Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

..................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
ay güzeller ancak gelebildim sınavlar var benm ya ben by hafta iç aksattım yaa yalnız hemen hergün günde bi kere küç yedim ikiye cıkaracam onuda 2 3 gün hurma yiyemedfim sirke desen mide hassas daha yeni düzelttim buz olayını ilk 3 gün yaptım şimdi bi hafta ancak olcak diğer sporu desen yaparken kolarım acıo ara ara yapıom bide derslerden aklıma gelmio hele bi rahatlıyayım düzene koyarım ben onu birde bu küç fazla enerji veriomu yaa ben geceleri uyuyamıomda pek belki sınav stresinden olabilir ama ne bileyim bi ara ders calısırken aksam fındık fıstık yedim gögüslerde hafif değişşiklik oldu gibi ama abartılı deildaha 1 hafta oldu nsılsa ve düzensiz oldu nese bakalım gelilşmleri yazarım ilk günlwrde ölçtüğümde alt beden 75 gögus hizam 84 falandı bakalım ne olacak ay inş. yaa sahsıma munhasır ben ara ara bakıom ama epey arkdads katılımış yaa yetişemiom muhabbete ondan hemen bakıp cıkıom kunusuruz yine öpt canmcımlarım

tamam canım, sana kolay gelsin, evet şenlendi buralarrrr,,, çok güzel oldu :)))

ya banada bişeyler enerji veriyo kızlar, eskiden işyerinde hep uyuklardım, şimdi dipçik gibiyim :)))

canım senin göğüs kafesin genii demek ondan
yüzüyorsun madem sebebi odur.
kilonda boyuna göre az
yoksa ölçün gayet güzel demek biraz kilo alman lazım seninhihoyyyt

Evet canım göğüs kafesim geniş yoksa göğüs diye bişey yok pek:)Burdaki olumlu sonuçları duydukça benimde deneyesim geldi bu yöntemi,bende katıldım bakalım nolcak:)

hadii bakalım şekerler hayırlı uğurlu ola:roflol::teytey::lepi:

kızlar bu nar çayını normal poşet cay gibi olanlardan içsek olur mu?yoksa aktardan fln mı almamız lazım.buz masajını da yaparken sadece buzu mu gezdircez.bir de şu hareketi(sağ yumruğunu sol eline bastırma)ne kadar yapmamız lazım günde.cok soru sordu ama kusura bakmayın kızlar....

ben poşet içiyorum canım
doğadan nar-çilek
ama liptonun varmiş sadece nar

bitsin ondan alcam inş.

ben her ikisine günde 50 kere yapıyorum en az

aslında aklıma geldikçe yapıyorum işte müsait oldukça :)

saol canıma.s.ben de unutuyorum hep..ztn yeni basladım.bakalım umarım işe yarar...

benim gögüslerim cok acımaya basladı dik dik duruyo moralim cok iyi herkese faydası olur inşallah öpüyorum hepinizi elif06cim cok selam sana

sana da selamlar edacım(eda galiba:uhm:) bende elif
umarım işe yarar ben finalleri bitirdim
bugün gittim bi de küç aldım, masajı normal nemlendiriciyle yapıyodum
çilek yağıyla rezene yağı aldım onları da yapcam 2 kilo da nar aldım
yapcam işe yarıycak inşallah inanıyorumkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

canım beni çağırmışsın geldiiimmma.s.
ben biraz önce yazdım canım ama senin yorumunu şimdi gördüm
yaklaşık 5-6 günlük bir ara verdim derslerden dolayı ama yine başlıyorum Allahtan ölçülerimde azalma yokhihoyyyt

..................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…