Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

bütün sayfaları tek tek okudum... en kısa zamanda ben de başlayacağım... 27 yaşındayım ve dolgulu 75i tam olarak doldurmuyor göğüslerim... daha önce küç kullanmıştım 1,5 ay düzenli... dolgunluk olmuştu ama regl dönemimden kısa bir süre sonra bırakınca eski hallerine döndüler... ama ben umutluyum...

özellikle buz masajı kısmına çok inanıyorum... bu arada kullanıp yorum yapan herkese teşekkürler ; özellikle kainat güzeline :) buzu torbaya koymak ya da buz kalıbını gezdimek yerine 3ytl olan jel torbaları daha kolay olur sanki...

başladığımda size de haber vereceğim...

Sen ne yaptin ki 85 beden oldular ??:1shok:

biriniz demiştiniz ; nar kabuklarını atmayın kaynatın ; çay olarak için diye...
ben şimdi içiyorum :)
narın kabuğunu ; iç kısımları olduğu gibi suya koydum ve kaynattım... biraz da şeker attım...
bence tadı fena değil... hoşuma gitti ...

dün ve bugün 3er adet hurma ; yarımşar nar yedim ...
masaj ve göğüs çalıştırma hareketlerini yaptım...

sanırım ben de aranıza katıldım :)

Merhaba!
5 seneye kadar kiloluydum.O dönemlerde göğüslerim normal boyuttaydı.Kilo vermemle beraber göğüslerim de küçülmeye başladı. Artık kilo vermiyorum, hatta 1-2 kilo da geri aldım ama göğüslerim küçülmeye devam ediyor Benim için kesin bi çözüm lazım kızlar (cerrahi dışında).Bu doğal yöntemler gercekten işe yarar mı bilmiyorum (ben gelemem de oyle sıkıntıya) ama şu göğüs büyültücü kremler hakkında fikre sahip olan var mı?

Arkadaşlar bundan bir sene önce 44 kilo idim ve göğüs ölçüm 80di....en son ölçtüğümde 83 gelmişti...uzun zamandır ölçmüyordum....ama 75 beden küçük gelmeye başlamıştı...artık 80 takıyorum...ve bugün mezura ile ölçtüm 87 olmuş....:dance: biraz kilo almam birde buradakileri uygulamamla bir yılda 7 cm büyüme oldu....:lepi: ....bu arada yaşım 25,5 ..... durmak yok yola devam 90 olana kadar devam edeceğim...

arkadaşlar ya ben bu spor işini anlamadım nasıl yapıcaz o masajı ya bi daha ayrıntılı anlatrmısınız bide baskı yaparsak dahada küçülmezmi ?

ya dostum nasıl kilo aldın ya formulünü desene yiyorum yiyorum kilo alamıyorumfisfisfis fiziğim güzel ama zayıfım göğüste yok zayıflıktan bu küçük göğüsler ya kiloyla alakalı naısl kilo aldığını yazarsan sevinirima.s doktorada gttim olmadı :çok üzgünüm :çok üzgünüm:yardım edin ya :a015:

masaj ne yaptın ya dostum ayrıntılı anlatsana bizlere:çok üzgünüm:

bende bir ara çok zayıflamıştım ve 90 beden olan göğüslerim 80 e kadar düştü. birkaç gün boyunca günde 3 tane nar yemiştim. göğüs bedenim 85 e çıktı. bunu 5 sene önce yapmıştım. ve bende nar olayını bir gazetede okudum ve uyguladım.

yaaa ama nar bulamıyoyorum ben artık,tatlı nar yok,ekşi ver,o da yenmiyokii:1no2:
hurmada bulamıom hiç biyerdeeeeee
senağlama

5 sene önce yaptın peki şimdi durum nasıl?hala 85 misn
küçülme oldu mu

actibreast le ilgili bi forum var, orayı baştan sona oku, sonra karar ver.
ben tavsiye etmiyorum, orda da okuyacaksın zaten. burda yeniden yazmıyım.

okudum evet haklısın galıba.. yalnız femagis dıye bır krem kullanıp memnun kalanda var?? benım sorunum emzırmeden sonra deforme olması.. pekı senın bu durumda fıkrın nedır?? silikonmu taktırayım:)))):sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…