Aşılama 2.Aşılama ve genel olarak aşılama ile hamile kalanlar ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sende üni hastanesindesin rabbim bize o duyguyu yaşatsın, olumlu sonuç alırız

Tüp bebek nerede yaptırdınız ?
Ve özel değilse sorun neydi ?
Tüp bebeği Erzurm'da özel bir klinikte yaptırdım tüp bebek merkezi idi hem aşılama hemde tüp bebeği orda gördüm ama pişmanım cidden ... Hata yaptık birşey bilmiyorduk vs ama demek ki yine nasip değildi ,şimdi Atatürk üniversitesinde hocalardan birine tedavi görüyorum

Ozelde mi yaptiriyorsunuz bnde de pcos var insallah canm hsg filan cektirmismiydiniz
Özelde bir asilama ve bir tüp bebek tedavisi gördüm, şimdi ilkkez devlette üni Hastanesinde tedavimi görüyorum. Hsg filmini de 13 gün önce çekildim yine üniversite de . Onda da şükür birsey çıkmadı . Hsg yi üni deki doktorum istedi ,ozeldeki gerek görmemişti açık tuperin vs diye

Hayırlısıyla olsun inşallah

Ya benım demek ıstedıgım keske guzel sonuc olsaydıda yan etkılerını takmazdım:))
Anladım ama ne bileyim biz herşeyi takıyoruz olunca da takacaz bence . Benim ilk tüp bebekte kimyasal oldu ilk 38 le başladı değerim düşük diye o kadar ağladım ki doktorum bak hamilesin dediği halde inanmadım çok düşük diye değer belki de ben çok üzüldüm diye ne bileyim . Allah nasıp etsin de davul gibi siselim

Eşimde sperm azlığı var bende de prolaktin yüksekliği
Tüp bebek vs denemedim
Prolaktin benimde geçen sene 24 idi kilo verdim bol bol egzersiz ve spor yürüyüş yaptım bu geçen ekim ayında 1 çıktı :))) bukez de çok düşmüştü şuan 8 prolaktin inim en sonki adetimde . Prolaktin yüksekse seninde pcos olma ihtimalin var. Benimde eşimin spermleri hem hareket hemde morfolojisi kötü idi sayıda öyle ahım şahım değildi ,kendisi keçi boynuzu pekmezi yedi meyve vs şuan yükselmiş gibi şükür

Benimde bat 6 Nisan klomen verdi doktor pazar günü ilaç bitti bugün kontrole gittim istediğim kadar gelişmemiş dedi perşembe tekrar çağırdı. İlk tedavim çok heyecanlıyım
İnşallah inşallah güzel sonuç alırsın benimde doğum günüm ve yarın aşılama olacak muhtemelen o gün 14.15.gün test yapmamı isteyecek Rabbim bukez bana hediye verir doğum günümde .
Yeterince gelişmedi ise muhtemelen gonal f verir ,verirse de göbekten hergun aynı saatte vurucaksiniz minicik bir iğne ucu 2 günde bir yumurta takibine gideceksiniz ona göre bakicak doktorunuz ne kadar gelişmiş yumurtalariniz diye

Neden tüp bebeğe geçmişstiniz ve tekrar aşilama yaptırmak istediniz.Bu arada bende 2 yıllik evliyim ve benimde 2. aşılamam geçen hafta salı günü olmuştum.Bakalım inşaAllah hepimiz hayırlı haberler alırız.

İnşallah inşallah ben gonal f i 75 den vurdum 6 gün boyunca . Dün son kontrolüm idi dün akşam 11 de ovitrelle yi vurdum bayağı midemi bulandirdi çok kötü oldum ama şuan iyiyim yarın aşılama
Nisan ayi ugurlu gelir bize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…