• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 aydır her gün ağlıorum...

canım süphen olmasın sakın gözyaslarının ahı yerde kalmaz ben buna inanırım sen gercekten seviyorsan eger o bulur cezasını sen merak etme cunku böyleleri anlamaz ama birgun baslarına gercekten geldigi zaman bir an aklına düşersin ve o zaman basına önüne eger düşünür merak etme sen o zamanda sana dönmek ister belki ama cok gec

bence gözyaşını akıtmaya değmez çünkü fazla kıvırmış hatta bu kadar değersiz misin seni bu şekilde oyalayıp durmuş.belli ki eski kız arkadaşıyla demek ki onu unutamamış boşluğu senle doldurmuş şimdi de fırsatı yakalamışken yine seni kenara itip ona gitmiş.canım benim boşver daha kimler çıkar karşına gerçekten değerini kıymetini bilecek kararlı insanlar.

Biricik,canım 3 ay öncesine kdr benden değerlisi yoktu,ama dediğin gibi eski kız arkadaşını görünce değersiz oldum demekki.Ama bugün öğrendim bi arkadaşımdan kızı tanıyan çıkmıolarmış,kızın erkek arkadaşı varmış.Ama birbirlerini ekliolar facebooka fln.Ne kadar ilginç ve komik..Ben onun bi tarafını çok kaldırdım o yüzden böyle rahat rahat oyaladı.Ve hala oyaladığını sanıo.Ve Shenaycım bende inanıorum ki bu yaptıkları yanına kalmayacak..

Teşekkür ederim canım..Hayatıma dönmeye çalışıorum..Ama aklımdan çıkaramıorum.Zamanla bu acıdan kurtulurum,bunuda atlatırım biliorum.Ama içim içimi yiyo,beni böyle oyalaması,oynaması...bunları kendime yediremiorum.Suratına herşeyi söyleyip,tüm yaptıklarını çık git demek istiorum..

Eğer bir erkek gittiyse kesinlikle gitmiştir, siz uğraştıkça daha da kendini bişey ki öyle olmuş, fazlası ile egosu şişmiş; bence kendinize sosyal aktivite yaratın en büyük intikam iyi yaşamaktır..

kendini üzmemeye çalış eminim çok zor olacaktır ama başarabilirsin
evet kaçan kovalanır bu yüzden daha fazla üstüne düşme
güçlü dur acın geçecektir umarım en kısa zamanda geçer..

Teşekkür ederim sg_ceyda cım.Gerçekten çok zor günler yaşıorum.Ailemin yanında olduğum içinde daha dikkatli olmaya çalışıorum.En kısa zaman sanırım aylarımı alack :gitme:Dün gece söz resimlerimize videomuza baktım.Acımın üzerine gidiyim dedim.Daha beter oldum.Yaptıklarına rağmen silmeye kıyamıorum..

canım kimse senden kıymetli değil.sana bunları yasatan biri için gözyası dökmeye deger mi hayatım.seninle birlikteyken eski kız arkadasına dönen kişi,o kızla tekrar birlikte olsa sana tekrar dönmeye kalkar.ne kadar karaktersizce..bana zaman ver yalanına sakın inanma canım.orda burda gönül eglendirip hevesini alınca dönecekse hiç dönmesin daha iyi.hadi bakalım sil gözyaslarını.artık kuvvetli olma zamanı tamam mı canımopuyorumnanaktan

Zaten dönerse ben ona yapacağımı biliorum tatlım.Bana yaptığı gibi bende ona davrancm.Tabikide zaman ver kısmına inanmıorum.Aynı şehirdeyken aramızda küçük bi problem bile olsa asla düzeltmeden evine gidemezdi.Şimdi gönlünü eğlendirenler var heralde.O kızla birlikte olduklarından emin değilim ama yeni facebook açıp onu eklemesi yetti bana.Benim kadar seven,ona katlanan.sözünden çıkmayan birini asla bulamaz.Hiç bi kız benim kadar salak değildir.Bunu da söylemekten utanmıorum..Bugün ve yarın en önemli sınavına gircek.ınşallah iyi geçer diyemiorum.Çünkü kaldığı içinde beni suçlamıştı.Canım çok istiyorum kuvvetli olmayı,gülmeyi..ınşallah başaracağım en kısa zamanda...Desteğin için teşekkür ederim tatlım.

