Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba sevgili anneler, oğlum 9 haftalık oldu 2. Ay aşısını yaptırdık. Bugün 5. Gün. Geçen haftaya kadar çok neşeli sürekli gülümseyen bir çocuktu. Son 2 3 gündür yüksek sesle ağlıyor, keyifsiz, huzursuz sadece emerken sakin kaliyor. Böyle şeyler yaşadınız mı ne zaman geçiyor ?
Gazı var mı sizce? Aynı sorunları yaşadım. Aşıdan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum ama o dönem bebeğime besin alerjisi teşhisi konuldu. Aynı döneme denk geldi yani. Sonraki aşılarını yaptırdım ilerlemedi durum. Meğer çocuk alerjikmiş anlamamışız
Gazı var mı sizce? Aynı sorunları yaşadım. Aşıdan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum ama o dönem bebeğime besin alerjisi teşhisi konuldu. Aynı döneme denk geldi yani. Sonraki aşılarını yaptırdım ilerlemedi durum. Meğer çocuk alerjikmiş anlamamışız
Evet bir dönem kakasinda mukus görmeye başlamıştım yine huzursuzluk falan da vardi süt alerjisi düşünüldü sütü kestim belki de farketmedigim bi kaçak olmuştur diyetimde ıkınmaları da arttı siz diyince farkettim teşekkür ederim
Evet bir dönem kakasinda mukus görmeye başlamıştım yine huzursuzluk falan da vardi süt alerjisi düşünüldü sütü kestim belki de farketmedigim bi kaçak olmuştur diyetimde ıkınmaları da arttı siz diyince farkettim teşekkür ederim