E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi kainat gxuxzeli
..................................................................................
Son düzenleyen: Moderatör:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yavv olctumm tam 90 cıktı sasırdımm:1ninca:
maşallah iyiymiş seninkiler
:1shok: sen bırak bu işleri esracımm :))) vücudun yapılı falanmı nasıl oluyo ofisfisfis, ilahi ideal ölçüdesin işte yerimseniben
yha bende hep öle göğsümün ortası içe doğru olsun istemişimdir
bakıyodum bazı kızlara göğüsleri benden küçük olmasına rağmen göğüs ortaları ayrık ve içe doğru olduğu için büyük gibi görünüyorlardı
benim göğüsler aşırı küçük olmamasına rağmen ortası öle ayrık durmuyodu bide zayıftım kemiklerim sayılıodu ortadan çok çelimsiz duruyodu o yüzden
keira knighley nin göğüs ortası gibiydi aynı büyüklük te okadardı zaten 18 yaşlarında felanken içe doğru olması daha iyi bence yani tabi aynı şeyden bahsediosak
bişey değil ferhundecim,,,
nurcum sende istediğin görüntüye kavuşursun inşallah, reklamda kız diyo ya : inanısak olu bence :))))
yaşasınnn sewindim bak bu işe delikafadulden
üsülüodum bende nie olmuo anormallik mi var die
aslında benim anlatmak istediğim şöyleki
mesela aysun kayacının göğüsleri küçük diil ama göğüslerinin arası belirgin deil resimde de görüldüğü gibi:
ImageShack - Image Hosting :: liveimagesgzelimaysunkafr0.jpg
ewt buldum benim göğsüm böyle tabi bu silikonsuzdur şimdi böyle değil aysunun göğüsleri benimki gögsünün ortada ip warya o bölge içe doğru küçük olduğundan ayrık yani yatsam tabak gibi koy meyweyi ye ortaya cokacimcoook güzel fantazi dimikaydirigubbakcemile3 zayıflıktanmı acaba yoksa benmi dengesizimmm:roflol: karar weremiyorum saol canımmm grş kıssslarrra.s. koca memişlernaniknanik