Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

1. hareket yüz üstü yatıp bağdaş kurarr gibi ayaklarınızı birbirine dolayın ellerinizi direklerinizzi büküp yere tamamen yapiştırıp ordan güç alıp kalıkıp inin bu arada zaten göğsün gerildini farketceksiniz .Diğer hareket bildiğiniz şınav hareketi

2.hareket ise yere sırtüstü uzanın ama sırtnız tamamen yapışmasın iki elinize ağırlık alın ya da çorba kasesi çenenizi göğsünüze doğru indirin karnınızı içeri çekin ve kollarınızı kaldırıp indirin

diğer bi hareket yastık alın ve başınız ensenizve sırtınız bu yastığa değicek şekilde yatın elinize yine ağıtlıklaınız alın yine çeneyi göğüs hizasına doğru eğin sırtınızı eğmeyin ve bu pozisyonda kalarak ağırlıkları göğsünüzün üstünde birlerştirin

Ben anladiklarimi denedim de anlamamisim galiba hiiiiic gögüse faydasi olmuyor hissetdigim kadariyla en iyisi netten baska egzersizlere bakmak...

Evt ben bir ara Nar yemeye baslamistim sanki birsey yememis gibi geliyordu bitirdikten sonra cekirdeklerini ayitlayana kadar anam agliyordu bende en iyisi cayini bulup ismek dedim...

narı yemek bana da çok zor geliyo. o yüzden ortadan 2 ye ayırıp, sıkıyorum limon sıkacağında vs.

ayrıca, nar ve narçiçeği çayları yüksek şekeri düşürmede kullanılıyor alternatif tıpta, o yüzden ya çok içmeyin, ya da şeker ihtiyacınızı biryerlerden karşılayıın arkadaşlarım

kızlar ben bu sütyen ölçülerinden birşey anlamıyorum. siz diyorsunuz ya 75A 75B diye. özellikle A ve B den birşey anlamıyorum. ben 80B kullanıyormuşum, şimdi baktım. bu beden büyük mü oluyor şimdi?

Evt de sikinca da cok az aluyor yarim bardak bile etmiyor...

80B iyi daha ne istiyorsuuuuunn Derinn84??

ama sütyeni çıkarınca 80B gibi olmuyorlarki :)) çok yayıklar bide, o yüzden sütyen toparlıyor sanırım. allaha şükür çok küçük değiller ama 80 likte değiller ki.

az olsun canım benim, o da yeter bence. ben bütün kış hemen hemen hergün 1 nar suyu içtim ama birşey farketmedi. sizlerde işe yarar umarım.

kızlar ya şu melisa çayı yokmu onu rezeneyle karşıtırığ günde en az 3 bardak içtim dehşet ağrıyo göğüslerim büyüme var baya güçü de 6 aydır kullanıyorum eski göğüs ölçülerimden eser kalmadı küç etki etti ama çayla beraber dahada etkili melisa ve rezene çayını şiddetle tavsiye ediyorum

kızlar ya buz masajını zararı varmı acaba çünkü ben onu yaptıktan sonra çok ağrıyo bi de ginkacım senin ne kadar büyüdü

cnm aktarlarda melissa çayı var.rezene ve melisa çok iyi gelio zaten melisa çayı oğul otu aynı anlama gelen çaylar oğul otu hormaonları dengelio sütü arttırıyomuş.küç ünde etkisi çok ona zetn hep devam :) valla 70 kullanıyodum yoktular resmen 75 beden oldular hedefim 80 canım artık göğüslerim var dimdikler .dümdüz duruyodu eskiden korkardım destekli südyensiz bişey giymezdim.artık bazı şık yazlık kıyafetlerimde südyen bile kullanmıyorum.hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…