- 2 Ağustos 2007
- 826
- 6
- Konu Sahibi kainat gxuxzeli
ya kızlar elma sirkesi de nerden çıktı o da işe yarıyor mu?ilk defa duyuyorum...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sizler de sağolun kızlar.. hepiniz için yararlı olmasını diliyorum ve inanıyorum olacak. buradan gelişmeleri hep beraber görcez inşallah..
merhaba
bende uzun zamandır takmış durumdayım bu işe kafayı ama ilk faaliyetim geçen yıl oldu ve fiyasko ile sonuçlandı. DEOWELL kullandım tam 3 paket ve hala aynı büyüklükteler.Umarım yazdıklarınız bende de işe yarar. Henüz nar çıkmadığı için nar suyu içemeyeceğimize göre hazır nar suları yada nar çayları da işe yarar mı acaba?
yani siz hep gerçek nar suyu mu içtiniz?
yaa bu müthiş bi haber yaaa
denenmiş formül hem de bizim gibi ergenlikten sonra fayda görülmüş. hemen akşamdan başlıyorum.
yalnız benim bi bitki çayım var, bu göğüs büyütücülerin hepsinin içinde olan bitkilerin karışımından oluşan.. anason, rezene, çemen vs vss.. hergün sabah akşam ondan içiyorum elma sirkesi yerine ona devam edicem. baktım 2 ay sonra bi etki görmedim elma sirkesiyle devam ederim:)
özgecim arkadaş şu an 28'inde olduğunu belirtmiş. yalnızca spora ve masaja devam ediomuş.
4)1 bardak ılık su-elma sirkesi karışımı için (her derda devadır)
özgecim arkadaş şu an 28'inde olduğunu belirtmiş. yalnızca spora ve masaja devam ediomuş.
canım bisi sorucam elma sirkesini ac karnina falan icmek zorunda diiliz di mi :1closedeyes: cok zor olur da midemiz icin :bbo: sen nasil yapmistin :içelim:
kainat güzelim benim öncelikle çok tşk ederiz böle bişeyi bizimle paylaştığın için fakat bi kaç sorum olacak buzla masajı nasıl yapıyorsun biraz açarsan sevinirim. bide donmayan jel kullanın demişsin o nasıl bişi senin kullandığın varsa sölermisin. bide su-sirke karışımını günde 1 bardak mı içicez sadece şimdiden tşk tatlım