Canım..Zor olacak ama boşvermeye bak..ınan sana da iyi gelecek..Bırak gitsin kimle olmak istiyorsa olsun..Allah öyle büyükki sen bol bol hayırlı olması için dua et...Hayat bir oyun.kaydirigubbakcemile4

Son düzenleme:
rica ederim hayatım hep yanında destekcin olurum sen yeterki aglama..canım senin yapman gereken onu asla aramamak.son bi kez mesaj atıyım içimdekileri döküyüm deyip mesaj falanda atma..bırak ne hali varsa görsün.emin ol pişman olacak..ama sen ararsan,mesaj atarsan o peşinden kosuldugunu sanar burnu iyice havaya kalkar..yol yakından Allah nasıl bir karakterde oldugunu gösterdi sana sükür et canım.evleyseydiniz ve o simdi yaptıgı gibi eski sevgilileriyle görüsseydi o zaman ayrılık kararı almak iki kat daha acı verirdi.şu mübarek günlerde bol bol dua et canım insallah hersey senin için cok güzel olacak.

Yok canım hayatta atmam.Attımda ne oldu?Bana,"bende ne yazcağımı tam olarak bildiğimde yazsam olur mu" dedi?Yani sen bekle,belki dönerim sana..Evlenseydim böyle olaylar olsaydı heralde psikolojik yardım alıo olurdum şu anda.Çok şükür Allah'ım bana gösterdi onun yüzünü.Sadece dış görünüşe önem veriomuş bunu anladım.Eski kız arkadaşı ajanslarda çalışıomuş.Çok güzel bi fiziği varmış.Ve asla onun kabul edemeyeceği bi giyim tarzı var kızın.Aklım almıo.Sadece herşeyi bilio olmak isterdim.Ama çok kurcalamayacağım artık.Hiç bi yerden haberini almayacağm.ınşallah canım inşallah herşey çok güzel olur dediğin gibi...

Eylülcüm senin adına çok sevindim.Tekrar mutlu olabildiğini bilmek,tekrar mutlu olabileceğimin bi kanıtı artık.Eski erkek arkadaşının daha 1. ay bile geçmeden başka birini bulmasına ve resimlerini göndermesine gerçekten inanamıorum.Nasıl bu kadar midesiz olabiliolar anlamıorum.Şuan başka bi erkeğin elini tutma düşüncesi inanki benim midemi bulandırıo.Ama gün gelecek heyecan verck biliorum.

Zaten dönerse ben ona yapacağımı biliorum tatlım.Bana yaptığı gibi bende ona davrancm.Tabikide zaman ver kısmına inanmıorum.Aynı şehirdeyken aramızda küçük bi problem bile olsa asla düzeltmeden evine gidemezdi.Şimdi gönlünü eğlendirenler var heralde.O kızla birlikte olduklarından emin değilim ama yeni facebook açıp onu eklemesi yetti bana.Benim kadar seven,ona katlanan.sözünden çıkmayan birini asla bulamaz.Hiç bi kız benim kadar salak değildir.Bunu da söylemekten utanmıorum..Bugün ve yarın en önemli sınavına gircek.İnşallah iyi geçer diyemiorum.Çünkü kaldığı içinde beni suçlamıştı.Canım çok istiyorum kuvvetli olmayı,gülmeyi..İnşallah başaracağım en kısa zamanda...Desteğin için teşekkür ederim tatlım.

erkekler yerini bulmakta ustadır canım sen üzülme salak olmuyoruz bizz sadece seviyoruzz kendini bu sekilde yargılama haklıyız cunkuu

çok doğru kararlar aldığın için seni tebrik ediyorum ilk olarak, onun gerçek yüzünü erkenden gördüğün için kendini şanslı say ve kendi yolunu çizmeye çalış; o da ajanslarda çalışan güzel fizikli eski sevgilisiyle mutlu olabiliyorsa olsun, umursama.

Teşekkür ederim Tucecim..Artık benimde son senem,inşallah bilgisayar öğretmeni olacağım.Okulumdaki son senemi rahat geçireceğim en azından,karışanım olmadan..Eve hapsetmeden kendimi..Eski sevgilisiyle ne yapıyorsa yapsın,sonuç tam bi felaket olacak biliorum..

