2 Ay Üst Üste Kimyasal Gebelik Geçirenler bakabilir mi?

artec

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
240
62
298
İzmir
Merhaba arkadaşlar. Ben korunmayı biraktiktan sonraki ay hemen hamile kaldim ama kimyasal gebelikmis. Sonraki ay yine hamile kalınca çok sevindik ama o da kanama ile sonuçlandı maalesef. Doktorum su an icin bir sorun olmadığını söylüyor ama ben hep boyle devam edecek diye çok korkuyorum. Benim gibi üst üste kimyasal gebelik geçiren ve sonra doğal yoldan hamile kalan, çocuk sahibi olanlarin desteğine ihtiyacım var :KK43:

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Ben korunmayı biraktiktan sonraki ay hemen hamile kaldim ama kimyasal gebelikmis. Sonraki ay yine hamile kalınca çok sevindik ama o da kanama ile sonuçlandı maalesef. Doktorum su an icin bir sorun olmadığını söylüyor ama ben hep boyle devam edecek diye çok korkuyorum. Aynisini yaşayan ve hamile kalabilen, çocuk sahibi olanlarin desteğine ihtiyacım var :KK43:
Bende 9 ayda 3 kimyasal gebelik geçirdim. ama benimki şu şekldeydi adet gecikmesi olmadan test yapıp kendi merakımdan öğreniyordum hiç gecikme yaşamadanda gününde adet oluyordum.
ama değerlerim 42 çıktıgı ay oldu 44 çıktıgı oldu 144 oldu vs ama hep adet oldum.
hiç doktora gitmemştim geçen ay gittim hamile kkalabiliyosun bu güzel birşey dedi hergelen sperm her yumurta saplıklı olcak diye bişi yok sağlıksızları vucut atıyor dedi sağlıklısı gelecek bekle dedi.
hormon fln baktı bi sorunum yok çok şükür. bi kaç ay daha bekleyelim olmazsa eşin sperm testi yaptırır dedi.
bende bu ay soğan kürü deniyorum umarım hamile kalablrz sizde bende.

İlk gebeliğim 6 haftada kalp durma sebebiyle 8. Hafta da kürtajla alındı .
2. Gebeliğim kimyasal
Ertesi ay yıne hamile akldım şuan 4+5 teyım beklemedeyim inşallah bu sefer sğlıklı olur .
Sana diyexeğim şey dış gebelik veya sağlıksız olcağına boşver kimyasal olup hemen bitsin .

İnşallah sende diğer ay gebe kalırsın .
Kanamaların kaçıncı haftalarda başladı ?

İlk gebeliğim 6 haftada kalp durma sebebiyle 8. Hafta da kürtajla alındı .
2. Gebeliğim kimyasal
Ertesi ay yıne hamile akldım şuan 4+5 teyım beklemedeyim inşallah bu sefer sğlıklı olur .
Sana diyexeğim şey dış gebelik veya sağlıksız olcağına boşver kimyasal olup hemen bitsin .

İnşallah sende diğer ay gebe kalırsın .
Kanamaların kaçıncı haftalarda başladı ?

İkisinde de adetim 3 gün gecikince idrar testi yaparak öğrendim önce. Sonra kan testinde 20 civarlarında çıktı değerler. Beklenen adet tarihinden 1 hafta sonra da kanama ile sonlandı.

Bende 9 ayda 3 kimyasal gebelik geçirdim. ama benimki şu şekldeydi adet gecikmesi olmadan test yapıp kendi merakımdan öğreniyordum hiç gecikme yaşamadanda gününde adet oluyordum.
ama değerlerim 42 çıktıgı ay oldu 44 çıktıgı oldu 144 oldu vs ama hep adet oldum.
hiç doktora gitmemştim geçen ay gittim hamile kkalabiliyosun bu güzel birşey dedi hergelen sperm her yumurta saplıklı olcak diye bişi yok sağlıksızları vucut atıyor dedi sağlıklısı gelecek bekle dedi.
hormon fln baktı bi sorunum yok çok şükür. bi kaç ay daha bekleyelim olmazsa eşin sperm testi yaptırır dedi.

