• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.ay burun oturmuş burun sayılır mı erken mi?

Coook teşekkür ederim evet burnumu bende çok sevdim tek sıkıntı ilmek ilmek zaman beklemek.. ne kadar kuculur acaba merak ediyorum
Kızlar bir şey sorcam benim de 2.haftam burnumun üstüne alnımda falan küçük sivilceler var temizliyorum jelimle falan ama ne zaman geçer bunlar ya sizde de olmuş muydu

benim cildimde cok kuruluk oldu tam aksine...

herkeste farkli gelisiyor sanirim ve yapilan islemle alakali belki de.

benim burnum normal burnumdan daha buyuk ve genis.. ince bir burnum vardi..

benimde 1. ayım doldu aynen sizin gibi düşünüyorum evet profilden güzel duruyor ama bu demek değilki öndende güzel duruyor..Malesef yüzüme göre kalın bir burnum var özellikle burun sırtı kemer yok ama daha kalın..buda bakışları yüz ifadesini tamamen değiştiriyor..10.günde bile incecik yüze yakışan burunları gördükçe bu böyle devam eder heralde diyorum...çok mutsuzum

Benim 2. ayım doldu ve bende ayı şeyleri yaşıyorum. bende kemerde var hemde taş gibi ve yeni ameliyatlı burunların benimkinden güzel olduğunu görünce bende ümitsizliğe kapılıyorum :( yalnız değilsin :)

Benim 2. ayım doldu ve bende ayı şeyleri yaşıyorum. bende kemerde var hemde taş gibi ve yeni ameliyatlı burunların benimkinden güzel olduğunu görünce bende ümitsizliğe kapılıyorum :KK43: yalnız değilsin :)
çok ilginç değilmi önden bakınca kemer varmış gibi bi görüntü..ama profilden öyle durmuyor.Halbuki burun sırtım törpülenip tekrar kıkırdak koyulmuş..yanlardan yanak dokumu çekmiş ve bakışlarım değişmiş...

çok ilginç değilmi önden bakınca kemer varmış gibi bi görüntü..ama profilden öyle durmuyor.Halbuki burun sırtım törpülenip tekrar kıkırdak koyulmuş..yanlardan yanak dokumu çekmiş ve bakışlarım değişmiş...

Ben ctesi günü kontrole gittim. İyileşme sürecim iyi gidiyormuş ve ama biraz ödem varmış. ödemlerden sonra daha iyi olacağını umuyorum. biraz sabır ve zamana ihtiyacımız var :(

Back