Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

yok canım çok şükür çatlama falan..
inş. sönmezler bakalımfisfisfis

SeLam arkadaşLarrr.... Bu topiği yeni inceLeyebiLme şansım oLdu açıkçası :) Ben Kara üzüm çekirdeği iLe iLgiLi topiğe takıLıyordum 10 gündür.. yazıyı okuduğumda başLadım k.ü.ç. ü kuLLanmaya bakaLım neLer oLacak :) Burayı da inceLeyince biri oLmazsa diğeri die epey hevesLendim.. sırnaşık şeysırnaşık şey ...Dünden beri hurmaya ve masaja da başLadım... sirkeyLe narı da aLıp hepsini birden denemeyi düşünüyorum... k.ü.ç göğüsLerimde epey ağrı yaptı etkiLi gibi o da... GeLişmeLeri sizLerLe payLaşırım... hoşca kaLın şimdiLik....... sositososito

ben geçen sene küç kullandım bi süre çok düzenli değildim ama

yine de işe yaramadı bende

adaçayı içtim çok düzenli midemi bulandırmaktan başka bi işe yaramadı..

çilek yağıyla masaj yaptım geçici bir dolgunluk verdi

bence ne varsa hurmada var ne de olsa mübarek bir meyve :lepi:

hurmaya devam kızlarkaydirigubbakcemile2

kızlar üçüncü aya girmiş bulunuyoruz hala kimse demedi 2 beden büyüdü diye bence bünyeyele alakalı bir durum kainat güzelinin büyüyeceği gelmiş büyümüş inancım kalmadı

Bünye herkesde aynı olmadığı için farkeder, ama bence vazgeçmedne devam etmek lazım..çünkü etkisini ben gördüm..demek etki ediyor ama bende yavaş. hoş tüm maddeleride yapmış değilim, mesela sirkeyi yapmıyorum diye kendime kızıyorum çünkü faydalı. Sporuda unutuyorum. Sadece hurma, nar ve günde en az bir kere buz..artık yaptığım bu.sabah ölçtüm 1.5 cm görünüyordu büyüme.eylül 24 de başlamıştım.
Kızlar size ısırgan çayınıda tavsiye ederim onu içtiğim zamanlar daha fazla oluyordu ağrım..hemoroidimi aktive ettiği için mecburen bıraktımdı.

canim buz masajini nasil yapiyorsun? kac dakika yapiyorsun?

kızlar etkisi oluyor mu hurmanın , sirkenin, ben breast success e bugun başlıyorum, ya benim 1 ay içinde kesin buyutmem gerekiyorr...

herkezde farklı etki ediyo ama eminim sonunda hepimizde hiç bişi olmazsa bir cmlik büyümenin yanında azda dolgunluk olur..burda konulara katılan bi arkadaş vardı bitki çayı içiyodu 4ay içtim dedi anca 1 cm büyütebildim dedi..valla ben yaza kadar içicem alıştımda zaten başka faydalarınıda görüyorum bitkiler bulursam narda yiyorum arada hurmada atıyorum ööyle bakalım neler olacak...

Bencede herkes denemeli..kesin dolgunlaşıcaktır en kötü ihtimal.
Doktorum bende merak ediyorum o hapı..bu yöntemden sonra aklımda o var. Sen 1 ay içinde büyütmem gerekiyor demişsin ama o haplar bile herkesde hemen etki etmiyor..malum o da bitkisel. Hani şöyle yapabilirsin hap artı buz. Buz dolaşıma katkılı hapın tesiri daha çok olur, buzun etkisi de daha çabuk oluyor, dolgunlaşıyor, diriliyor..sana mesaj göndericem ama mesajın nerden açılabildiğini bir Allahın kulu anlatmadı forumlarda o kadar yazdım

=) bi ay içinde büyütmem lazım mı?keşke öle bi şey olsa sanırım bunun tek çaresi silikon yoksa bi ayda ne küç nede o haplar etki edio,ben kullandım ordan biliorum =( 4kutu allbres kullandım sonuç sıfır,her ne kdr doğal deselerde kimyasal sonuçta açıkçası ben korkuyorum bi zararı olmasından şimdi nar çekirdeğni,hurmayı,buz masajını denicem birzcık büüsünde razıyım geç büümesine

kızlar moralinizi bozmak yada hevesinizi kırmak istemiyorum ama ben geçensene aylarca küç yedim, ısırgan otu çatı içtim hatta karışık bitki çayları yaptım çemen tohumu, ısırgan, adaçayı vb. gibi onuda içtim belli bi dolgunluk oldu ama bırakınca sanki küçüldüler( yani şuanda yine küçükler.
ama tabi yılmak yok, kainat güzelinin dediği şeyleri bende yapmaya başlıcam, sizleri haberdar ederim gelişme olursa, ama umarım bu dolgunluk kalıcı olur çünkü ömürboyu bunlarla uğraşılmazki ya yazık bizeee((

kızlar ben dün başladım nar olayına, 2 gun önce de breast success e başladım demiştim. dun ve bugunun resimlerini çektim, bakarsanız buraya koyayım diyorum. bence 2 gunde bile farketti,, fotolara bakıyorum da..
bi de bugun sirkeyle masaj yaptım, anladım ki sirke dolaşımı hızlandırıyor, çunku sirkeyi yuzume de surdum, kıpkırmızı oldu... buz masajına başlayamadım ama şunu soyleyebilirim, sirkeyle masajdan sonra uzla masaj mukemmel bişey olacak.. ben fotoları koyabilirsem koyayaayım, gerçekten farkediyo gibi, reglime daha 2 hafta var, onu da soyleyim de....

a.sa.kaydirigubbakcemile3kızlar ya yok foto koyamadım... bakmak isteyen lutfennasıl foto ekleniyo sorsun
yarın da foto çekecem, hergun çekecem, bakalım ne olcak diyorum...

kızlar birde banyodayken önce göğüslerinize dayanabildiğiniz kadar soğuk su tutun biraz öyle kalın sonra suyu ılıklaştırın birazda ılık su tutun ozaman kan dolaşımının etkisiyle göğüsler dikleşiyor ve dolgun görünüyor

bende yüzümün kırmızı olmasını istiorum yanaklarımın yani sirke fayda edermiki

canıe yaktı walla benim yüzümü ben pamukla yuzume surdum, kızardı, ama dene belki iyi gelir...
sen deniyormusun burdaki tarifi???

Doktorum umarım hapların faydasını görürsün bizde sevinirizhihoyyyt:teselli: Bencede hergün çekme, ayda bir çek. Resim olayı iyi fikir, bizi düşündüğün için çok sağol a.s. ama sen bencede bize gönder..buraya koyma. Demek sirke birde öyle etki ediyor. Açıkçası ben bu lokal kompreslere pek inanasım gelmediğinden birazda kokma derdinden sırnaşık şey yapmıyordum, onu da yapayım, sağol ince bilgilendirmen için:1hug:

Bu arada kızlar bir arkadaştan aldığım jel torbalarıyla soğuk kompres yaptım..buzlarla uğraşmaktan çok daha iyi..aynı etki. Bu işlemi uzunsüre yapmaya azimli arkadaşlara edinmelerini tavsiye ederim. Eczanelerde satılırdır sanırım.

arkdslar mrb bn yniym brda.bnde aynı derttenm maalsf.bn bir ayı gecti nar cekirdeği yiyorum egzerszlride yapıorm ama dha bi fydasınıda grmedim szce dewm edim mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…