Merhaba kızlar;
Anlam veremiorum bu olanlara...Lütfen fikir verin..
Bir senelik bir ilişkim vardı...Herşey çok güzeldi,üstüme titriodu.Kendi aramızda yüzük taktık..Ailesiyle tanıştırmak ve ailemle tanışmak için can atıodu.Zorluodu hatta.Asla bitmeyeceğini düşünüodum.Ve herkes imrenerek bakıodu ilişkime.Çok değer veriodu.Mezun olacağı için balosu vardı ve sensiz gitmem diodu.Sonra zaman geçtikte kıvırmaya başladı.Senle gidersem dışarıya çıktığımız bi gece olcak,senle ilgilenmek zorunda kalcam orda dedi bi gün.Ve birlikte finallere çalışıoduk o gün.Ben saatlerce ağladım,hatta ilk kez ağladım yanında.Sonra gitti ve aramamaya başladı,hep ben aradım,resmen kovaladım.O her defasında bi bahane buldu.5 dk yanımda durdu,durmadı.Bu arada son senesi ve 5 dersten kaldı.Bu yüzden beni suçladı,oda aileside.Sonra bi gün ayrılmayı düşündüm ama vazgeçtim affedebilcekmisin beni dedi.Herşey düzeldi dedim.Teline baktım o gün.Eski kız arkadaşını kaydetmiş.Bu kim dedim?Ne yani eski kız ark.mı sandın dedi,yemin etti hatta.Sonra onun olduğunu öğrendim turkcelle msj attım.Tabi hemen aradım hesap sordum.Kızın erkek ark. varmış hal hatır sormak için arckmış.Telini ortak ark. vermiş.Okul bitti ve bana defalarca bu ayrılık bize iyi gelcek,hayatımdaki zorlukları düzeltcm,ilişkimide düzeltcm dedi.Ama ben ailemin yanına geldiğimde 3 gün güzelse 4. gün herşey kötü oluodu.Ailesi baskı yapıodu.Aradığımda meşgule atıodu,bana müsade et herşey daha kötü olcak yoksa diodu.En sonunda dayanamadım ayrıldım ama senin yapmaya çalıştığın bu diyerek.Bana bi cvp bile yazmadı.15 gün geçti üstünden uzun bi mail attım.Sonra bana bende ne yazcağımı bildiğimde cvp yazsam olur mu dedi?Ve ona yakın olmak için oynadığı online bi oyun vardı ona girdim.Söyledim de.Beni orda buldu.Yardım etti felan.Çocukça şeyler.Ordan konuştu felan.Sonra ben bi gece facebooku karıştırırken arkadaşımın hesabından onu gördüm.Eski kız ark.da eklemiş.Ama profil resmine manzara resmi koymuş.Ve bende oyunada girmedim ondan sonra.O kızla birlikte sanırım.Bunun başka bi açıklaması yok ama neden benle oyunda konuşmaya devam etti?Çok uzun yazdım kızlar kusura bakmayın :kedi:

İnsan deli dolu bir aşkı yaşarken seni hiç bırakmayacak asla başkası olmayacak zannediyor ama gün geliyor bi bakıyosunki senin için ölüp biten bi adam sanki sana bi yabancı sanki hiç sevmemiş sanki o sözleri söyleyen hiç o değil ağlama üzülme demek yersiz ağla ağla ağlayabildiğin kadar zaten hayatından çıktığı gibi gönlünden de çıktığında istesende ağlayamazsın zaman sadece zaman sana çok iyi gelecektirrrrrrr

Zaman herşeyin ilacıymış bunu anlayacağım bende.Bilabisss canım inan ki imkansız geliodu ayrılık,bir sene 3 ay geçirdim onunla.Ama senelere bedeldi.Herşey rüya gibiydi.En kötüsüde dediğin gibi yabancıymış gibi davranması.Hemde bu kadar kısa bir sürede.Ağlamamak için dayansamda bi yerde kopuo canım.Bakmışım ki sabah gözlerim şiş kalkmışım .mafoldumben Geçicek bunlar,geçicek diorum.Şimdi ailemin sevgisiyle güçleniorum.Bi ay sonrada arkadaşlarımın desteğiyle zaman daha çabuk geçicek.

ben o baktığın resimleri sil derim
çünkü kaldıkça bakmak isteyeceksin vede bu seni daha da zorlayacak şimdi çok zor geliyodur unutmak
hatta unutamam imkansız bile diyiyo olabilirsin ama emin ol geçecek
neleri unutmadık ki..
sen kendini kolay yoldan toparlamaya çalış
biz yanındayız...

sg_ceydacım çok haklısın silmem lazım,biraz daha zaman,silmek isteyeceğim gün gelecek..Yaptığı karaktersizliği,onursuzluğu unutmayacağım gibi gelio şuan..Ama onu kesinlikle kalbimden çıkaracağım,sadece yaptıkları kötü şeyler bi yerde kalack.Yanımda olduğuz için çok teşekkür ederim.Çok iyi gelio..

rica ederim canım
umarım en kısa zamandada unutabildiğinin haberini alırız
sana yaptığı kötülükleri aklına getirirsin unutman daha çabuk olur
ama şunu yapardık buunu yapardık diye düşünmemeye çalış iyi anıları düşünme
onlar şimdi gün yüzüne çıkmak için çabalıyodur sen buna izin verme
yaptıklarını haketmemişsin tek suçun sevmekmiş(tabiki suç değil ama)
bunun bedelini acı çekerek ödememeye çalış üzülme güçlü ol..

Back