- 19 Eylül 2007
- 2.149
- 3
-
- Konu Sahibi kainat gxuxzeli
Oges çok güzel bir gelişme 3 cm.:1shok: Çatlama olmadı değil mi ciltte?
Bende umarım sönmezler diye düşünüyorum, yoksa sarkarlar diye korkuyor insan.
Özgecim sende çok güzel gidiyordun..cm bazında gelişme var mı?
Masallahbende hurma yiyodum ama pek umudum yoktu ondan biraktim walla.. insallah kuculmezler.. ben sadece buz masaji yapiom.. cayi mayida biraktim.. ben baya bisey birakmissim yaw bende hic gelisme olmaz.. ama ne bileyim bi iki gun birakinca eski haline donuyorlar gibi gorunuyo bana.. sonra burdaki yazilanlari okuyom bayabi hevesleniyom bidaha basliyom
Neyse bu kez harbi kararliyim duzenli olarak yapicam masajimihurmayada yeniden baslamam lazim galibaa sendeki durumlara bakilirsa.. baslamak farz oldu naniknanik
kızlar ben dün başladım nar olayına, 2 gun önce de breast success e başladım demiştim. dun ve bugunun resimlerini çektim, bakarsanız buraya koyayım diyorum. bence 2 gunde bile farketti,, fotolara bakıyorum da..
bi de bugun sirkeyle masaj yaptım, anladım ki sirke dolaşımı hızlandırıyor, çunku sirkeyi yuzume de surdum, kıpkırmızı oldu... buz masajına başlayamadım ama şunu soyleyebilirim, sirkeyle masajdan sonra uzla masaj mukemmel bişey olacak.. ben fotoları koyabilirsem koyayaayım, gerçekten farkediyo gibi, reglime daha 2 hafta var, onu da soyleyim de....