uzun bir aradan sonra merhaba hanımlar..
tüm yazıları okuduktan sonra önemle vurgulamam gerektiğine inandığım için yazıyorum. buradaki önerileri okuyup uygulamaya geçenlerden HİÇ BİR MADDEYİ atlamamalarını rica ediyorum. aslında başta da söylemiştim ama galiba çok açık yazmadığım için çok da ciddiye alınmamış. zaman içinde
*istemediğim halde kilo kaybım oldu
*çok kilo aldım
*göğüslerim büyüdü ama sarkma, çatlama veya deforme oldu
vs vs vs çoğaltılabilecek şikayetleri almamak için madde madde sıraladım.. olumlu güzel sonuç alabilmeniz için uygularken de bunlara önem vermenizi istedim.
ben sadece hurma yiyorum, ben sadece buz masajı yapıyorum vs gibi tek maddeye odaklanmamanızı tavsiye ederim. bu bir bütündür ve etkisi tecrübeyle sabittir...
bu arada bu programa 1.5 aydır devam eden kuzenim (32 yaşında) biraz da benim denetimim de olduğu için belki :) 4 cm büyüme kaydetti. kulağa 4 cm az gibi gelebilir belki ama görünüşte o kadar farketti ki gerek dolgunluğu gerek
estetik görünüşü.. bu kişi 2 sene önce doğum yapmış ve 14 ay emzirmiş biri bunları da dikkate alırsak çok büyük bir gelişme bence...
sizlerden de güzel haberler bekliyorum ve inanıyorum yakın zamanda alacağım o haberleri..
sevgiler..
.