- 3 Nisan 2009
- 3.629
- 4
-
- Konu Sahibi kainat gxuxzeli
- #1.381
sen bu hızla uc ay devam et canım bak gor o zaman ne kadar farkedıyo buyudugu ıcındır canm agrı sen merak etme benımde oyle agrısız gunum yok dedım yaa devam et ıns ıstedgın gıbı olura.s.Bir iki sey yapiyorum iste bende elimden geldigince... Günde 4-5 tane Hurma yiyorum, Nar cayimi aksamlari iciyorum (suyu koydum az sonra icecem heheh) Onun disinda su kollarimi sisiren lanetli sporu bir süre yaptim ve geri biraktim zaten gögüslerime de fayda eden seyin o oldugunu düsünmuyorum... Yumrugu elin icine bastirarak yapilan sporu yapiyorum iste... Son olarak da okuldan gelince 5-10'ar dakikalik masaj yapiyorum (okul oldugu icin biraz aksiyor saat 2-3 den sonra yapiyorum anca) gece yatmadan da 5'er dakika felan yapiyorum... Bu kadar...
Gelisme var mi diye sorarsan sanki dolgunlasmaya basladi gibi MASALLAH MASLLAH diyip duruyorum zaten 2 hafta önce felan ölcmüstüm 2 cm gibi bir gelisme vardi masaj yapinca da icleri yumusamis gibi ve hep agriyor zaten InsAllah hayra alamettir ne diyim...
sen bu hızla uc ay devam et canım bak gor o zaman ne kadar farkedıyo buyudugu ıcındır canm agrı sen merak etme benımde oyle agrısız gunum yok dedım yaa devam et ıns ıstedgın gıbı olura.s.
Kızlar isterseniz nar yemek yerine aktardan nar çiçeği alın çayını için hergün.Tadı ekşi ama güzel bence.
canım asıl bu donemde yapman daha etkılı olur emın ol buyutuculerde de bunu tavsıye eder hatta ben kullandıgım yaga adet donemımde basladım bekledım bı sure regl donememın gelmesını yanı ozaman basladım masaj yapmaya bıde bı sure sonra o kadarda el degmeyecek kadar olmuyo masajın ılk dakıkalarında sızı oluyo sonra gecıyo alısıyo yanı sen devam et ucundakı sızıda normal bende de oluyo hemde cok dayanılmaz sekılde regl donemını bence kacırma hıc asıl o donem cook onemlıkaydirigubbakcemile5Arkadaşlar bende masaj yapınca gögüs uçlarım feci sızlıyor sizinde yazdıklarınızı görünce rahatladım yoksa şu masaj işine yeni başlamışken bırakacaktım.
Ben bastırmıyorum da cok hızlı da yapmıyorum ama her gögsüm için 50 kez dairesel hareket yapıyorum.
Büyüme konusuna gelince eskiye nazaran daha agır büyüyorlar gibi ama şekilleri bayag iyi eskiye nazaran.75 b ince dantelli sütyen giydim ilk defa...
Eskiden bu sütyeni giyince gögüslerim içine tam otururdu şimdi üstlerden taşmaya başladı gibi...
Birşey sorucam bu arada ben adet dönemimde masaj yapmıyorum gögüslerim cok acıyor diye sizler yapıyor musunuz?Bu zamanda masaj yapmanın zararı olur mu?
aaaaa bilmiyodum bunu nezcim saol...
Evet kesinlikle regl döneminde masaj birakilmamali bence hatta daha fazla masaj yapilmali bence regl dönemindeehihoyyytkaydirigubbakcemile2ya benimde regli döneminde feci sızlıyordu, masaj yaparken canım acıyordu ama herşeye rağmen devam ettim. hormon tahlili yaparken bile reglinin 3. günü yapıyorlar. bence de o zaman yapmak faydalı olur.
Arkadaşlar gögsüme uzun bir aradan sonra bugün ölctüm hevesle...
Hala 89 cm de kaldı ilerlemiyor üstelik adet dönemim yaklaşıyor şuan hafif dolgunlar buna ragmen.
Düzenli küç+bitki çayları ve masaj yapıyorum.
Benimkiler durgunluk dönemine girdiler.Niye acaba yoksa görüdügüm gürecegim tüm gelişme bu kadar mıydı?Sizlerde durum nasıl ilerleme var mı yoksa yerinde mi sayıyorlar?
Bu arada rezene çayım bitti birkaç gün oldu başka çay içiyorum bana ondan gibi geliyor.
Rezene gercektende en etkili çay büyüme konusunda.
Ben rezeneden sonra adacayı içiyordum bir arada birlikte kulllanmıştım.
Arkadaşlar gögsüme uzun bir aradan sonra bugün ölctüm hevesle...
Hala 89 cm de kaldı ilerlemiyor üstelik adet dönemim yaklaşıyor şuan hafif dolgunlar buna ragmen.
Düzenli küç+bitki çayları ve masaj yapıyorum.
Benimkiler durgunluk dönemine girdiler.Niye acaba yoksa görüdügüm gürecegim tüm gelişme bu kadar mıydı?Sizlerde durum nasıl ilerleme var mı yoksa yerinde mi sayıyorlar?
Bu arada rezene çayım bitti birkaç gün oldu başka çay içiyorum bana ondan gibi geliyor.
Rezene gercektende en etkili çay büyüme konusunda.
Ben rezeneden sonra adacayı içiyordum bir arada birlikte kulllanmıştım.
aynen cnm benımde 84de kaldı ama pes etmek yok devam edelım hem oyle kısa surede de alınmaz kı hemen sonuc en az 3 ayda yanı cnm buyutucu de bıle dıo kı bı sure buyume duraklar falan demekkı dedıgın gıbı senınkı bu ara duraklama donemındehihoyyyt
merhaba bi sorum olacaktı ilk başladığında kaçtı ölçülerin söyleyebilirmisin?