz lütfen kimseyle sevişip başınızı da karşınızdakini de yakmayın. Yoksa hasta gizliliği diye bir şey var. Durup dururken kimsenin ailesini kızınız hamilelik testi istedi diye aramıyorlar. Bunları deneyeceğinize asmde beş dakika kan verin lütfen.4 tane gebelik testi yaptm negatif çıktı ama regl olamıyorum biir sürü yöntem denedim adaçayı yoga yüz yogası falan değişşik değişik yöntemler ama olmuorr kan gelse de rahatlasam artık çünkü sevgilimle geri çekilme yöntemi ile ilişki yaşadık doktora gitmeye korkuyorum bir şey çıkarsa diye ailem öğrenirse diye yani olmam içinn başka bir yöntem varsa söylermisinizz
- 30 Kasım 2019
- 11.960
- 38.113
- 598
Yapabilirler diye biliyorum.testler yanılma yapabiliyor mu
- 5 Aralık 2022
- 2.022
- 3.196
- 63
- 22 Eylül 2022
- 5.647
- 16.007
- 178
geri çekilme bir korunma yöntemi değildir.sürtünme değil normal ilişki yaşandı ama geri çekilme ile korunuldu
KAMU SPOTU