• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2.Aşılama ve genel olarak aşılama ile hamile kalanlar ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba kızlar , annelik sevgisini her damlasına dek hissedenler 🥰 bu konuyu sırf totem için açtım yalan söylemek istemiyorum hemde konuşup aynı yollardan geçenlerin bir parça yuregimize su serpmesi için 🙏🏻 ben Çarşamba günü 2.asilamami olucam , 2 senelik evliyim ve muhtemelen test günümde 6 Nisan yani doğum günüme denk geliyor . Bir tüp bebek ,bir aşılama tedavisi gördüm, sizler aşılama ile hamilelik yaşayanlar yazabilir misiniz ? Ve aşılama yaptıracaklar gelin birlikte bekleyelim 🥰
Son durumun ne oldu canım benim?

Yaa gözünüz aydın. Tüp bebekten sonra mı 2. aşılama yaptınız? Allah nasip ederse her türlü eder❤️🙏
Allah razı olsun çok teşekkür ederim dilerim rabbim sizlerede bunu nasip eder .. tüp bebek oncesinde tek bir asilamam oldu mirociple umutluydu dr.m fazlaca nasip olmadı sonra 2020 Eylül de tüp bebek tedavisi gördüm transfer oldum negatif oldu , devlette aşılama oldum normal spermle 🥰 şükürler olsun hamileyim dilerim Rabbim hepinize nasip eder bu duyguyu .

Allah razı olsun çok teşekkür ederim dilerim rabbim sizlerede bunu nasip eder .. tüp bebek oncesinde tek bir asilamam oldu mirociple umutluydu dr.m fazlaca nasip olmadı sonra 2020 Eylül de tüp bebek tedavisi gördüm transfer oldum negatif oldu , devlette aşılama oldum normal spermle 🥰 şükürler olsun hamileyim dilerim Rabbim hepinize nasip eder bu duyguyu .
Gerçekten tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏ben de 2.aşılama mı olacağım bu ay. Duruma göre 3. Ye ya da direk tüp bebeğe yöneceleğiz. İnş gerek kalmaz 🙏

Gerçekten tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏ben de 2.aşılama mı olacağım bu ay. Duruma göre 3. Ye ya da direk tüp bebeğe yöneceleğiz. İnş gerek kalmaz 🙏
İnşallah canım Allah razı olsun rabbim sana da nasip etsin inşallah hiç gerek kalmaz ben tüp bebek raporu için devlet Hastanesi'nde 2 kere aşılama hakkını kullanmak icin ilkkez yaptırmıştım böyle nasip oldu inşallah size de nasip olur 🤲🏻🥰🥰

İnşallah canım Allah razı olsun rabbim sana da nasip etsin inşallah hiç gerek kalmaz ben tüp bebek raporu için devlet Hastanesi'nde 2 kere aşılama hakkını kullanmak icin ilkkez yaptırmıştım böyle nasip oldu inşallah size de nasip olur 🤲🏻🥰🥰
Amiiiin inşallah 🙏 peki devlette tüp bebek için özelde 2 aşılama yaptıktan sonra başvurabiliyor muyum? Bilgim yok bu konuda

3. Aşılamadan sonra umut yok mu sizce ?
benim 3. De negatif oldu artık hiç ümidim yok ....
Umut her zaman var yaşadığımız müddetçe bu kadar olumsuz olmayın rabbim elbet zamanını biliyordur siz sakın tedavilerinizi bırakmayın inşallah nasip olur ama önce olumlu olun hep çünkü nick bile umutsuz birisi dua ediyorum ben sizlere bol bol Allah'ım nasip etsin inşallah 🤲🏻🥰

Umut her zaman var yaşadığımız müddetçe bu kadar olumsuz olmayın rabbim elbet zamanını biliyordur siz sakın tedavilerinizi bırakmayın inşallah nasip olur ama önce olumlu olun hep çünkü nick bile umutsuz birisi dua ediyorum ben sizlere bol bol Allah'ım nasip etsin inşallah 🤲🏻🥰
İnanın hiç kalmadı ümidim de enerjim de ...
sanki hiçbir zaman evlat sahibi olamayacakmışım gibi geliyor işin en kötüsü de kabullendm bunu artık galiba 😞

sanki hiçbir zaman evlat sahibi olamayacakmışım gibi geliyor işin en kötüsü de kabullendm bunu artık galiba ö
Doktorunuz ne öneriyor :KK43:(
doktorum tüp bebek önerdi en son ben üniversite hastanesinde yaptırdım aşılamalarımı ama tüp bebek orda bile 10 küsür bin tl şuan ve tüp bebek de de şans %40 falan dedi doktorum yani demem o ki durumlar zor 🥱

sanki hiçbir zaman evlat sahibi olamayacakmışım gibi geliyor işin en kötüsü de kabullendm bunu artık galiba ö

doktorum tüp bebek önerdi en son ben üniversite hastanesinde yaptırdım aşılamalarımı ama tüp bebek orda bile 10 küsür bin tl şuan ve tüp bebek de de şans %40 falan dedi doktorum yani demem o ki durumlar zor 🥱
Allah hepimize güç kuvvet sabır versin inşallah 😔😔

İzmir Tepecik eğitim ve araştırma hastanesi nde başladım kontrole. Rahim filmi orda cekildi, diger sonuçlarım vardi. Hemen tedaviye başlandı. Cok cok memnunum, aşılama icin bu ay igneye basladik 2300 tutan ilaclari heyet raporu ile 600 tlye aldim. Kontrolleri vs çok iyi sonucta docentler ve uzman doktorlar var.
Canim merhaba benimde ilk asilamam özelde oldu ama sonuç negatif. İzmir tepecik te düşünüyorum ikinciyi.bana yardımcı olurmusun. Nasil başvurmam gerekiyor.neler yaptın asilama için gereken şartlarını söylemisin

Canim merhaba benimde ilk asilamam özelde oldu ama sonuç negatif. İzmir tepecik te düşünüyorum ikinciyi.bana yardımcı olurmusun. Nasil başvurmam gerekiyor.neler yaptın asilama için gereken şartlarını söylemisin
Merhaba kuzum, 20 nolu infertilite bölümüne sıra alman gerek. Mhrs den alinmiyor sabah 7 de randevu sırasında olmus ol aşırı kalabalik oluyor çünkü.
Smear testi
Rahim filmi
Sperm testi
Amh ve hormon testi gerekli olanlar bunlar. Adetin ikinci gunu git, hem görüş elindeki testleri goster hemde orda hormon testi için kan ver ki onlarin laboratuvarnda sonuç çıksın. Eğer hepsi varsa tedaviye başlarlar. Direk aşılama olarak başlarlar mi emin değilim çünkü prosedür çok fazla. Klomen/femara ile baslatabilirler tabi eşinde/sende degerler düşük değilse.
Yumurta takibine başlıyorsunuz belirli araliklarla kontrole geleceksin sonra da ovitrelle ve karar verilirse aşılama olursun.
Cook kalabalık bunu söyleyim, genelde kadifekale kesimi orda, kimse umursamiyor koronayi herkes ic içe. Wcler vs tahmin edersin zaten. Sıra çok fazla cok uzun saatler bekliyorsun oturmaktan her yerin ağrıyor resmen ama en iyi tarafi doc doktorlarin muayene ediyor olması. Yani kafan rahat oluyor 🙏 aklina takilan varsa sorabilirsin, simdilik aklima gelenler bunlar

Back