- 19 Eylül 2007
- 2.149
- 3
-
- Konu Sahibi kainat gxuxzeli
saymiyorum severek yedigim icin ama kesin 10-15 yiyorum. arkadaslar ozellikle soylemek istiyorum kainat guzelinin dedigi gibi pozitif dusunmek cok onemli ben bu aralar pozitif dusunceye taktigimdan surekli olumlu dusunuyor goguslerimin gunden gune buyudugunu hayal ediyorum faydasinida goruyorum:lepi:.cahilligimi bagislayin hurmanin meyvesidemi var o nasil bisey:uhm:
Arkadaşlar ben tam beş haftadır uyguluyorum, şu an 25 yaşındayım.... ve inanıyorum ki istediğim gib olacak...yeterki pozitif olalım...a.s.
canım ben bana faydalı olduğunu yazmıştım,yaşım sorulduğu için yaşımı yazdım...benim destekli 75 bedeni doldurmuyordu...ama şimdi 75 normal olanda biraz sıkmaya başladı...yani okadar fark var....ama ben uzun zamandır uğraşıyordum,nerdeyse bir yıldır...elma sirkeli su,ısırgan otu çayı ve masajı yapıyordum....5 haftadır buradaki tüm tariflerle yapmaya başladım....yani bendeki gelişmenin %80'i buradaki yaptıklarımladır....canım inş. hepimizinkiler stediğimiz boyuta ulaşırda mutlu mesut gezerizsende belli olur derecede gelişme var dimi 5 hafta sonundafisfisfis
selam bayanlar bende bu formulu uygulamak ıcın kolları sıvadım. ınsallah faydasını gorurum bende.. aklıma bırsey geldı..bılmem faydası olur mu. nar eksısınınde etkısı olabılır mı acaba. bılen arkadasımız varsa bana yardımcı olabılırse cok sevınırım...
selam jewel bende aynı seyı dusundum ve uyguluyorum.. narda yıyorum aynı zamanda...hepsını uygulayabıldıgımı soyleyemem artık ne ıcın neyı yapacagımı sasırmıs vazıyetteyım... kılo da vermek ıstıyorum bakalım neler olacak arastırman ıcın de tesekkurler...a.s.
slm kızlar..4 hafta oldu benim başlayalı veee tam 2,5 cm büyüme var :dance:çok mutluyumya böyle devam edicem inş istediğim gibi olacak.hihoyyytsakın bırakmayın devam edin arkadaşlar ve de inanın.uğraştıkalrımın boşa gitmediğini görünce daha bir hevesleniyorum..devam kızlar kesinlikle güzel sonuçlar alıcaz..ben burdan birkez daha kainat güzeli arkadaşımıza paylaşımı için teşekkür ediyorum..