• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller 2 Ayda doğum ve güneş lekelerinden kurtuldum :)

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
bu kremi bende kullanıyorum. dudak üstümde bıyık gibi epilasyon sonrası lekelerim vardı ve biri bana kesele soyulsun geçer dedi. ben bunu banyoda uygulamıştım ve biraz fazlaya kaçtığım için deriyi tamamen soymuşum. dudağımın üstü su topladı çok kötü oldu.. 2 ay dışarı çıkamamıştım. kaş yaparken göz çıkarmıştım anlayacağınız.. yara geçti ve lekelerim iki ktı fazlalaşmıştı.. doktor ablama bir karışım vermişti 4 5 ilaçtan oluşan onunda cildinde yer yer güneş lekeleri vardı.. o etkisini görünce ben karışımdaki ilaçların hangisi neye etki ediyo diye araştırdım. expigmentin renk açıcı özelliğini duydum ve 2 tüp bitirdim hiç sektirmeden her gün 2 kere sürmüştüm.. görenler cildine ne yaptın demeye başladı.. şimdi hala kullanıyorum ve tüm yüzüme uyguluyorum sadece geceleri yatarken.. gündüz de 50 faktörlük güneş kremimi asla ihmal etmiyorum.. yaşasın kapatıcısız günler :33:

cnm bnmde son ıkı senede ay gbı olan yuzumde yer yer kararmalar oldu yanak bolgemde goz cevremde zyıfım ve herkes bu yuzden oldugunu kılo alsam gcıcegını soyledı ama kılo almaktn umudu kestım neyse gcen hfta doktora gıttım bna acnelıyse ve expıgment %4 luk bı karısım verdı eczane hzrladı yuzume uyguladım suan syulmalar vr bnde tum yuzume uyguladım ama yanaklarımda fln sıvılce cıkmaya basladı dudak cvremde ucuklr oldu kızarıklık vr cılt rengım dha beter oldu tum bunlar normalmı oktor hftada ıkı sefer uygulamaı soyledı 1 ay snra dusunum vr kas ypım derken goz cıkrtmaktn korkuyorm bu syulmalar ne kdr suruyor yrdımcı olursan cok sevınırım bnde kapatıcı olmadan dısarı cıkamıyorm 2 yıldr cok kotu bı durum

merhaba arkadaşlar bende kullandım expigment bendede işe yaramadı bunun dışında çok ilaç kullandım olmadı şimdi shiseidonun wihiting lekek kremine başladım 2.günümdedyim biraz yüzüm canlandı gibi ama lekeler için daha erken

merhaba arkadaşlar bende kullandım expigment bendede işe yaramadı bunun dışında çok ilaç kullandım olmadı şimdi shiseidonun wihiting lekek kremine başladım 2.günümdedyim biraz yüzüm canlandı gibi ama lekeler için daha erken

aranızda bu kremi kullanan oldumu acaba

Back
X