- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 198
- 29
- Konu Sahibi Zeytinlerimm
-
1,5 yıllık evlıyım 28 gunde bır oluyordum adetımı 1 gun bıle aksamazdı son 5 aydır 2 ayda bır olmaya basladım ve sımdı 2 ayıda gectı doktora gıttım sokturucu vermedı önermıyorum dedı olunca 3. gunu gel dedı ama olamıyorumlutfen yardımcı olun arkadaslar psıkolojım bozuldu sebepsız yere aglıyorum artık
Civanperçemi deneyebilirsin bende işe yaramıştı oradan biliyorum
civanpercemi atkuyrugu otu biberiye papatya rezene maydanoz nane bunlari karistir demle ve istegine gore gunde bir iki bardak ic,inan faydasini goreceksin bende ayni sorunu her regl donemimde yasiyorumozelliklle civanpercemii ve rezene cok sifali sadece ikisinide demleyip icebilirsin
civanperçemi bir bardak içsem bile kısa zamanda fayda ediyor karın ağrıları başlıyor hemen..
kesinlikle adaçayı ve civanperçemini tavsiye ediyorum. ben ikisini birlikte demleyip içiyorum gecikme olduğunda
1,5 yıllık evlıyım 28 gunde bır oluyordum adetımı 1 gun bıle aksamazdı son 5 aydır 2 ayda bır olmaya basladım ve sımdı 2 ayıda gectı doktora gıttım sokturucu vermedı önermıyorum dedı olunca 3. gunu gel dedı ama olamıyorumlutfen yardımcı olun arkadaslar psıkolojım bozuldu sebepsız yere aglıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?