- Konu Sahibi kainat gxuxzeli
-
yaa kainat güzeli bu nar suyu nektar şeklinde de olabilirmi:bbo:
Düş canım sen inanmayabilirsin ama bende çok şükür büyüme oldu :)
Kainat güzeli haklısın hepsini yapmamız lazım ama herkes senin kadar azimli ve iradeli olamıyor, şekil 1a ben :)) ama yavaşda olsa büyütüyorum hocam, buda olur . :)) Birde şunu farkettim çatlak dediğim şeyler benim cilt altı damar çatlamalarımmış..3-4 günde geçiyorlar. sebebide günde 2 kez buz yapmam mış onu anladım..belkide buz torbasını gezdirerek değilde tutarak yapmam da yoğun soğuk etkisi yapıyor olabilir. Olsun ben şikayteçi değilim, ne de olsa geçiyor..büyüsünlerde :))
Senin adına sevindim canım.
Bende biraz daha büyük olmasını isterdim.
Mesela ben çok nar yerim ama hiç büyümedi bende:S
göğüslere dokunulduğunda sanki daha bi şişmiş hissi.
Acayip bir acıma.Uçlarından tutun bütün etrafını saran bi acı ..
Bunlar neden?
ewet bende de aynen öyle, ama ben iyiye işarettir diye düşünüyorum..
Kızlar buz torbası yerine buzdolabı poşetine buz koysak öyle yapsak olmaz mı.. Buz torbası yok evde ayrıca gördüğüm buz torbası sert ve dikdirtgen şeklinde idi öyle zor olmaz mı sürmek?? Bir de nar olduğu zaman nar yerim olmadğı zaqman narın sallama çayı falan olsa olur mu??
buz dolabı poşeti olur tabi bende öyle yapıyorum kolay oluyor..kainat güzelinin de dediği narın kendisini yemek daha etkili olur bence ama çayı,nektarı da içilebilir tabe o da işe yarar..başarıcazyaa ben çok eminim kızlar:teytey:..iyi akşamlar..
Arkadaşlar aktardan hibiskus çayı aldım. Adam bunun nar çiçeği dieye bilindiğini ama aslında Afrikada yetişen bir bamya türünün çiçeği olduğunu söyledi.:1shok:
Nar çayı diye bişey yokmuş orda. senağlama.Sadece BİM'de Lipton'un nar çayını gördüm ama çok da doğla değildir diye almak istemedim.. Siz aktardan nasıl istiyorsunuz?:çok üzgünüm:
Kızlar buz torbası yerine buzdolabı poşetine buz koysak öyle yapsak olmaz mı.. Buz torbası yok evde ayrıca gördüğüm buz torbası sert ve dikdirtgen şeklinde idi öyle zor olmaz mı sürmek?? Bir de nar olduğu zaman nar yerim olmadğı zaqman narın sallama çayı falan olsa olur mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?