- 6 Mart 2009
- 470
- 0
- 31
-
- Konu Sahibi kainat gxuxzeli
- #1.361
Benimkiler de nerdeyse basladigimdan beri her masaj yapacaimda ah uh diye diye basliyorum agriyor ne ediyim sonra dan aciliyor acisi geciyor da icleri dagildi sanki sert degil artik icleri bu iyiye mi isaret, kötüye mi cözemedim?? Gögüs denen sey nasil olur bilmiyorum ki ne ediyim Allah Allahkaydirigubbakcemile3umarım cnm yaa kuzenımde oyle dedı sıs gıbı duruyo dıye bıde onun kı cok sert benım masajdan mı cok yumusak ben masajı hızlı rahat yapınca sasırmısdı hatta ne kadar yumusak dıye kalıp gıbı degıl yanı ıcındekı tabaka eskıden kucucukdu ama semserttı belkıde buyurken yumusuyodur cnm yakaydirigubbakcemile5
Benimkiler de nerdeyse basladigimdan beri her masaj yapacaimda ah uh diye diye basliyorum agriyor ne ediyim sonra dan aciliyor acisi geciyor da icleri dagildi sanki sert degil artik icleri bu iyiye mi isaret, kötüye mi cözemedim?? Gögüs denen sey nasil olur bilmiyorum ki ne ediyim Allah Allahkaydirigubbakcemile3
ıyıye cnm once cıvıtıyo sankı masaj bende netten baktım gogusun ıc yapısı nasıl dıye aynen masaja baslayınca cok agrı oluyo sonradan gecıyo yaptıkca ama uc kısmı hep agrıyo el degmıyoyaasenağlama
Benim de bazen uc kiz acriyor böyle sanki ucundan gögsün icine bir ip kalinliginde bir yer sizliyor gibi oluyor bazen ama su anda yok genelde regl döneminden önce oluyor o bende suan icleri agriyor simdi elledim de hihoyyyt
benım mutlaka gunluk agrıyo cnm ya sankı sureklı regl donemındeyım gıbı yanı ama ıns buyudugu ıcın oluyodur o yuzden acıya da razıyım valla tek buyusunler dekaydirigubbakcemile5
Evet benimkiler de hep agriyor InsAllah büyümeye isarettir canimmkaydirigubbakcemile5
bu arada sen cay ıcıyomusun canım ? cıvan percemı benı cok kotu yaptı sancı falan oldu baya bende regl agrısına da ıyı gelıyomus ya hanı ondan sanırım senağlama
valla canım bende hıc anlamıyorum kı neden bulamadıgını danımarkada gelısmıs bı yer ama sorun dıllerını mı tam bılmıyosun yoksa gercekden mı yok anlamadım :1no2:Valla güzelim sizdeki o caylari ben kullanmiyorum bulamiyorum burda ben sadece Narli/Franboazli bir cay buldum onu iciyorum cay olarak...gamyoncuiremsu
valla canım bende hıc anlamıyorum kı neden bulamadıgını danımarkada gelısmıs bı yer ama sorun dıllerını mı tam bılmıyosun yoksa gercekden mı yok anlamadım :1no2:
Valla dillerini Türkce konustugum gibi konusuyorum dogma büyüme burdayim, rezeneyi felan da cevirdim rezenenin Türkcesini de bilmiyordum ne oldugunu biraz arastirdim sonra sözlük ten DK casini da buldum da yok marketlere baktim bulamadim, burda zaten aktar diye bir sey yok, var sa da aktar in ne oldugunu pek bilmedigim icin burda da var mi yok mu bilmiyorum.... Iste böyle...
anladım canım yaa her ne kadar da gelısmıs de olsa demekkı artık alsıkanlık farkı mı deyım demekkı cok onem vermıyolar ota bıtkıye ısın zorbenneyaptımki
Evt öyle seylere pek önem vermezler, bir düsün Nar bile daha maretlere gelmemis burda Türk bakkallari, Arap bakkallari felan var ordan aliyoruz öyle seyleri...
ee büyük olanlar için yapacak bişeyleriniz yokmukaydirigubbakcemile3
Ben ilk basladigimda regl dönemine girmeden bir kac gün önceydi, sonraki regl dönemim de 1-2 hafta önce olduguna göre 1½ ay kadar olmus galiba bir dahaki regl dönemini iple cekiyorum nasil bir gelisim olacak acaba cok merak ediyorum...:dance:valla ozaman cook sanslıyız bız bu ulkede yasadıgımız ıcın cnm yaa hersey var her ıstedıgmızı buluyoruz bu arada senın tam olarak ne kadar zaman oldu baslayalı buyutme ısıne?benneyaptımki
ee büyük olanlar için yapacak bişeyleriniz yokmukaydirigubbakcemile3
malesef yok canım ama olmayanlara vermek gıbı bı sansın olsa alırdık hemen emın olkaydirigubbakcemile3
Ben ilk basladigimda regl dönemine girmeden bir kac gün önceydi, sonraki regl dönemim de 1-2 hafta önce olduguna göre 1½ ay kadar olmus galiba bir dahaki regl dönemini iple cekiyorum nasil bir gelisim olacak acaba cok merak ediyorum...:dance:
Valla orayi bir okuyayim ilk basladigimda okumustum sonra da her kafadan bir ses onlara da uyduk derken ben kendiminkileri anlatiyim istersen?umarım guzel gelısmeler olur sen burdakı 2 ayda 2 beden buyumedekı herseyı yaptınmı pekı cnm?
Valla orayi bir okuyayim ilk basladigimda okumustum sonra da her kafadan bir ses onlara da uyduk derken ben kendiminkileri anlatiyim istersen?
neler yaptın canım bu bı ayı geckın surede ve ne kadar gelısme oldu gozle gorulur bı fark varmı?