Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

..................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
..................................................................................

bilmiyorum işte yaptığım zaman sütyende bi bollaşma olmuştu
sizin ne kadar zamanda büyüme oldu peki ?

canım ben buz masajı+kremle ovarak masaj yapıp sonra spor yapıyorum
buz masajını yaptığın anda farkı hissediyosun zaten
krem yerine şimdi yağ aldım kendime bu gece onunla yapcam
sen hiç masajı denemedin mi:uhm:
ben masaj yaptığım an fark hissettim ölçü değerimde 1 hafta içinde fark etti zaten
belki senin tam adet dönemi sonuna falan denk gelmiştir ondan öyle hissetmişsindir
olabilir mi acaba:uhm:

yha o olay bende yok işte ne adet döneminde büyür nede bittikten sonna küçülür
hiç öle bişe yaşamadım daha ama bütün millet sölüo bende mi bi gariplik var acaba şutarafagitti

buz masajı bi iki defa yapmıştım ama bişe farketmedi zaten ben onu sarkık göğüsleri dikleştirme olarak biliyodum hep pek aklıma yatmadı ama normal masaj yaptım tabiki :1closedeyes:

ama yani sen de neticede diosunki masaj falan da yaptım öle büyüdü yoksa sadece yumruk sıkmakla büyüyomu büyümüyomu o henüz muamma :1ninca:

yok canım benımkıde adet donemınde buyumezz hep aynııı delikafadulden

bugün aktarda yine kendimi kaybettim, bi de şu karınca yumurtası yağından aldım kızlar, bakalım o neymiş ne değilmiş. neyse o konuyu açmıyayımda konu dağılmasın.

Son düzenleme:

kızlar siz yokken ben yine dersime çalıştım biraz, önceki sayfaları bidaha okudum.

kızlar noldi size, nerelere kayboldunuz ??? :sm_confused: sizi bekliyorum buraya, biara ne güzel yeniden bi dalgalanma olmuş, ama yine durulma dönemi mi ???

size diyorum canlarım hatta tek tek isimlerinizi aldım, hepinizden haberlerinizi bekliyorum, yalnız başına olmazki, dayanışma içinde, demi yani :1hug:

bak tek tek çağırıyorum

cankiiz50, ozge72, karacicek, esraaaa86, sedagnr, pretty_rose, edaa, ooo_papatya, kubra663, senem81, elif06, calci, mge, papatya.06, sahil, ve böcüüüükk ...

yeniden başlıcaz demişsiniz hani nerdesiniz :sm_confused:

yeni ekip : sevgi_okyanusu, bloodrayne_, zamanzaman, benado, pokahontas, oges yola devam, yaza bombabomba olcaz !!! kaydirigubbakcemile5

sahsima_munhasir cimhihoyyyt geldim geldim derslerimden dolayi sayfayi ziyaret etmeyi biraz ihmal ettim, aslinda bu masajida ihmal ettim ama kesinlikle devam edecegim sengözlerimebaksan hadi kizlaaar hadiiii gayret edelim olacak bu is olacak insallah :jeyyar: biraz ugras biraz zaman birazda sabir katarsak cabalarimiza bosa cikmaz kaydirigubbakcemile5

sahsima_munhasir cimhihoyyyt geldim geldim derslerimden dolayi sayfayi ziyaret etmeyi biraz ihmal ettim, aslinda bu masajida ihmal ettim ama kesinlikle devam edecegim sengözlerimebaksan hadi kizlaaar hadiiii gayret edelim olacak bu is olacak insallah :jeyyar: biraz ugras biraz zaman birazda sabir katarsak cabalarimiza bosa cikmaz kaydirigubbakcemile5

canım demek sınav dönemi diye herkes yok olmuş, bi çok arkadaş seninle aynı kaderi paylaşıyo kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
Slm kızlar bende göğüs büyütenlerdenim 4cü ayda başladım küç e 4cm büyüme dolgunlaşma oldu lawanta we mersin yağıyla masaj yaptım nar tozuda kullandım iki kutu ondan bi fayda göremedim nedense ben çok zayıfım we kemiklerim sayılabiliyo yani benim göğüs kafesim içe doğru tam göğüs ölçüm 79 şuan belki iki göğüsümün ortası içe doğru olmasa normal gözükücek ama niye böyle bende anlamadımsenağlamabırakmıştım nardan sonra şimdi küç e yeniden başladım buzlu masajı nasıl yapıcam söylerseniz yapim soguk jel war bende onunla yapabilirim yorumlarınızı bekliyorum kızlar grş herkeze koca memişlerr :dance:a.s.

Slm kızlar bende göğüs büyütenlerdenim 4cü ayda başladım küç e 4cm büyüme dolgunlaşma oldu lawanta we mersin yağıyla masaj yaptım nar tozuda kullandım iki kutu ondan bi fayda göremedim nedense ben çok zayıfım we kemiklerim sayılabiliyo yani benim göğüs kafesim içe doğru tam göğüs ölçüm 79 şuan belki iki göğüsümün ortası içe doğru olmasa normal gözükücek ama niye böyle bende anlamadımsenağlamabırakmıştım nardan sonra şimdi küç e yeniden başladım buzlu masajı nasıl yapıcam söylerseniz yapim soguk jel war bende onunla yapabilirim yorumlarınızı bekliyorum kızlar grş herkeze koca memişlerr :dance:a.s.

sağol canım sanadaaa kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:

X