Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

sen bu hızla uc ay devam et canım bak gor o zaman ne kadar farkedıyo buyudugu ıcındır canm agrı sen merak etme benımde oyle agrısız gunum yok dedım yaa devam et ıns ıstedgın gıbı olura.s.

sen bu hızla uc ay devam et canım bak gor o zaman ne kadar farkedıyo buyudugu ıcındır canm agrı sen merak etme benımde oyle agrısız gunum yok dedım yaa devam et ıns ıstedgın gıbı olura.s.

InsAllah hepimizin... Bazi zamanlar bi bikiyorum yeter artik büyüyün artik bee üff diye kiziyorum kendi kendime büyümiyecekler mi ne diyorum, yani ben bunlari yaparken icimden büyürler felan demiyorum desem de icime sindirerek diyemiyorum, hani morel cok önemli felan diyorsunuz ya ben iste onu pek sindiremiyorum büyürler derken sizler bazen inanin felan yazinca sindiriyorum icime inaiyorum felan da yinede umudum var büyüsünler artik degil mi? hehehh... De yinede en az 3 ay yapmak zorundayim diye kendimi zorluyorum hic degilse simdi birakirsam sonradan niye biraktim da yapmadim demem yapmis olalim umarim ise yarar...:icecream:

Kızlar isterseniz nar yemek yerine aktardan nar çiçeği alın çayını için hergün.Tadı ekşi ama güzel bence.

Kızlar isterseniz nar yemek yerine aktardan nar çiçeği alın çayını için hergün.Tadı ekşi ama güzel bence.

nar cekırdegınden ıyı oldugu kesındır cnm yaglı gıbı kokusu falanda degısık bı kutuyu oyle zor bıtırdım kı cayı evet daha guzel olabılır ıyı fıkırkaydirigubbakcemile5

kızlarr bencedee masajj gerçektenn çook etkiliii benimdee göğüslerimmbi acıyoorr bi acıyorrki buaralarr sormayınnn:) bendee büyüdüğüne yoruorum bunuu ergenlik aprısı gibi gerçektenn üstünefln yatamıorum yanii acıolarr alllahımm inşş hep acırrdaa yeterkii büysünlerr:)

Arkadaşlar bende masaj yapınca gögüs uçlarım feci sızlıyor sizinde yazdıklarınızı görünce rahatladım yoksa şu masaj işine yeni başlamışken bırakacaktım.
Ben bastırmıyorum da cok hızlı da yapmıyorum ama her gögsüm için 50 kez dairesel hareket yapıyorum.
Büyüme konusuna gelince eskiye nazaran daha agır büyüyorlar gibi ama şekilleri bayag iyi eskiye nazaran.75 b ince dantelli sütyen giydim ilk defa...
Eskiden bu sütyeni giyince gögüslerim içine tam otururdu şimdi üstlerden taşmaya başladı gibi...
Birşey sorucam bu arada ben adet dönemimde masaj yapmıyorum gögüslerim cok acıyor diye sizler yapıyor musunuz?Bu zamanda masaj yapmanın zararı olur mu?

canım asıl bu donemde yapman daha etkılı olur emın ol buyutuculerde de bunu tavsıye eder hatta ben kullandıgım yaga adet donemımde basladım bekledım bı sure regl donememın gelmesını yanı ozaman basladım masaj yapmaya bıde bı sure sonra o kadarda el degmeyecek kadar olmuyo masajın ılk dakıkalarında sızı oluyo sonra gecıyo alısıyo yanı sen devam et ucundakı sızıda normal bende de oluyo hemde cok dayanılmaz sekılde regl donemını bence kacırma hıc asıl o donem cook onemlıkaydirigubbakcemile5

Adet döneminde göğüsler agırdığı için ben de daha yawaş yapıyorum adet döneminde yapılması daha iyi olur hormonlar daha çok çalışıyo
yawaş yawaş yapalım kızlar sızlamasın memişler naniknanik

ya benimde regli döneminde feci sızlıyordu, masaj yaparken canım acıyordu ama herşeye rağmen devam ettim. hormon tahlili yaparken bile reglinin 3. günü yapıyorlar. bence de o zaman yapmak faydalı olur.

ya benimde regli döneminde feci sızlıyordu, masaj yaparken canım acıyordu ama herşeye rağmen devam ettim. hormon tahlili yaparken bile reglinin 3. günü yapıyorlar. bence de o zaman yapmak faydalı olur.
Evet kesinlikle regl döneminde masaj birakilmamali bence hatta daha fazla masaj yapilmali bence regl dönemindeehihoyyytkaydirigubbakcemile2

Benimde yaklaşıyo we ağarıyo yaparken yawaş yawaş yapıyorum napim büyüsünde masaja dewammsüprizzzzz

Arkadaşlar gögsüme uzun bir aradan sonra bugün ölctüm hevesle...
Hala 89 cm de kaldı ilerlemiyor üstelik adet dönemim yaklaşıyor şuan hafif dolgunlar buna ragmen.
Düzenli küç+bitki çayları ve masaj yapıyorum.
Benimkiler durgunluk dönemine girdiler.Niye acaba yoksa görüdügüm gürecegim tüm gelişme bu kadar mıydı?Sizlerde durum nasıl ilerleme var mı yoksa yerinde mi sayıyorlar?
Bu arada rezene çayım bitti birkaç gün oldu başka çay içiyorum bana ondan gibi geliyor.
Rezene gercektende en etkili çay büyüme konusunda.
Ben rezeneden sonra adacayı içiyordum bir arada birlikte kulllanmıştım.

canım sen dewam et kullanmaya hemen bırakma ne kadar oldu kullanmaya başlayalı uzun süre olduysa bırakırsın küç ü dinlenmeye alırsın kendini canım

aynen cnm benımde 84de kaldı ama pes etmek yok devam edelım hem oyle kısa surede de alınmaz kı hemen sonuc en az 3 ayda yanı cnm buyutucu de bıle dıo kı bı sure buyume duraklar falan demekkı dedıgın gıbı senınkı bu ara duraklama donemındehihoyyyt

Kızlar ne aklıma geldi biliyormusunuz, silikonların bazıları kas altına koyuluyor biliyorsunuz. Biz de göğsümüzdeki kaslarımızı geliştirmenin bir yöntemini bulsak kas altı silikonu etkisinin aynısı olmaz mı ne dersiniz şutarafagitti? Basitçe bir teori sadece, bu otlardan çöplerden bişey çıkmadı yıllar oldu da mirmirmirmir

merhaba bi sorum olacaktı ilk başladığında kaçtı ölçülerin söyleyebilirmisin?

Tarihi tam olarak bilmiyorum ama heralde 3 ay oldu yada olmadı.
Ne yapmalıyım ara mı vermeliyim?
Off ya bu kürler nasıl uygulanır?
Ara versem hemen küçülecekler biliyorum bir keresinde 2cm küçülmüşlerdi.
Sizler nasıl yapıyrsunuz kullandıgınız bitkileri degişik zamanlarda mı içiyorsunuz?
Ben baştan beri rezene cayı kulllandım küçle birlikte sonra duydum adacayı en iyi östrojen kaynagıymış onunla birlikte kullandım şimdi de sadece karışık bitki çaylarını kullanıyorum civanpercemi sısırgan yapragı rezene ve daha bircok iyi gelen bitki var.Ama durdular işte...
Sonra büyüme olacaksa dursunlar ama sizde nasıl gelişti bu sürec...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…