- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
- 53
- Konu Sahibi Mevsim hep bahar
-
Son durumun ne oldu canım benim?Merhaba kızlar , annelik sevgisini her damlasına dek hissedenlerbu konuyu sırf totem için açtım yalan söylemek istemiyorum hemde konuşup aynı yollardan geçenlerin bir parça yuregimize su serpmesi için ben Çarşamba günü 2.asilamami olucam , 2 senelik evliyim ve muhtemelen test günümde 6 Nisan yani doğum günüme denk geliyor . Bir tüp bebek ,bir aşılama tedavisi gördüm, sizler aşılama ile hamilelik yaşayanlar yazabilir misiniz ? Ve aşılama yaptıracaklar gelin birlikte bekleyelim
Hamileyim kuzum. Şükürler olsun. Darısı başına inşallahSon durumun ne oldu canım benim?
Yaa gözünüz aydın. Tüp bebekten sonra mı 2. aşılama yaptınız? Allah nasip ederse her türlü ederHamileyim kuzum. Şükürler olsun. Darısı başına inşallah
Allah razı olsun çok teşekkür ederim dilerim rabbim sizlerede bunu nasip eder .. tüp bebek oncesinde tek bir asilamam oldu mirociple umutluydu dr.m fazlaca nasip olmadı sonra 2020 Eylül de tüp bebek tedavisi gördüm transfer oldum negatif oldu , devlette aşılama oldum normal spermleYaa gözünüz aydın. Tüp bebekten sonra mı 2. aşılama yaptınız? Allah nasip ederse her türlü eder
Gerçekten tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinAllah razı olsun çok teşekkür ederim dilerim rabbim sizlerede bunu nasip eder .. tüp bebek oncesinde tek bir asilamam oldu mirociple umutluydu dr.m fazlaca nasip olmadı sonra 2020 Eylül de tüp bebek tedavisi gördüm transfer oldum negatif oldu , devlette aşılama oldum normal spermleşükürler olsun hamileyim dilerim Rabbim hepinize nasip eder bu duyguyu .
İnşallah canım Allah razı olsun rabbim sana da nasip etsin inşallah hiç gerek kalmaz ben tüp bebek raporu için devlet Hastanesi'nde 2 kere aşılama hakkını kullanmak icin ilkkez yaptırmıştım böyle nasip oldu inşallah size de nasip olurGerçekten tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinben de 2.aşılama mı olacağım bu ay. Duruma göre 3. Ye ya da direk tüp bebeğe yöneceleğiz. İnş gerek kalmaz
Amiiiin inşallahİnşallah canım Allah razı olsun rabbim sana da nasip etsin inşallah hiç gerek kalmaz ben tüp bebek raporu için devlet Hastanesi'nde 2 kere aşılama hakkını kullanmak icin ilkkez yaptırmıştım böyle nasip oldu inşallah size de nasip olur
Hayır devlette geçerli sadece. Bu yüzden bizim ilk asilamamiz özel diye sayılmadı zaten . Devlette 2 aşılamadan sonrasına tüp bebek raporuAmiiiin inşallahpeki devlette tüp bebek için özelde 2 aşılama yaptıktan sonra başvurabiliyor muyum? Bilgim yok bu konuda
Yaa topiği baştan sona okurken ne de güzel umut olmuşsunuzYalnız bu topige de bizden başkası yazmadıbiz hamile kalak da bari hiz yazak umut olsun
Umut her zaman var yaşadığımız müddetçe bu kadar olumsuz olmayın rabbim elbet zamanını biliyordur siz sakın tedavilerinizi bırakmayın inşallah nasip olur ama önce olumlu olun hep çünkü nick bile umutsuz birisi dua ediyorum ben sizlere bol bol Allah'ım nasip etsin inşallah3. Aşılamadan sonra umut yok mu sizce ?
benim 3. De negatif oldu artık hiç ümidim yok ....
Doktorunuz ne öneriyor3. Aşılamadan sonra umut yok mu sizce ?
benim 3. De negatif oldu artık hiç ümidim yok ....
İnanın hiç kalmadı ümidim de enerjim de ...Umut her zaman var yaşadığımız müddetçe bu kadar olumsuz olmayın rabbim elbet zamanını biliyordur siz sakın tedavilerinizi bırakmayın inşallah nasip olur ama önce olumlu olun hep çünkü nick bile umutsuz birisi dua ediyorum ben sizlere bol bol Allah'ım nasip etsin inşallah
İnanın hiç kalmadı ümidim de enerjim de ...Umut her zaman var yaşadığımız müddetçe bu kadar olumsuz olmayın rabbim elbet zamanını biliyordur siz sakın tedavilerinizi bırakmayın inşallah nasip olur ama önce olumlu olun hep çünkü nick bile umutsuz birisi dua ediyorum ben sizlere bol bol Allah'ım nasip etsin inşallah
doktorum tüp bebek önerdi en son ben üniversite hastanesinde yaptırdım aşılamalarımı ama tüp bebek orda bile 10 küsür bin tl şuan ve tüp bebek de de şans %40 falan dedi doktorum yani demem o ki durumlar zorDoktorunuz ne öneriyor(
Allah hepimize güç kuvvet sabır versin inşallahİnanın hiç kalmadı ümidim de enerjim de ...
sanki hiçbir zaman evlat sahibi olamayacakmışım gibi geliyor işin en kötüsü de kabullendm bunu artık galiba ö
doktorum tüp bebek önerdi en son ben üniversite hastanesinde yaptırdım aşılamalarımı ama tüp bebek orda bile 10 küsür bin tl şuan ve tüp bebek de de şans %40 falan dedi doktorum yani demem o ki durumlar zor
Hayirli olsun canm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinHamileyim kuzum. Şükürler olsun. Darısı başına inşallah
Allah razı olsun rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin içinde de sizlere canımHayirli olsun canm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Amin canmAllah razı olsun rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin içinde de sizlere canım
Canim merhaba benimde ilk asilamam özelde oldu ama sonuç negatif. İzmir tepecik te düşünüyorum ikinciyi.bana yardımcı olurmusun. Nasil başvurmam gerekiyor.neler yaptın asilama için gereken şartlarını söylemisinİzmir Tepecik eğitim ve araştırma hastanesi nde başladım kontrole. Rahim filmi orda cekildi, diger sonuçlarım vardi. Hemen tedaviye başlandı. Cok cok memnunum, aşılama icin bu ay igneye basladik 2300 tutan ilaclari heyet raporu ile 600 tlye aldim. Kontrolleri vs çok iyi sonucta docentler ve uzman doktorlar var.
Merhaba kuzum, 20 nolu infertilite bölümüne sıra alman gerek. Mhrs den alinmiyor sabah 7 de randevu sırasında olmus ol aşırı kalabalik oluyor çünkü.Canim merhaba benimde ilk asilamam özelde oldu ama sonuç negatif. İzmir tepecik te düşünüyorum ikinciyi.bana yardımcı olurmusun. Nasil başvurmam gerekiyor.neler yaptın asilama için gereken şartlarını söylemisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?