Saç Uzatma Yöntemleri 2 AYDA bu kadar uzadı :):)

anelia

Guru
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2009
644
74
323
saçlarımı 2 ay önce uclarından 4-5 cm kadar kestirmiştim cok yıpranmış ve kırılmışlardı(ilk resim).kestirdikten 1 ay sonra formda dolaşırken sinamekili maskeyi gördüm ve hemen malzemeleri alıp uygulamaya koyuldum.4 hafta kadar uyguladım ve sonuç gercekten iyi oldukaydirigubbakcemile2deneyimimmden yola cıkarak size şunu tavsiye edebilirim ki saçlarınıza maske yada kür uygulamaya başlamadan önce mutlaka uclarından biraz kestirin.kesilen sac hem daha cabuk uzar hemde yaptığınız kürlere daha iyi sonuç alırsınız.maskeyi tekrar paylaşıyorum 1 cay bardağı sinamekiyi kaynatıp soğuduktan sonra 1 tatlı kaşığı badem yağı(ben tatlı badem yağı kullandım) 1 ampul bemix ilave edip saç diplerine yedirerek sürüyoruz.4-5 saat beklemeniz yeterli.tekrar vurgulamak istiyorum ben bu maskeyi sadece 1 ay yaptım sonuç bu şekilde oldu.ha bide 1 aydır sarımsaklı şampuan kullanıyorumsositososito.iaşllah sizde güzel sonuçlar alırsınız.bol şanslerhihoyyyt

Eklentiler

• $ıtıtı.jpg
    $ıtıtı.jpg
    9 KB · Görüntüleme: 526
  • $Resim 008.jpg
    $Resim 008.jpg
    6 KB · Görüntüleme: 492
bende basladım bu ıkıncı yapısım haftada 3 kez yapsam zararı olurmu acaba...bu arada saclarr super olmus cnm :)

kız sarımsaklı şampuanda kokmuyo mu saçların yabilmiyorumkismile

saçların güzel uzamış canım sağlıklı görünüyorlar ben de sinameki yapıyorum bakalım benimki ne kadar uzayacak

eskiden hep 4-5 saat beklerldm snra japongülünün son yazdığından sonra yarım saat bekletiorum :S

ne biliim snradan yarım saatten fazla bekletmein deince kafam karıştı bnmde bugnde böle yarım saat ypiim demştm 4-5 saat snrada yıkayamayacağıma göre böle ytcm gliba:D:D:D

evet canım uyarmış haftada 3 kez yapın ve yarım saatten fazla bekletmeyin diyede belirtmiş daha önce hep 4-5 saat yapardmda yazısından snra tırstım şimdide yarım saat bekletiorum

bende basladım bu ıkıncı yapısım haftada 3 kez yapsam zararı olurmu acaba...bu arada saclarr super olmus cnm :)

tavsiye etmem cnm 1 ay boyunca haftada bidefa uygulanıyo, 2. aya gectiğinde haftada 2 defa. o şekilde daha uygun oluyomuş duyduğuma göre.kuaför tavsiyesikaydirigubbakcemile5

ne biliim snradan yarım saatten fazla bekletmein deince kafam karıştı bnmde bugnde böle yarım saat ypiim demştm 4-5 saat snrada yıkayamayacağıma göre böle ytcm gliba:D:D:D

yarım saat cok az ama cnm:olmaz:benim danıştığım kuaför 4-5 saat kalmalı dedi.arada fön makinası yada ıslak havlu yap, köklere daha iyi işler demişti ama yapmıyorum onu üşeniyorumsositososito

canim çok güzel uzamış saçların bende yapıyordum bu kürü ve gerçekten sonuç aldım iyileşiyim en kısa zamanda yine başlıcam

bügünde dip boyamı yaptırdımzemuszemusson halini koyuyorum :lepi:

Eklentiler

• $Resim 013.jpg
    $Resim 013.jpg
    5 KB · Görüntüleme: 116
  • $Resim 011.jpg
    $Resim 011.jpg
    6,7 KB · Görüntüleme: 130
Back