- 25 Ekim 2020
- 96
- 31
- 18
- 31
- Konu Sahibi Mevsim hep bahar
-
Siz ne zman yaptirmistiniz hangi ilaci kullanmistinizİlkini ne zaman yaptırmıstiniz ? :) İnşallah . İlki de klomenle miydi ?
Ben pcosum canım , benim bu 2.aşılamam ama diğerini geçen sene 2020 Şubat'ta yaptırmıştım , diğerinide bunu da gonal f ile devam ettim . İnşallah bu topik bize uğur getirirSiz ne zman yaptirmistiniz hangi ilaci kullanmistiniz
Evet bende öyle soyeldim hocam siz benden daha çok inanıyorsunuz hamile kalacağıma dedim çünkü kalmaman için sebep yok dedi belkide lanet olsun gitmiyorum tedaviye dediğin zaman hamile kalacaksın dedi grckten öyle pskolojik olarakda baya destek oluyor her seferinde Allah razı olsun ama nereye kadar pes etmeyeceğiz biz istesek de belli bir yerden sonra maddi olarak da sıkıntı olacak aşılama için sıkıntı yok ama tüp bebek düşünürsek yapabilecek hiçbir şey yokNe güzel doktor karşına çıkmış . İnan insan kendi doktoru ama karşısında bir doktorun bu şekilde hastasına destek olması bulunmaz nimet . Sende kendine inan ,bak benim de 2 senedir sürekli uğraşmam pes etmemem kaç sene olursa olsun pes etmiycem ama artık benimde bebeğim gelsin
Devam edicez kardeşim devam . İyi olacak çok iyi inanıyorum kardeşimEvet bende öyle soyeldim hocam siz benden daha çok inanıyorsunuz hamile kalacağıma dedim çünkü kalmaman için sebep yok dedi belkide lanet olsun gitmiyorum tedaviye dediğin zaman hamile kalacaksın dedi grckten öyle pskolojik olarakda baya destek oluyor her seferinde Allah razı olsun ama nereye kadar pes etmeyeceğiz biz istesek de belli bir yerden sonra maddi olarak da sıkıntı olacak aşılama için sıkıntı yok ama tüp bebek düşünürsek yapabilecek hiçbir şey yok
Allah Allah kötü olursan acile git hemenDevam edicez kardeşim devam . İyi olacak çok iyi inanıyorum kardeşimdua edicez ve sabredicez . Neyi çok istersen onunla sinanirmis insan ve neden korkarsa o gelirmiş başına bu doğru .
Midem aşırı derece bulanıyor,neredeyse çıkaracağım ilkkez böyle oldu çatlatma iğnesi sonrası hiç iyi değilim
Bu çatlatma iğnesi gaz yapıyor eminim artık ama midem ilkkez bulandı bu saatte 1 tane limon yedim midemin bulantısı geçsin diye o dindirdiAllah Allah kötü olursan acile git hemen
Evet gaz yapıyor çok ama mide bulantısı hiç olmamıştı bendeBu çatlatma iğnesi gaz yapıyor eminim artık ama midem ilkkez bulandı bu saatte 1 tane limon yedim midemin bulantısı geçsin diye o dindirdi
İlkkez midem bulandı aşırı derecede kusacak kadar aslında geçen ayda femara kullanmıştım ya kustum ama iğneden mi yoksa migrenim mi tutmuştu diye anlamadım şimdi yine kötüyüm ,o kadar tüp bebek tedavisi gördüm ne midem bulandı ne bişey kaldı ki o zaman kg verme sürecinde idim aç karına hep iğneleri yiyodum vsEvet gaz yapıyor çok ama mide bulantısı hiç olmamıştı bende
Benim bugün son kontrolüm idi yumurta takibinde . 3 saat önce vurdum çatlatma ignemi , Çarşamba günü aşılama inşallahBenimde ikinci aşılamam olacak, gonal f 75 kullaniyorum carsamba kontrolüm var. Bakalim ne boyuttalar, ona göre aşılama günü belli olacak
Evet benım coook gazım ve agrılarım oldu ama olunsuz sonuclandı keske daha cok ağrım olsaydıda olumlu sonuclansaydıBu çatlatma iğnesi gaz yapıyor eminim artık ama midem ilkkez bulandı bu saatte 1 tane limon yedim midemin bulantısı geçsin diye o dindirdi
Şimdi nasılsınİlkkez midem bulandı aşırı derecede kusacak kadar aslında geçen ayda femara kullanmıştım ya kustum ama iğneden mi yoksa migrenim mi tutmuştu diye anlamadım şimdi yine kötüyüm ,o kadar tüp bebek tedavisi gördüm ne midem bulandı ne bişey kaldı ki o zaman kg verme sürecinde idim aç karına hep iğneleri yiyodum vs
Tüp bebek nerede yaptırdınız ?Ben onu hiç denemedim canım .
Bu benim 2.aşılamam ve birde tüp bebek tedavisi gördüm. Aklında soru vs var ise bana yazabilirsin cevaplarım kuzum
Ozelde mi yaptiriyorsunuz bnde de pcos var insallah canm hsg filan cektirmismiydinizBen pcosum canım , benim bu 2.aşılamam ama diğerini geçen sene 2020 Şubat'ta yaptırmıştım , diğerinide bunu da gonal f ile devam ettim . İnşallah bu topik bize uğur getirirgüzel haberlerimizi alırız
Benim bugün son kontrolüm idi yumurta takibinde . 3 saat önce vurdum çatlatma ignemi , Çarşamba günü aşılama inşallah
İlkkez devlette olucam inşallah spermler düzgün seçilir .
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın iyi misin ? Bol bol yürüyüş yapın ve düzgün besleninŞimdi nasılsın
Bende de pcos var devlette yaptiriyorum benOzelde mi yaptiriyorsunuz bnde de pcos var insallah canm hsg filan cektirmismiydiniz
Hangi devlette memnunmusunuzBende de pcos var devlette yaptiriyorum ben
İzmir Tepecik eğitim ve araştırma hastanesi nde başladım kontrole. Rahim filmi orda cekildi, diger sonuçlarım vardi. Hemen tedaviye başlandı. Cok cok memnunum, aşılama icin bu ay igneye basladik 2300 tutan ilaclari heyet raporu ile 600 tlye aldim. Kontrolleri vs çok iyi sonucta docentler ve uzman doktorlar var.Hangi devlette memnunmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?