Aşılama 2.Aşılama ve genel olarak aşılama ile hamile kalanlar ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet bende öyle soyeldim hocam siz benden daha çok inanıyorsunuz hamile kalacağıma dedim çünkü kalmaman için sebep yok dedi belkide lanet olsun gitmiyorum tedaviye dediğin zaman hamile kalacaksın dedi grckten öyle pskolojik olarakda baya destek oluyor her seferinde Allah razı olsun ama nereye kadar pes etmeyeceğiz biz istesek de belli bir yerden sonra maddi olarak da sıkıntı olacak aşılama için sıkıntı yok ama tüp bebek düşünürsek yapabilecek hiçbir şey yok

Devam edicez kardeşim devam . İyi olacak çok iyi inanıyorum kardeşim dua edicez ve sabredicez . Neyi çok istersen onunla sinanirmis insan ve neden korkarsa o gelirmiş başına bu doğru .
Midem aşırı derece bulanıyor,neredeyse çıkaracağım ilkkez böyle oldu çatlatma iğnesi sonrası hiç iyi değilim

Allah Allah kötü olursan acile git hemen

Evet gaz yapıyor çok ama mide bulantısı hiç olmamıştı bende
İlkkez midem bulandı aşırı derecede kusacak kadar aslında geçen ayda femara kullanmıştım ya kustum ama iğneden mi yoksa migrenim mi tutmuştu diye anlamadım şimdi yine kötüyüm ,o kadar tüp bebek tedavisi gördüm ne midem bulandı ne bişey kaldı ki o zaman kg verme sürecinde idim aç karına hep iğneleri yiyodum vs

Benimde ikinci aşılamam olacak, gonal f 75 kullaniyorum carsamba kontrolüm var. Bakalim ne boyuttalar, ona göre aşılama günü belli olacak
Benim bugün son kontrolüm idi yumurta takibinde . 3 saat önce vurdum çatlatma ignemi , Çarşamba günü aşılama inşallah
İlkkez devlette olucam inşallah spermler düzgün seçilir .

Bu çatlatma iğnesi gaz yapıyor eminim artık ama midem ilkkez bulandı bu saatte 1 tane limon yedim midemin bulantısı geçsin diye o dindirdi
Evet benım coook gazım ve agrılarım oldu ama olunsuz sonuclandı keske daha cok ağrım olsaydıda olumlu sonuclansaydı

Şimdi nasılsın

Hangi devlette memnunmusunuz
İzmir Tepecik eğitim ve araştırma hastanesi nde başladım kontrole. Rahim filmi orda cekildi, diger sonuçlarım vardi. Hemen tedaviye başlandı. Cok cok memnunum, aşılama icin bu ay igneye basladik 2300 tutan ilaclari heyet raporu ile 600 tlye aldim. Kontrolleri vs çok iyi sonucta docentler ve uzman doktorlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…