• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi 2 ay sonra yeniden bez istiyor :(

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

kimderki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2009
665
0
96
Arkadaşlar merhaba..

oğlum 2 ay önce bezi bıraktı, çok da kolay oldu. gündüz hiç problemimiz olmadı, gece de bir kez uyandırıp çişe götürüyordum. ama geçtiğimiz bayramda altına kaçırmaya başladı. hatta oğlum çişin var mı diye sordum ara sıra, yok anne dedikten 5 dakika sonra yine altına işedi. güzellikle anlattım düzelmedi, azarladım düzelmedi. pes ettim, yeniden bez bağlamaya başladım ve oğlum bu durumdan hiç şikayetçi değil. sadece kakası geldiğinde tuvalete gidiyor.. ne yapıcam ben bana bir akıl verin?

bir de bayramda eşim yurtdışındaydı. onun yokluğunda başladı bu alta işeme. eşim dönünce düzelir belki dedim düzelmiyor, düzelmiyor..

ya da kızımın altını bağlıyorum diye mi yapıyor bunu diyorum ama bu çok düşük bir ihtimal. çünkü oğlum tuvalete gittiği dönemde kızımın altını değiştirirken üfff.. kaka.. pis.. filan diyordu kardeşine..

şimdi oğlum için ne yapabilirim ben? doktora mı götüreyim, bekleyimmi kendiliğinden tuvalete dönmesini? geçici bir dönem midir bu? yeniden tuvalet eğitimi vermek saçma geliyor bana çünkü kasıtlı olarak işiyor altına. yoksa kakasını da altına yapardı.. yardımcı olun bana lütfen.. delirmek üzereyim.. :(

bence bu süreç gecici üstüne gelme fazla yeniden alışcaktır kardeşini kıskanmış olabilir

aynısını benim kızımda yaptı.bende pes edip bir müddet tekrar bağladım altını.sonra tekrar bıraktık bezi.şu an iyiyiz çok şükür.ama arada bağlamak zorunda kalırsak tekrar çıkarmak istemiyo.mümkün olduğunca bağlamamaya çalışıyorum bende.sizinkide geçer merak etmeyin.

benimde şu aralar aynı konuyla başım dertte. kimderki senin yaşadıklarının aynısını yaşıyorum. Tekrar eğitim de saçma geliyor çünkü bilerek yapıyor napıcağımı şaşırdım. Sizde ne kadar sürdü bu süreç ve nasıl atlattınız? Yardımcı olursan sevinirim.

Back