Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

..................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
..................................................................................

canım alıntı yapacağı mesajların altında MQ diye bi buton var ya ona bas, en son alıntı yapacağın mesajdan sonra da alıntı yap butonuna bas, quote diye bişey yazıyo ya parantez içinde /queto parantezinden sonra mesajını yaz yerimseniben anlatabildimmi bilmiyorum

Son düzenleme:
yha bende hep öle göğsümün ortası içe doğru olsun istemişimdir
bakıyodum bazı kızlara göğüsleri benden küçük olmasına rağmen göğüs ortaları ayrık ve içe doğru olduğu için büyük gibi görünüyorlardı
benim göğüsler aşırı küçük olmamasına rağmen ortası öle ayrık durmuyodu bide zayıftım kemiklerim sayılıodu ortadan çok çelimsiz duruyodu o yüzden
keira knighley nin göğüs ortası gibiydi aynı büyüklük te okadardı zaten 18 yaşlarında felanken içe doğru olması daha iyi bence yani tabi aynı şeyden bahsediosak

canım benim göğsümün ortası içe doğru sütyen taktıgımda orta bölgede boşluk oluyo gögülerimin ortasında boşluk oluyo sütyende bende bi gariplik war galiba içe doğru heralde ama hiç hoş durmuyo :1no2: biraz daha dolgunlaşsa belki beli olmaz ama bende gariplik war o kesinsenağlama grş canım

ferhundecim bunların hepsinin küçük küçük olduğu içinde ayrıklar büyük gögüs ayrık olurmu hiç bide çamaşır giyince iyice birleşirlerki bizimkiler bile küçük olduğu halde çamaşır takınca yaklaşıyorlar birbirlerine mankenlerin hep küçük büyük olanlarda silikon hep annem zayıf insanda olmaz zaten gögüs falan der...kiloyla alakalı canlarımm...

aslında benim anlatmak istediğim şöyleki
mesela aysun kayacının göğüsleri küçük diil ama göğüslerinin arası belirgin deil resimde de görüldüğü gibi:

ImageShack - Image Hosting :: liveimagesgzelimaysunkafr0.jpg

ewt buldum benim göğsüm böyle tabi bu silikonsuzdur şimdi böyle değil aysunun göğüsleri benimki gögsünün ortada ip warya o bölge içe doğru küçük olduğundan ayrık yani yatsam tabak gibi koy meyweyi ye ortaya cokacimcoook güzel fantazi dimikaydirigubbakcemile3 zayıflıktanmı acaba yoksa benmi dengesizimmm:roflol: karar weremiyorum saol canımmm grş kıssslarrra.s. koca memişlernaniknanik

X