Ben de 3 gün gecikmede test yapıyorum iki aydır ama 1 hafta içinde kanama ile sonlanıyor. Hayal kırıklığı yaşamak çok kötü. Umarım hamile kalırız en yakın zamanda

Suanki skintim bu. 2 aydir ust uste kimyasal gebelik yasiyorum. Gecen ay 1 hafta gecikti bu ay 3 gun gecikti ikinci cizgi cok netti bu sefer.
Dogal yoldan hamile kaldinz mi kizlar neler yasadiniz sonrasinda. Cok asiri stres yapiyorum suanda. Butun gun agladim bugun

Ne yaptiniz nasil sonuclandi acaba? Ben suanda bu skintidayim ve inanilmaz uzuluyorum. Belki kizacaksiniz abartiyorum diye ama Gozlerim yandi aglamaktan diyebilirim

Merhaba arkadaşlar. Ben korunmayı biraktiktan sonraki ay hemen hamile kaldim ama kimyasal gebelikmis. Sonraki ay yine hamile kalınca çok sevindik ama o da kanama ile sonuçlandı maalesef. Doktorum su an icin bir sorun olmadığını söylüyor ama ben hep boyle devam edecek diye çok korkuyorum. Benim gibi üst üste kimyasal gebelik geçiren ve sonra doğal yoldan hamile kalan, çocuk sahibi olanlarin desteğine ihtiyacım var :KK43:
Bende iki aydir ust uste kimyasal gebelik yasadim. Bugun kendimi harap ettim aglamaktan. Ne yaptiniz nasil sonuclandi tavsiyeniz varmi bu konuda

Ne yaptiniz nasil sonuclandi acaba? Ben suanda bu skintidayim ve inanilmaz uzuluyorum. Belki kizacaksiniz abartiyorum diye ama Gozlerim yandi aglamaktan diyebilirim
Ben hiç birşey yapmadım doktor sağlıklı spermi beklicez dedi.
Eşime incir kürü yaptım bide fındık çilek süt blendrdan çekip içecek yaptım içirdim her akşam
Şimdi normal gebelik oldu cok şükür kalbini duyduk
Böyle yapmayın ama ben 4 kere yaşadım hiç ağlamadımmm bi zamanı var allah ne zaman nasip ettiyse o zaman olcak dedim
Allah sizede nasip etsin en yakın zamanda yıpratmayın kendinizi lütfen🙏

Bende iki aydir ust uste kimyasal gebelik yasadim. Bugun kendimi harap ettim aglamaktan. Ne yaptiniz nasil sonuclandi tavsiyeniz varmi bu konuda
Kendını bu kadar yıpratma lütfen,pes etmek yok,çalışmalara devam edeceğiz ,kısmet ne zaman olursa artık,sabretmekten başka elden birşey gelmiyor,,dilerim fazla beklemeden bebişinşz gelir inşallah 🤗

Ben henüz hamile kalamadım. Çok düzenli olmasına rağmen adet düzenim bozuldu stresten. Şu an 7 günlük bir gecikme var mesela adetimde ama idrar testinde negatif çıktı. Kan vereceğim, bakalım. Lütfen kendini yıpratma çünkü bu sefer de stresten böyle adet gecikmesi vs. gibi şeyler oluyor. :(

Ben hiç birşey yapmadım doktor sağlıklı spermi beklicez dedi.
Eşime incir kürü yaptım bide fındık çilek süt blendrdan çekip içecek yaptım içirdim her akşam
Şimdi normal gebelik oldu cok şükür kalbini duyduk
Böyle yapmayın ama ben 4 kere yaşadım hiç ağlamadımmm bi zamanı var allah ne zaman nasip ettiyse o zaman olcak dedim
Allah sizede nasip etsin en yakın zamanda yıpratmayın kendinizi lütfen🙏
Tebrikler size 🥰 insallah banada nasip olur. Bugun ikinci kere yasayinca helak olmustum aglamaktan sizin hikayenizi okunca biraz ferahladim. Doktora tedaviye gerek kalmadan bile olabiliyormus yani

Ben henüz hamile kalamadım. Çok düzenli olmasına rağmen adet düzenim bozuldu stresten. Şu an 7 günlük bir gecikme var mesela adetimde ama idrar testinde negatif çıktı. Kan vereceğim, bakalım. Lütfen kendini yıpratma çünkü bu sefer de stresten böyle adet gecikmesi vs. gibi şeyler oluyor. :KK43:
Uzulmeyelim bizimde olur Allahin izniyle 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Back
X