- 8 Mart 2020
- 6.981
- 15.848
- 198
- Konu Sahibi Mevsim hep bahar
-
Beni biliyorsun bu gün hastaneden geldim yarın ilaca başlıyorum haftaya da büyük ihtimalle aşılamam olacakMerhaba kızlar , annelik sevgisini her damlasına dek hissedenlerbu konuyu sırf totem için açtım yalan söylemek istemiyorum hemde konuşup aynı yollardan geçenlerin bir parça yuregimize su serpmesi için ben Çarşamba günü 2.asilamami olucam , 2 senelik evliyim ve muhtemelen test günümde 6 Nisan yani doğum günüme denk geliyor . Bir tüp bebek ,bir aşılama tedavisi gördüm, sizler aşılama ile hamilelik yaşayanlar yazabilir misiniz ? Ve aşılama yaptıracaklar gelin birlikte bekleyelim
Hoşgeldin kuzumBeni biliyorsun bu gün hastaneden geldim yarın ilaca başlıyorum haftaya da büyük ihtimalle aşılamam olacak
Hangi ilacı verdiler sana ?Beni biliyorsun bu gün hastaneden geldim yarın ilaca başlıyorum haftaya da büyük ihtimalle aşılamam olacak
Bende nisanda aşılama olacagım inşallah sizinkıler olumlu olurda banada moral olursunuzMerhaba kızlar , annelik sevgisini her damlasına dek hissedenlerbu konuyu sırf totem için açtım yalan söylemek istemiyorum hemde konuşup aynı yollardan geçenlerin bir parça yuregimize su serpmesi için ben Çarşamba günü 2.asilamami olucam , 2 senelik evliyim ve muhtemelen test günümde 6 Nisan yani doğum günüme denk geliyor . Bir tüp bebek ,bir aşılama tedavisi gördüm, sizler aşılama ile hamilelik yaşayanlar yazabilir misiniz ? Ve aşılama yaptıracaklar gelin birlikte bekleyelim
İnşallah inşallahBende nisanda aşılama olacagım inşallah sizinkıler olumlu olurda banada moral olursunuz
Amin canımm inşallahhİnşallah inşallahne çok istediğimi Allah biliyor hep buraya birgün bende başımdan şunlar geçti ama yılmadım bırakmadım sabrettim ve Allah nasip etti demeyi yazmayı nasip etsin Rabbim
Tedaviniz hayırlı güzel sonuçlarla olsun
Ben onu hiç denemedim canım .Amin canımm inşallahhTek isteğimiz bu.. bu Ovulasyon aldım bakalım onu denicem bide şans işi belkı bir umut ama sanmıyorum.. aşılama zamanında neler yaşayacaksınız bilgilendırırmısınız kızlarr bende kendıme umut bağlarım korkularım geçer.
Heyecanlı mısınHoşgeldin kuzumbiliyorum seni . Rabbim hayırlı kılsın tedavini , benim Çarşamba olacak
İçimdeki umut hiç bitmedi ki heyecanım da dinsin kardeşimHeyecanlı mısın
Klomen benim yumurtalıklarım ilaçla büyüyor sıkıntımız olmadığı için doktor ilaç verdi ben iğne istedim oda senin ilaçla 2 tane 3 tane yumurtan oluyor iğne verirsem fazla olur aşılama da iptal dedi bu yüzden böyle olduHangi ilacı verdiler sana ?
Benim neden umudum yok hatta bu gün ilk defa doktorun yanında ağladım oda diyoki ya ağlama gözyaşlarının karşılığını alacaksın biliyorum eminim sen. Hamile kalacaksın bu gün yada yarın hamile kalmaman için sebep yok dedi baya konuştu benimleİçimdeki umut hiç bitmedi ki heyecanım da dinsin kardeşim
Klomen benim yumurtalıklarım ilaçla büyüyor sıkıntımız olmadığı için doktor ilaç verdi ben iğne istedim oda senin ilaçla 2 tane 3 tane yumurtan oluyor iğne verirsem fazla olur aşılama da iptal dedi bu yüzden böyle oldu
Yaa hadi bakalım rabbim kucağını doldursun insAllahİnşallah canım inşallah.bende geçen ay femara + ovitrelle kullandım hatta sende yazmistin.
Şimdi gonal f 75 dozdan vurdum . Biraz önce catlatma ignemi yaptım rabbim nasip etsin inşallah
Ne güzel doktor karşına çıkmış . İnan insan kendi doktoru ama karşısında bir doktorun bu şekilde hastasına destek olması bulunmaz nimet . Sende kendine inan ,bak benim de 2 senedir sürekli uğraşmam pes etmemem kaç sene olursa olsun pes etmiycem ama artık benimde bebeğim gelsinBenim neden umudum yok hatta bu gün ilk defa doktorun yanında ağladım oda diyoki ya ağlama gözyaşlarının karşılığını alacaksın biliyorum eminim sen. Hamile kalacaksın bu gün yada yarın hamile kalmaman için sebep yok dedi baya konuştu benimle
Bnde bugun klomene basladim 2. Asilamam olacak insallah bu sefer hepimiz hayirli guzel haberler alirizMerhaba kızlar , annelik sevgisini her damlasına dek hissedenlerbu konuyu sırf totem için açtım yalan söylemek istemiyorum hemde konuşup aynı yollardan geçenlerin bir parça yuregimize su serpmesi için ben Çarşamba günü 2.asilamami olucam , 2 senelik evliyim ve muhtemelen test günümde 6 Nisan yani doğum günüme denk geliyor . Bir tüp bebek ,bir aşılama tedavisi gördüm, sizler aşılama ile hamilelik yaşayanlar yazabilir misiniz ? Ve aşılama yaptıracaklar gelin birlikte bekleyelim
Hayırlı uğurlu olsunBnde bugun klomene basladim 2. Asilamam olacak insallah bu sefer hepimiz hayirli guzel haberler aliriz
InsallahHayırlı uğurlu olsunAllah'ın izni ile bukez meleklerimizin güzel haberini alabiliriz
İlkini ne zaman yaptırmıstiniz ? :) İnşallah . İlki de klomenle miydi ?Insallah
Martin ilk haftasi yaptirmistim malesef olumsuz oldu hic ara vermeden 2. Ye sansimizi deneyelim dedik evet ilkinde klomen kullanmistim ayni sekilde ayni dozda bu ayda devam bakalim sonuc nolcakİlkini ne zaman yaptırmıstiniz ? :) İnşallah . İlki de klomenle miydi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?