E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi kainat gxuxzeli
..................................................................................
Son düzenleyen: Moderatör:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar b u yumruk sıkma olayı sizde gerçekten işe yarıyomu? fisfisfis
ben bikaç gün yapmıştım vaktiyle ve farkedilir bi küçülme olmuştu
bidaha tövbe ettim :bbo:
toparlanma=küçülme diilmi ama
neyse işe yarayanlar dewam etsin gene
bilmiyorum işte yaptığım zaman sütyende bi bollaşma olmuştu
sizin ne kadar zamanda büyüme oldu peki ?
yha o olay bende yok işte ne adet döneminde büyür nede bittikten sonna küçülür
hiç öle bişe yaşamadım daha ama bütün millet sölüo bende mi bi gariplik var acaba şutarafagitti
buz masajı bi iki defa yapmıştım ama bişe farketmedi zaten ben onu sarkık göğüsleri dikleştirme olarak biliyodum hep pek aklıma yatmadı ama normal masaj yaptım tabiki :1closedeyes:
ama yani sen de neticede diosunki masaj falan da yaptım öle büyüdü yoksa sadece yumruk sıkmakla büyüyomu büyümüyomu o henüz muamma :1ninca:
yaşasınnn sewindim bak bu işe delikafadulden
üsülüodum bende nie olmuo anormallik mi var die
kızlar siz yokken ben yine dersime çalıştım biraz, önceki sayfaları bidaha okudum.
kızlar noldi size, nerelere kayboldunuz ??? :sm_confused: sizi bekliyorum buraya, biara ne güzel yeniden bi dalgalanma olmuş, ama yine durulma dönemi mi ???
size diyorum canlarım hatta tek tek isimlerinizi aldım, hepinizden haberlerinizi bekliyorum, yalnız başına olmazki, dayanışma içinde, demi yani :1hug:
bak tek tek çağırıyorum
cankiiz50, ozge72, karacicek, esraaaa86, sedagnr, pretty_rose, edaa, ooo_papatya, kubra663, senem81, elif06, calci, mge, papatya.06, sahil, ve böcüüüükk ...
yeniden başlıcaz demişsiniz hani nerdesiniz :sm_confused:
yeni ekip : sevgi_okyanusu, bloodrayne_, zamanzaman, benado, pokahontas, oges yola devam, yaza bombabomba olcaz !!! kaydirigubbakcemile5
sahsima_munhasir cimhihoyyyt geldim geldim derslerimden dolayi sayfayi ziyaret etmeyi biraz ihmal ettim, aslinda bu masajida ihmal ettim ama kesinlikle devam edecegim sengözlerimebaksan hadi kizlaaar hadiiii gayret edelim olacak bu is olacak insallah :jeyyar: biraz ugras biraz zaman birazda sabir katarsak cabalarimiza bosa cikmaz kaydirigubbakcemile5
yaşasınnn sewindim bak bu işe delikafadulden
üsülüodum bende nie olmuo anormallik mi var die
Slm kızlar bende göğüs büyütenlerdenim 4cü ayda başladım küç e 4cm büyüme dolgunlaşma oldu lawanta we mersin yağıyla masaj yaptım nar tozuda kullandım iki kutu ondan bi fayda göremedim nedense ben çok zayıfım we kemiklerim sayılabiliyo yani benim göğüs kafesim içe doğru tam göğüs ölçüm 79 şuan belki iki göğüsümün ortası içe doğru olmasa normal gözükücek ama niye böyle bende anlamadımsenağlamabırakmıştım nardan sonra şimdi küç e yeniden başladım buzlu masajı nasıl yapıcam söylerseniz yapim soguk jel war bende onunla yapabilirim yorumlarınızı bekliyorum kızlar grş herkeze koca memişlerr :dance:a.s.