• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi 2.ay aşıları hakkında bir soru

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

netertua

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2007
2.110
12
116
Diğer
''2 .ay sonunda yapılan aşıların zmanını biraz geciktirerek vurdursak bir zarari olurmu acaba??''
bu soruyu bir yakınım sordu.benim fazla bir bilgim yok.yardımcı olurmusnuz??

zamanı geçince aşılar yapılmıyor mu??

benim bir bilgim yok,bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

canım bende tam bilmiyorum ama bazı topiklerde 1 hafta sonra yaptıran vard sanırım ama yinede sağlık ocagına danış istersen

birkaç haftalık gecikmeden birsey olmaz. aşı zamanı geldiğinde bebeğin hastalıği varsa(bronşit,yüksek ateş vs vs)aşı ertelenebiliyor. en kısa zamanda aşısını yaptırsın.

ben 1 hafta geç yaptırdım eğer o haftada yaptırmasaymışım verem savaş polikliniklerinde test yaptırarak aşı yapılması gerekiyormuş çok geciktirmeseniz ii olur

bizim doktorumuz asilarin arasinda tam 1 ay olmasi gerek demisti,daha erken olmasi soz konusu degil elbette ama sanirim 3-5 gunluk bir gecikme o kadar da sorun teskil etmez.

benim kızımm 4 temmuz doğumluu normaldee 4 eylülde aşı yaptırmam gerekiyordu sağlık ocagındaki ebelerr bana 17 eylül tarihini verdilerr aşısını yaptırdımm

byolog,serap ve sofika arkadaşlara teşekkür ederim.
yazdıklarınızı tektek ilteceğim,zaman ayırıp cevapladığınız için tekrar sağolun :)

''2 .ay sonunda yapılan aşıların zmanını biraz geciktirerek vurdursak bir zarari olurmu acaba??''
bu soruyu bir yakınım sordu.benim fazla bir bilgim yok.yardımcı olurmusnuz??

hayatım 2 ay bitinmmnde verem aşısı yapılıyor. fazla geciktirme yapma. 1 haftadan bişey olmaz. birde o ası ateş yapan bi aşı. yola falan cıkacaksan tüm işlerini hallet 1 hafta huzursuzluğunu cekersin. birde asıya götürürken yıka.

hayatım 2 ay bitinmmnde verem aşısı yapılıyor. fazla geciktirme yapma. 1 haftadan bişey olmaz. birde o ası ateş yapan bi aşı. yola falan cıkacaksan tüm işlerini hallet 1 hafta huzursuzluğunu cekersin. birde asıya götürürken yıka.

teşekkür ederim cevabınız için arkadaşıma ileteceğim,sağolun a.s.

benim kızımm 4 temmuz doğumluu normaldee 4 eylülde aşı yaptırmam gerekiyordu sağlık ocagındaki ebelerr bana 17 eylül tarihini verdilerr aşısını yaptırdımm

benim kızımda 5 temmuz doğumlu. 16 eylülde yaptılar sağlık ocağında aşılarını. bir sonraki aşı içinde 23 kasımı verdiler. neredeyse 5 aylık olmuş olucak sağlık ocağına tekrar sorucam. sizinkide öyle mi? 5 kasım gb yapılması gerekmez mi?

Back