2.ay burun oturmuş burun sayılır mı erken mi?

Herakuaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2016
126
40
13
32
Kızlar selam. Ameliyat olalı tam 2 ay oldu. Profilden çok beğeniyorum fakat önden biraz geniş buluyorum sizce ödem kaynaklı mıdır? Erken mi birşey demek için. Burun ucum hala çok sert ve sert dokununca açıyor. Ödem olduğu belli. 6 ay gibi bir zaman diliminde burun ucum kuculur mu. Bir sorum daha olucak mesela benim burun kanatlarim da daraltıldi fakat en esnek ve oynak yer orası şuan burnumda ama esnek olduğu için ödem yok sayılır mı? Biraz onun da sis olma ihtimali var mi? Yani burun kanatlarında daha önce ödem olan var mı?

benimde 1. ayım doldu aynen sizin gibi düşünüyorum evet profilden güzel duruyor ama bu demek değilki öndende güzel duruyor..Malesef yüzüme göre kalın bir burnum var özellikle burun sırtı kemer yok ama daha kalın..buda bakışları yüz ifadesini tamamen değiştiriyor..10.günde bile incecik yüze yakışan burunları gördükçe bu böyle devam eder heralde diyorum...çok mutsuzum

Belki ödemdendir çok mu erken karar veriyoruz acaba

Bence çok erken karar veriyorsunuz. 2 ay çok kısa bir süre. Ayrıca şişlerde deri yapınız çok çok etkili. zaman geçtikçe düzelme olacaktır :)

Ay içim rahatladı çok çok mersi kızlar çok sagolun. Ne bileyim insan oturdu kaldı bu heralde diyor. Bu psikoloji çok başka bir şey:)

4. ayım hala kücülüyor panik yapmayin

Oh çok mutlu oldum demek ki Her yer indi burun ucu şiş kaldı gözüme büyük geliyor orası inse kuculecek o da 3. Aydan itibaren iner heralde

Herakua Zaman'la daha iyi olacak emin ol
Ben de bi soru sorsam olurmu
Benim 9. Günüm bugün iki kaş arası çok şiş ne Zaman indi iner sizinki
Birde burun yıkama solüsyonuna başladım ana çok tıkanıyor burnum sümkürmek hala mı yasak azıcık yaptım bi rahatladı bişi olmamıştır dimi şekline

Canım çok geçmiş olsun. Yeni eğer yanlış hatirlamiyosam yüzümdeki belli sislikler ve özellikle kas aramin berbat kalınlığı 1 ay sonunda yok olmaya başlamıştı. 3. Haftadan itibaren azalır. Çok kötü ama geçince kalmıyor birşey gözler eski şekline geri dönüyor. Ben kulak çubuğunu içine sokarak temizlemeye çalışıyordum şimdi yeni yeni sümkurmeye başladım. Ama sanırım bişey olmaz fakat çok zorlama yine de. Bütün sisliklerin inecek ve burun ucundaki top gibi şişlik kalicak sadece o kadar şuan bende olduğu gibi. Tekrar geçmiş olsun

Kızlar 2.ay vaziyet bu. Derim ciddi kalın. Sisler inerse bişey e benzer inşallah

herkese selam.. benim de 2 hafta oldu cok sis ve iri buluyorum hatta sisligim orantisiz iki deligim farkli gibi dikkatli bakinca biri daha yukarida gibi

herkese selam.. benim de 2 hafta oldu cok sis ve iri buluyorum hatta sisligim orantisiz iki deligim farkli gibi dikkatli bakinca biri daha yukarida gibi
O bende de var merak etmeyin herkes de var ameliyat olan geçici imiş

Kızlar 2.ay vaziyet bu. Derim ciddi kalın. Sisler inerse bişey e benzer inşallah
burnunuz çok hoş olmuş..Önden burun ucunda şişlik olduğu belli .orasıda biraz küçülürse süper olur.benimde 1. ayım ve burun ucum hala çok sert..şişliklerin inmesini bekliyorum..

burnunuz çok hoş olmuş..Önden burun ucunda şişlik olduğu belli .orasıda biraz küçülürse süper olur.benimde 1. ayım ve burun ucum hala çok sert..şişliklerin inmesini bekliyorum..

Coook teşekkür ederim evet burnumu bende çok sevdim tek sıkıntı ilmek ilmek zaman beklemek.. ne kadar kuculur acaba merak ediyorum

Çok teşekkürler cevap için
Bende temizlemeyeyim o Zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…