2 aydır Adet olamıyorum, söktürücü bıtkıler tavsıye edebılır mısınız?

Zeytinlerimm

Gün bugün güzel yaşa 🤍
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
3.507
5.134
198
29
1,5 yıllık evlıyım 28 gunde bır oluyordum adetımı 1 gun bıle aksamazdı son 5 aydır 2 ayda bır olmaya basladım ve sımdı 2 ayıda gectı doktora gıttım sokturucu vermedı önermıyorum dedı olunca 3. gunu gel dedı ama olamıyorum lutfen yardımcı olun arkadaslar psıkolojım bozuldu sebepsız yere aglıyorum artık

Civanperçemi deneyebilirsin bende işe yaramıştı oradan biliyorum

Civanpercemi atkuyrugu otu biberiye papatya rezene maydanoz nane bunlari karistir demle ve istegine gore gunde bir iki bardak ic,inan faydasini goreceksin bende ayni sorunu her regl donemimde yasiyorum ozelliklle civanpercemii ve rezene cok sifali sadece ikisinide demleyip icebilirsin

civanperçemi bir bardak içsem bile kısa zamanda fayda ediyor karın ağrıları başlıyor hemen..

civanperçemi bir bardak içsem bile kısa zamanda fayda ediyor karın ağrıları başlıyor hemen..

cok tesekkur edrım kızlar aktardan alıp denıycem inanın adet olmayı hiç bu kadar istememiştim PEKİ TARIFINI VERIR MISINIZ?

Son düzenleyen: Moderatör:
soru benim degildi fakat yancı olarak girdim :13: gizooss yanıtın hayat kurtaracak cinsten,
cok tesekkur ederim, artık aylar beni beklesin korkmuyorum gecikmelerden

kesinlikle adaçayı ve civanperçemini tavsiye ediyorum. ben ikisini birlikte demleyip içiyorum gecikme olduğunda

3 ay oldu daha olmadım adet.
bugun dr progestan verdı olmam için sizce faydası olur mu?

Ben bi ara duzenli olarak biberiye yesil cay civanpercemi icmistim gunde 1 bardak. Bi bardakda adacayi duzene girmisti regllerim. Pcosluyum. Ama sonra haftada bir falan derken duzeni bozdum. Ibsallah ise yarar. Moralini bozma

ben hayıt tohumu civan perçemi aslan pençesi soğan kürü bunları kullandım hiç regl olamadm adaçayı söktü ama hamilelik düşünmeyenler adaçayını günde iki kere içebilirler adet söktrücü olarak bana bu fayda etti....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…