Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımBende ikinci aşılamayı yapacağım haziranda inşallah bu sefer tutar
Sebepsiz infertilitede aşılama tutma şansı yüksek bence... benim ilk aşılamada tuttu darısı sizlereKizlar bu ay asilama yaptirdim ama maalesef olmadi ikinci asilamada tutan var mi bu umut olsa
Öyle ama maalesef ilki olmadi inşallah ikinci tutar bakalim Rabbım sagsalim kucağına almayı nasip etsin hamilelerin duası kabul olurmuş nolur banada dua et bu sefer olsunSebepsiz infertilitede aşılama tutma şansı yüksek bence... benim ilk aşılamada tuttu darısı sizlere
Hamile değilim canım 15 aylık çocuklarım yine de dua ettim rabbim büyüktür sen inan tutacak allahın izniyleÖyle ama maalesef ilki olmadi inşallah ikinci tutar bakalim Rabbım sagsalim kucağına almayı nasip etsin hamilelerin duası kabul olurmuş nolur banada dua et bu sefer olsun
Benim ikinci de tutmadı canım. Rahim filmi çektirdin mi?
Yok çektiremedim cektircegim ay makine bozulmuş doktorumda boşa getirmeyelim diye aşılamaya başladık ilki olmadi ikinci de şans daha artiyomus ondan ara vermek istemedimBenim ikinci de tutmadı canım. Rahim filmi çektirdin mi?
Anladım canım. Ben şuan ikinciden sonra mola verdim. Rahim filmi de çekilmedi. Rahim filmi isteyeceğim doktorumdan. Şüphelenmeye başladım artık tüplerim mi tıkalı acaba diye. Aşılamayı boşu boşuna mı oluyorum diye düşünüyorum. Kendi vesvesem belki ama ikinci de de olmayınca baya hayal kırıklığı yaşadım. Umarım bebişin seninle olur kuzumYok çektiremedim cektircegim ay makine bozulmuş doktorumda boşa getirmeyelim diye aşılamaya başladık ilki olmadi ikinci de şans daha artiyomus ondan ara vermek istemedim
Ücreti ne kadar acabaKizlar bu ay asilama yaptirdim ama maalesef olmadi ikinci asilamada tutan var mi bu umut olsa
Aynı şeyi bende düşünüyorum bende olmazsa öyle yapicam biraz bitkisel şeyler kullanmayı düşünüyorum inşallah fırsat kalmaz bu sefer. Teşekkür ederim canım inşallahAnladım canım. Ben şuan ikinciden sonra mola verdim. Rahim filmi de çekilmedi. Rahim filmi isteyeceğim doktorumdan. Şüphelenmeye başladım artık tüplerim mi tıkalı acaba diye. Aşılamayı boşu boşuna mı oluyorum diye düşünüyorum. Kendi vesvesem belki ama ikinci de de olmayınca baya hayal kırıklığı yaşadım. Umarım bebişin seninle olur kuzum
2 kutu gonal f kullandım 1100tlydi ovitrelle 60 gibi biseydi Ayriyeten hastaneye 500 TL yatirdikÜcreti ne kadar acaba
2 kutu gonal f kullandım 1100tlydi ovitrelle 60 gibi biseydi Ayriyeten hastaneye 500 TL yatirdik
Samsun omu de ilki tutmadı ikinci perşembe günüAşılama tuttu mu peki hangi hastanede yaptırdınız
Aşılama ile tüp bebek arasındaki fark ne acaba inşallah bu tutar.Samsun omu de ilki tutmadı ikinci perşembe günü