2. Ay aşı sonrası

• Konu Sahibi Konu Sahibi mdys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mdys

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2025
4
1
1
29
Merhaba sevgili anneler, oğlum 9 haftalık oldu 2. Ay aşısını yaptırdık. Bugün 5. Gün. Geçen haftaya kadar çok neşeli sürekli gülümseyen bir çocuktu. Son 2 3 gündür yüksek sesle ağlıyor, keyifsiz, huzursuz sadece emerken sakin kaliyor. Böyle şeyler yaşadınız mı ne zaman geçiyor ?

Benim çocuklarımda aşıdan sonra ilk 3 gün ateş,huysuzluk oluyordu. 5 gün olmuş,hasta falan mı acaba

Ateşi yok, kaka rengi falan normal, gece uykusu da iyi. Sadece gündüz neşesi yok huzursuz anlayamadım.

Gazı var mı sizce? Aynı sorunları yaşadım. Aşıdan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum ama o dönem bebeğime besin alerjisi teşhisi konuldu. Aynı döneme denk geldi yani. Sonraki aşılarını yaptırdım ilerlemedi durum. Meğer çocuk alerjikmiş anlamamışız

Evet bir dönem kakasinda mukus görmeye başlamıştım yine huzursuzluk falan da vardi süt alerjisi düşünüldü sütü kestim belki de farketmedigim bi kaçak olmuştur diyetimde ıkınmaları da arttı siz diyince farkettim teşekkür ederim

Rica ederim, inşallah geçer benimkinde çoklu var galiba hep ıkınıyor ama ittir götür bi şekilde 6aya kadar sabretmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…