- Konu Sahibi Mevsim hep bahar
-
Ben Zeynep Kamilde ilk aşılamada hamile kaldım şuan 10 haftalık olduk bile darısı en kısa sürede başınaMerhaba kızlar , annelik sevgisini her damlasına dek hissedenlerbu konuyu sırf totem için açtım yalan söylemek istemiyorum hemde konuşup aynı yollardan geçenlerin bir parça yuregimize su serpmesi için ben Çarşamba günü 2.asilamami olucam , 2 senelik evliyim ve muhtemelen test günümde 6 Nisan yani doğum günüme denk geliyor . Bir tüp bebek ,bir aşılama tedavisi gördüm, sizler aşılama ile hamilelik yaşayanlar yazabilir misiniz ? Ve aşılama yaptıracaklar gelin birlikte bekleyelim
Amin inşallah canım gunlerin geçmesini bekliyorum Rabbim nasip etsin inşallah bana daBen Zeynep Kamilde ilk aşılamada hamile kaldım şuan 10 haftalık olduk bile darısı en kısa sürede başına
Buarada rabbim sağ saglim kucaginiza almayı nasip etsin inşallahBen Zeynep Kamilde ilk aşılamada hamile kaldım şuan 10 haftalık olduk bile darısı en kısa sürede başına
Aminn inşallahBuarada rabbim sağ saglim kucaginiza almayı nasip etsin inşallahbizlere dua edin olur mu
Çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun kuzumAminn inşallahzaten herzaman dua ediyorum burdaki kızlara Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakmasın
Cumartesi mi aşılama yapildi cnm bnm cumartesi test gunu ne zmanAllahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
inşallah hamilesinizdir
Benim de aşılamamın 7. Günü oldu şuan aynı gün yapılmış aşılamamız
hakkımızda hayırlısı
Asilamayla mi hamile kaldın cnmCanımmm ne durumdasın??? Kaçıncı gün bugün
Merhaba yarın sabah 11 de ilk aşılamam 2 tane 20 mm yumurtam vardı dün akşam 11 de vuruldum onuda sen ne durumdasın 2 yada 3 günün kaldı galiba test için dimiÇok çok teşekkür ederim Allah razı olsun kuzum
Merhaba canım dilerim çok hayırlı şekilde olur aşılamanMerhaba yarın sabah 11 de ilk aşılamam 2 tane 20 mm yumurtam vardı dün akşam 11 de vuruldum onuda sen ne durumdasın 2 yada 3 günün kaldı galiba test için dimi
Tamam canım dualarimdasin ins tutar şimdi namazımı kıldim duamı ettim erkenden uyandık nedense normalde benim yanımda yüksek ses şarkı dinlesinler duymam hoca allahuekber dedi uyandım bı an besmele çektim namaz kılmak geldi içimden sanki birisi beni namaza uyandırdı resmen içim o kadar dolu ki saatlerce namaz kilasım var şu an nedense rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın birde bebeerimizi en kısa zamanda versinMerhaba canım dilerim çok hayırlı şekilde olur aşılamançok güzel yumurtaların var maşallah inşallah bebeğin nasip olur
Ben iyiyim şükürler olsun. Ben test yapmiycamkorkumdan adet olursam zaten olurum olmazsam test vericem bana dua et adet olmayayım
Merhaba aşılama için sprem verdik şimdi onu bekliyoruz da aşılama yapılırken kullanılan katateri biz mi alıyoruz öyle birşey söylemediler bizeMerhaba kızlar , annelik sevgisini her damlasına dek hissedenlerbu konuyu sırf totem için açtım yalan söylemek istemiyorum hemde konuşup aynı yollardan geçenlerin bir parça yuregimize su serpmesi için ben Çarşamba günü 2.asilamami olucam , 2 senelik evliyim ve muhtemelen test günümde 6 Nisan yani doğum günüme denk geliyor . Bir tüp bebek ,bir aşılama tedavisi gördüm, sizler aşılama ile hamilelik yaşayanlar yazabilir misiniz ? Ve aşılama yaptıracaklar gelin birlikte bekleyelim
Hastane devlet ise hastane için de tıbbi market olması lazım ordan aliyorsunuz kuzumMerhaba aşılama için sprem verdik şimdi onu bekliyoruz da aşılama yapılırken kullanılan katateri biz mi alıyoruz öyle birşey söylemediler bize
Evet canım 2. Aşılama İleAsilamayla mi hamile kaldın cnm
Şimdi geldim eve uzanıyorum hastanede varmış oda bazıları kendileri alıyormuş da dedim isterlerse bı sorayım teşekkür ederimHastane devlet ise hastane için de tıbbi market olması lazım ordan aliyorsunuz kuzum
Kuzum şimdi gördüm yazdığını . Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallahTamam canım dualarimdasin ins tutar şimdi namazımı kıldim duamı ettim erkenden uyandık nedense normalde benim yanımda yüksek ses şarkı dinlesinler duymam hoca allahuekber dedi uyandım bı an besmele çektim namaz kılmak geldi içimden sanki birisi beni namaza uyandırdı resmen içim o kadar dolu ki saatlerce namaz kilasım var şu an nedense rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın birde bebeerimizi en kısa zamanda versin
Ayy amin bu gün olmasa da elbet bir gün olacak ve bende olana kadar çabalayayacagimKuzum şimdi gördüm yazdığını . Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallahdilerim rabbim seninde emeklerinin gönlünün karşılığını nasip eder ,dikkat et uzan dinlen Yemen'e icmene bak inşallah sonu güzel olacak
Kesinlikle kuzum Rabbim ta ki nasip edene dekAyy amin bu gün olmasa da elbet bir gün olacak ve bende olana kadar çabalayayacagim
İnşallah canımKuzum devam ediyo bende 6 gün evvel çatladı halen özellikle idrara sıkısinca ve yürüyünce batıyor . İnşallah o güzel müjdeyi yaşarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?