2. ayda hamile kalanlar

belirsiizz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2016
16
7
30
merhaba kızlar. ben daha önce doğum kontrol hapı vs hiç kullanmadım sadece geri çekilme yöntemi ile korunduk. eylül ayında korunmayı bıraktık ama gebe kalamadım. normalde adetim 7 gün sürüyor ama 3 gün öncesinde günde 1 kez lekelenme oluyor. adet döngüm 32 gün. adet problemimle ilgili geçen hafta doktora gittim yumurtalıklarıma baktı bir problem yok dedi smear testimde de bir sorun çıkmadı. ama bana bu adet öncesi lekelenme için duphaston adında bir ilaç verdi 10 gün içmem gerekiyor. bu hapı kullanırken gebe kalan var mı aranızda ? çevremde çoğu kişi hiç hap kullanmasan bile bünye alışık olmadıgı için ilk aydan hamile kalmamışsın diyor. benim durumumda olan ikinci veya üçüncü ayında gebe kalan var mı? ben biraz fazla stres yapıyorum onunda etkisi olabilir.

merhaba kızlar. ben daha önce doğum kontrol hapı vs hiç kullanmadım sadece geri çekilme yöntemi ile korunduk. eylül ayında korunmayı bıraktık ama gebe kalamadım. normalde adetim 7 gün sürüyor ama 3 gün öncesinde günde 1 kez lekelenme oluyor. adet döngüm 32 gün. adet problemimle ilgili geçen hafta doktora gittim yumurtalıklarıma baktı bir problem yok dedi smear testimde de bir sorun çıkmadı. ama bana bu adet öncesi lekelenme için duphaston adında bir ilaç verdi 10 gün içmem gerekiyor. bu hapı kullanırken gebe kalan var mı aranızda ? çevremde çoğu kişi hiç hap kullanmasan bile bünye alışık olmadıgı için ilk aydan hamile kalmamışsın diyor. benim durumumda olan ikinci veya üçüncü ayında gebe kalan var mı? ben biraz fazla stres yapıyorum onunda etkisi olabilir.
Merhaba canım. Ben yazz ile korundum bir süre. Bıraktığımda doktorum hamile kalırsın hatta ikiz olur demişti. İki gün kahverengi akıntım oldu. Ben yerleşme kanaması diye düşünmüştüm ama maalesef değilmiş. Bir sonraki ay hamile kaldım şükürler olsun. Daha önce doğum kontrol hapından regl oluyor gibi kahve akıntım olmuştu. Doğal demişti onun için de. İnşallah senin de olur bu ay. Ama stres yapma. Bende çok stresliydim. Buradaki kızlar hep stres yapma yazmıştı ve şükürler olsun miniğimi bekliyorum.

Bende korunmayı bıraktıktan 2 ay sonra hamile kaldım. İlk ay Dr a gittiğimde ilaç vermek istedi ama kullanmadım. Sadece folik asit.. stresten uzak olursan ve hiç bir sorun yoksa gün aşırı ilişki ile hamile kalabilirsin. :)

Bende ikinci ayımda hamile kaldım canım aynı senin gibi doktora gitmiştim hiçbir sorun yok demişti. Ovulasyon testi kullandım. Yumurtlama günümü tutturamamışım demekki 1. Ay

ben de korunmayı bıraktığımın 2. ayındayım ve şimdi doktor keseyi görünce kesin konuşacak umarım.sizin de olur hemencecik inş.

Bende ikinci ayda hamile kaldım canım ilaç falan da kullanmadım doktora gitmiştim bi sorun yok yakın zamanda güzel haberle gelirsin demişti bir ay sonra bebiş müjdesini aldık ama sana tavsiyem sürekli aklında bu olmasın akışına bırak

bizim de ilk ay denememizde olmadı. adet olduktan sonra solgar ın folik asitini içmeye başladım her gün. ikinci ay dendik şuan adetimin 3 gün gecikti test falan da yapmadım. acaba hamile olabilir myim? çok fazla tuvalete çıkıyorum bu arada nedendir bilmem.

Merhaba canım. Ben yazz ile korundum bir süre. Bıraktığımda doktorum hamile kalırsın hatta ikiz olur demişti. İki gün kahverengi akıntım oldu. Ben yerleşme kanaması diye düşünmüştüm ama maalesef değilmiş. Bir sonraki ay hamile kaldım şükürler olsun. Daha önce doğum kontrol hapından regl oluyor gibi kahve akıntım olmuştu. Doğal demişti onun için de. İnşallah senin de olur bu ay. Ama stres yapma. Bende çok stresliydim. Buradaki kızlar hep stres yapma yazmıştı ve şükürler olsun miniğimi bekliyorum.
Doğum yaptın mı canımm ne kadarlıktı senin ? :)

bizim de ilk ay denememizde olmadı. adet olduktan sonra solgar ın folik asitini içmeye başladım her gün. ikinci ay dendik şuan adetimin 3 gün gecikti test falan da yapmadım. acaba hamile olabilir myim? çok fazla tuvalete çıkıyorum bu arada nedendir bilmem.[/QUOTEbence hemen bir kan tahlili yaptır ben asla duramazdım :)

gece test yaptık 2 çizgi çıktı. şimdi de hastaneye gittim ultrasonda bişey görünmedi. kan verdim öğleden sonra tatil.. offf pazartesiye mi kaldı şimdi

gece test yaptık 2 çizgi çıktı. şimdi de hastaneye gittim ultrasonda bişey görünmedi. kan verdim öğleden sonra tatil.. offf pazartesiye mi kaldı şimdi

X