Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar forumda herkez expigmentten yakınıyor yorumları okudum başlayıp bırakan arkadaşlar olmuş ben 2 ayda tüm lekelerimden kurtuldum eskiden fondotensiz evden adımımı atmıyordum şimdi yüzüm bebek gibi oldu
Sağol canım cevabın için...Benim kullanmadığım krem harcamadığımpara kalmadı 2 senedir doğum sonrası dudak üstünde kalan lekelerle uğraşıyorum.Sadece oraya sürüyorum çünkü yüzümde başka rahatsız edici leke yok elmacık kemiklerimde her yaz çıkan kahverengi lekeler dışında ama onları da takmıyorum...Şu lekeden bir kurtulsam.Benim soyulma pul pul olmamıştı ben 3 gün kullanmıştım ama bilinçsizce bol bol gündüzleri sürmüştüm.Sonra duşa girince soyulmuştu acımıştı soyulan yerler...Şimdi yine o şekilde soyulursa soyulan yerlere süremem galiba daha kötü olur biraz beklerim devam ederim.Bir de locoid pomad aldım tahriş için onu da sürebilirim.
expigment kullandım hem lekelerimi kaybetti hemde cildimin tonu eskisi gibi oldu
merhaba bu sinop ta yapılan güneş lekeleri için olan kren de yorumunuz var kullandınızmı
tüm yüzüme sürdüm başkaları ton farkı olur dedi dinlemedim iyikide dinlememişim %4 lük olanı kullandım kızarıklık oldu zaten olması iyileşme demekmiş doktorum öyle söyledi ara ara pul pul çok hafif soyulma oldu hiç bıkmadan her gece uyumadan 2 saat önce sürdüm ve öyle uyudum sabah yüzümü yıkayıp gübeş koruyucumu sürdüm doktorum 6 ay sürebilir demişti 2 ay dolmadan lekeden eser kalmadı ve cilt rengim açıldı eskiden fondoten ve kapatıcı olmadan balkona bile çıkmıyordum şimdi çok rahatladım insanın kendine güveni geliyor neler çekmiştim yıllarca yüzümde o lekelerle hiç ara verme kollarımda kullanıyorum şuan kollarım bile değişmeye başladı şimdiden
ben expigmenti tek kullandım güneş kremini sürmeyi unuttuğum anlarda soyulma oldu ama öyle çok aşırı değildi lekelerin ne durumda bilmiyorum bendekiler çok fazlaydı çok şükür kurtuldumcnm bnmde son ıkı senede ay gbı olan yuzumde yer yer kararmalar oldu yanak bolgemde goz cevremde zyıfım ve herkes bu yuzden oldugunu kılo alsam gcıcegını soyledı ama kılo almaktn umudu kestım neyse gcen hfta doktora gıttım bna acnelıyse ve expıgment %4 luk bı karısım verdı eczane hzrladı yuzume uyguladım suan syulmalar vr bnde tum yuzume uyguladım ama yanaklarımda fln sıvılce cıkmaya basladı dudak cvremde ucuklr oldu kızarıklık vr cılt rengım dha beter oldu tum bunlar normalmı oktor hftada ıkı sefer uygulamaı soyledı 1 ay snra dusunum vr kas ypım derken goz cıkrtmaktn korkuyorm bu syulmalar ne kdr suruyor yrdımcı olursan cok sevınırım bnde kapatıcı olmadan dısarı cıkamıyorm 2 yıldr cok kotu bı durum
Minin minik soyulmalar oldu ama güneşkremini sürmediğim zamanlarda oldu evde dahi sürdüm güneş koruyucuyu kızarıklık cilt yenileniyor kızarması sonuç aldığını gösteriyor ben yatmadan 2 saat önce maske uygular gibi sürdüm cildimin emmesini bekledim yanma oluyor ilk sürünce 2.kremi kullanmaya başladığımda eşim fark etti yüzün çok değişti diye daha sonrası çok kısa zamanda gelişti hem lekelerim gitti hemde yıllardır güneşe maruz kalan cildim eski halini aldı kullanmadan önce yüzüm esmer vücudum bembeyazdı aradaki ton farkı gitti kollarıma sürüyorum 3 haftadır yüzüme expigment sürmeyi bıraktım 14yıl bu lekelerle yaşamıştım şimdi aynanın karşısına geçince kendime güvenim geldi iyiki kullanmışım hiç ara verme ve gündüz güneş kremini evde dahi sür bu arad güneş kremi 50 faktörlü olmalıgreensu 2 ayda kurtuldum demişsinya bu iki aylık süreç nasıl geçti şimdi ben bir haftadır kullanıyorum soyulmalar ufak ufak devam ediyor kızarıklık da devam ediyor ama her gece sürüyorum.Bu kızarıklıklar ne zamana geçmişti sende??Ve de lekelerin gitmeye başladığını kaçıncı haftada fark etmeye başladın canım??Bir de kremi nasıl kullandın ben her gece yatmadan lekelere sürüyorum çok mu az sürmek lazım acaba ben fazla mı sürüyorum bilemedim yardımcı olursan sevinirim:)
Minin minik soyulmalar oldu ama güneşkremini sürmediğim zamanlarda oldu evde dahi sürdüm güneş koruyucuyu kızarıklık cilt yenileniyor kızarması sonuç aldığını gösteriyor ben yatmadan 2 saat önce maske uygular gibi sürdüm cildimin emmesini bekledim yanma oluyor ilk sürünce 2.kremi kullanmaya başladığımda eşim fark etti yüzün çok değişti diye daha sonrası çok kısa zamanda gelişti hem lekelerim gitti hemde yıllardır güneşe maruz kalan cildim eski halini aldı kullanmadan önce yüzüm esmer vücudum bembeyazdı aradaki ton farkı gitti kollarıma sürüyorum 3 haftadır yüzüme expigment sürmeyi bıraktım 14yıl bu lekelerle yaşamıştım şimdi aynanın karşısına geçince kendime güvenim geldi iyiki kullanmışım hiç ara verme ve gündüz güneş kremini evde dahi sür bu arad güneş kremi 50 faktörlü olmalı