-
- Konu Sahibi kainat gxuxzeli
arkadaslar nar suyu nasıl ekşi olanmı yoksa normal mi markettenmi aldını çünki annem vde ekşi nardan sıkıp yaptıda acaba omu dedim sizler hangisini içiosunuz
kainat güzeli nar olsunda diyordu nasıl olursa olsun .
bu arada benim memişlerde ağrı ,dolgunluk azıcıkta dirilme var http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/324868sv0.gif
hurma yemeyen insan hurma yemeye basladı iimi arkadaslar gögüs büyütmak isteyenler iyi sonuç alanlar nerdesiniz arkadaslar yawww
benim emzirme döneminde göğüslerim sarkmıştı.aynada bile bakamıyordum kendime.bir değil bir çok hareketi uyguladım.şimdi resmimde göründüğü gibi dik ve dolgun.kalem testi yaptığımda fark daha net oluyor.devamlı kontrol ediyorum.kalem yere düşmediği sürece sarkmada olmadığını görüyorum.silikon taktırsam anca bu kadar olurdu.
buz masajı cok etkili kzılar yapın gayet dolgunlaşıyo ama bu soğuklarda baya zor oluo
Arkadaşlar dün uzun süredir görmediğim bi arkla buluştum
kizin göğüsleri küçücüktü benimkinden daha minikti yani
şimdi nerdeyse 3 katina çikmişlar bayaği büyümüşler
silikon taktirmasi mümkün değil onu taniyorum hem o böyle bir şey yapmaz hem de görünüşünden ben anlardim
kilo da almamiş
kiza sordum naptin da büyüdü diye, özel bir şey yapmadiğini söyledi ve samimi bir arkadaşimdir bir şey yapmiş olsaydi söylerdi diye düşünüyorum
bu arada arkadaşim 19 yaşinda
yani bu yaşlarda da birden büyüebiliyormuş:)
Arkadaşlar dün uzun süredir görmediğim bi arkla buluştum
kizin göğüsleri küçücüktü benimkinden daha minikti yani
şimdi nerdeyse 3 katina çikmişlar bayaği büyümüşler
silikon taktirmasi mümkün değil onu taniyorum hem o böyle bir şey yapmaz hem de görünüşünden ben anlardim
kilo da almamiş
kiza sordum naptin da büyüdü diye, özel bir şey yapmadiğini söyledi ve samimi bir arkadaşimdir bir şey yapmiş olsaydi söylerdi diye düşünüyorum
bu arada arkadaşim 19 yaşinda
yani bu yaşlarda da birden büyüebiliyormuş:)