- 27 Ekim 2008
- 220
- 5
-
- Konu Sahibi kainat gxuxzeli
güselim bu göğüs olayının kiloyla ilgisi yok.sen diosunki 48 kiloyum ben senin yaşlarındayken 44 kiloydum 75 tıka basa oluyodu sonrasında zayıf olduğumu düşünüp 10 kilo aldım bilinçli olarak 54e çıktım.inan o 10 kilonun 1 gramı dahi göğüslere gitmedi.
şimdi 50 kiloyum ve bedenim 85 buçuk :lepi:
yha bide kilo almak kolay da vermek çok zor şimdilerde formumu korumak için ne egzersizler yapıom bilsen.hem yağla falan da olcak iş deil.ben de yağ yemem etin yağını bırak (hayatta yiyemem :bbo:) yemeklerde vs. margarin hayatta kullanmaz annem sadece sıvıyağ.
ne diodum kilo almak kolay ama vermek çok zor.sakın özenme kilo almaya falan.zayıf olmak büyük göğüslü olmaktan daha güsel yerimseniben
ayy ne güzel yaa ben 23 yaşındayım göğsüm yok :çok üzgünüm:
ayy ne güzel yaa ben 23 yaşındayım göğsüm yok :çok üzgünüm:
güselim bu göğüs olayının kiloyla ilgisi yok.sen diosunki 48 kiloyum ben senin yaşlarındayken 44 kiloydum 75 tıka basa oluyodu sonrasında zayıf olduğumu düşünüp 10 kilo aldım bilinçli olarak 54e çıktım.inan o 10 kilonun 1 gramı dahi göğüslere gitmedi.
şimdi 50 kiloyum ve bedenim 85 buçuk :lepi:
yha bide kilo almak kolay da vermek çok zor şimdilerde formumu korumak için ne egzersizler yapıom bilsen.hem yağla falan da olcak iş deil.ben de yağ yemem etin yağını bırak (hayatta yiyemem :bbo:) yemeklerde vs. margarin hayatta kullanmaz annem sadece sıvıyağ.
ne diodum kilo almak kolay ama vermek çok zor.sakın özenme kilo almaya falan.zayıf olmak büyük göğüslü olmaktan daha güsel yerimseniben
Ben bir aydır hergün günde iki kez spor ve buz masajı yapıyorum sporun sayısını 30a kadar çıkardım düzenli olarak..buz masajının ardından elma sirkesiyle de 5er dk masaj yapıorum kızlar..günde en az 5 tane hurma ve 1 tane de nar yiyorum.genelde yatmdan önce yiyorum bunları..elma sirkesini içmeyi de denedim başlarda ama sevemedim zorla içincede hiçbir işe yaramayacağını düşündüğüm için bıraktım..ama bu saydıklarımı çok düzenli yaptım ben arkadaşlar..büyümesinde en büyük etkeninde bu olduğuna inanıyorum..masaj çok önemli kızlar onlara zaman ayırın ve herzamn dediğim gibi inanın:hooray:
bende bir ara çok zayıflamıştım ve 90 beden olan göğüslerim 80 e kadar düştü. birkaç gün boyunca günde 3 tane nar yemiştim. göğüs bedenim 85 e çıktı. bunu 5 sene önce yapmıştım. ve bende nar olayını bir gazetede okudum ve uyguladım.
actibreast le ilgili bi forum var, orayı baştan sona oku, sonra karar ver.
ben tavsiye etmiyorum, orda da okuyacaksın zaten. burda yeniden yazmıyım.