- Konu Sahibi kainat gxuxzeli
-
ben Herseyi anladimda sadece Spor nasil yapiliyor onu anlamadim bana daha acik anlatirsan cok sevinirim... simdikden cok tsk" ler.....birde birsey sormak istiyorum ben kahve cok icerim sizde o büyümesine engel olurmu??? bilen varsa cevap yazsin lütfen....
canım daha önce sorulduysa, kaçırdıysam affola, donmayan jel nası bişi?
buz torbası da yok bende. napıyorum, 1 buz kalıbını bitene kadar iki göğsümde gezdiriyorum, 5 dk falan sürüyo ama bence yetiyo, anında dolgunlaşıyo hatta kızarıyo, o yüzden iki buz falan yapmayı hiç düşünmedim. ne dersin?
ben bi de buz masajından sonra, çoma acı badem kreminin içine kattığım rezene, anason, çilek, badem ve zeytin yağı karışımı ile elle masaj yapıyorum göğsüme. bunu yalnızca gece yapıyorum. bardak masajında elde ettiğim dolgunluğu üç günde elde ettimm..
her sabah süper göğüslerim olduğunu söylemeyi de ihmat etmiyorumolacak inanıyorum...
hiç sanmıyorum kavenin büyümesine engel olacağını.. ben de çok fazla tüketiyorum günde 4-5 fincan falan.. olmaz yani ama selülit olmaması için yürüyüş yapmaya özen göster..
merhabalarrr!! azimle hergün buz masajımı sporumu yapıyor, hurmamı yiyor, narımı içip, sirkeyle göğsüme masaj yapıyorum. onlara bir bebek gibi bakıyorum. göğüslerim hafif dolgunlaştı. ama santim bakımından bi fark olmadı. ee tabi başlayalı bir hafta oldu. sonuçları aktarmaya dewam edicem :) bu arada duamı da eksik etmiyorum. ayyy insallah büyürler yaaaaaaaa
sevgi cidden önemli arkadaşlar göğüslerinizi sevin. sadece o bile bikaç cm farkettirir :))
(20 yaşındayım ve bende farketti)
evet inanmak onları sevmek çok önemli en önemli maddelerden aslında =)
ay geç kalmadım dimi bütün yazıları okudum kainat güzelimŞenizŞeniz herşeyide not aldım anladım yarından itibaren uygulicam....ama masaj çok uzun geldi bana sabah erken işe gidiyorum akşam geç geliyorum nasıl olcak anlamadım AMA Bİ ŞEKİLDE OLCAK bu formül çok hoşuma gitti uygulanıp müthiş sonuç alınmış .... ay 2 beden büyüse ne isterim bnde 19 yaşıma giricem 1 ay sonra göğüslerim minicik onları seviyorum konuşuyorum onlarla sanki küsmüşler bana :1no2: bide şu var diğeri daha küçük işallah büyürler :Saruboceq::Saruboceq:
bende bu 2 ay sonunda yapmamız gereken şeyleri sormak istiyorum:)
2 ayın sonunda elma sirkesi içmeyi ve pamukla elma sirkesi sürmeyi bıraksak olurmu?
ve bu masajı 2 ay geçtikten sonra ne kadar zamanda bir yapıcaz yine sabah akşammı olucak?
bide bu 15 dk içinde buzu 5 dk gezdirip 10 dksını el masajınamı ayırıcaz?
şimdiden teşekkürler:)
çok sağol ya işe yarar formüllere benziyo,inşallah sonuç alırız
bu arada the secret kitabını okumuş bir olarak ilk maddenin önemine ben de inanıyorum kızlar;hayden kolay gelsinhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?