- 8 Mart 2020
- 6.981
- 15.848
- 198
- Konu Sahibi Mevsim hep bahar
-
Bende ilkkez devletteyim üni Hastanesinde şuana dek memnunum sadece öğretim üyesi doktorun ücretini ödüyorum diğerleri normal ilaçlar vs raporla alındı .Hangi devlette memnunmusunuz
Sende üni hastanesindesin rabbim bize o duyguyu yaşatsın, olumlu sonuç alırızİzmir Tepecik eğitim ve araştırma hastanesi nde başladım kontrole. Rahim filmi orda cekildi, diger sonuçlarım vardi. Hemen tedaviye başlandı. Cok cok memnunum, aşılama icin bu ay igneye basladik 2300 tutan ilaclari heyet raporu ile 600 tlye aldim. Kontrolleri vs çok iyi sonucta docentler ve uzman doktorlar var.
Tüp bebeği Erzurm'da özel bir klinikte yaptırdım tüp bebek merkezi idi hem aşılama hemde tüp bebeği orda gördüm ama pişmanım cidden ... Hata yaptık birşey bilmiyorduk vs ama demek ki yine nasip değildi ,şimdi Atatürk üniversitesinde hocalardan birine tedavi görüyorumTüp bebek nerede yaptırdınız ?
Ve özel değilse sorun neydi ?
Amin inşallah canım inşallah hepimiz evlatlarımıza kavuşuruzHayirli guzel sonuclar alirsin insallah
Özelde bir asilama ve bir tüp bebek tedavisi gördüm, şimdi ilkkez devlette üni Hastanesinde tedavimi görüyorum. Hsg filmini de 13 gün önce çekildim yine üniversite de . Onda da şükür birsey çıkmadı . Hsg yi üni deki doktorum istedi ,ozeldeki gerek görmemişti açık tuperin vs diyeOzelde mi yaptiriyorsunuz bnde de pcos var insallah canm hsg filan cektirmismiydiniz
Belirti aramak yanlış bence . İnsan zaten tedavi gördükçe belirti de aramiyo . Yeter ki nasip olsun belirtimiz olmasa da olur ,sizde takılmayın belirtiyor filan .Evet benım coook gazım ve agrılarım oldu ama olunsuz sonuclandı keske daha cok ağrım olsaydıda olumlu sonuclansaydı
Ya benım demek ıstedıgım keske guzel sonuc olsaydıda yan etkılerını takmazdım:))Belirti aramak yanlış bence . İnsan zaten tedavi gördükçe belirti de aramiyo . Yeter ki nasip olsun belirtimiz olmasa da olur ,sizde takılmayın belirtiyor filan .
Hayırlısıyla olsun inşallahTüp bebeği Erzurm'da özel bir klinikte yaptırdım tüp bebek merkezi idi hem aşılama hemde tüp bebeği orda gördüm ama pişmanım cidden ... Hata yaptık birşey bilmiyorduk vs ama demek ki yine nasip değildi ,şimdi Atatürk üniversitesinde hocalardan birine tedavi görüyorum
AnladımYa benım demek ıstedıgım keske guzel sonuc olsaydıda yan etkılerını takmazdım:))
Amin amin inşallah rabbim nasip etsin artık diğer durumlara geç kalmasın . Sizin sorununuz neydi ? Kaç senelik evlisinizHayırlısıyla olsun inşallah
İnşallah canımSende üni hastanesindesin rabbim bize o duyguyu yaşatsın, olumlu sonuç alırız
Başladın mı ilaclara ?İnşallah canım
İgneye basladim coktan yarin kontrol günüm, bakalım kac mm kac tane oldularBaşladın mı ilaclara ?
Eşimde sperm azlığı var bende de prolaktin yüksekliğiAmin amin inşallah rabbim nasip etsin artık diğer durumlara geç kalmasın . Sizin sorununuz neydi ? Kaç senelik evlisiniz
İnşallah inşallah ben gonal f i 75 den vurdum 6 gün boyunca . Dün son kontrolüm idi dün akşam 11 de ovitrelle yi vurdum bayağı midemi bulandirdi çok kötü oldum ama şuan iyiyim yarın aşılamaİgneye basladim coktan yarin kontrol günüm, bakalım kac mm kac tane oldular
Prolaktin benimde geçen sene 24 idi kilo verdim bol bol egzersiz ve spor yürüyüş yaptım bu geçen ekim ayında 1 çıktı :))) bukez de çok düşmüştü şuan 8 prolaktin inim en sonki adetimde . Prolaktin yüksekse seninde pcos olma ihtimalin var. Benimde eşimin spermleri hem hareket hemde morfolojisi kötü idi sayıda öyle ahım şahım değildi ,kendisi keçi boynuzu pekmezi yedi meyve vs şuan yükselmiş gibi şükürEşimde sperm azlığı var bende de prolaktin yüksekliği
Tüp bebek vs denemedim
İnşallah inşallah güzel sonuç alırsınBenimde bat 6 Nisan klomen verdi doktor pazar günü ilaç bitti bugün kontrole gittim istediğim kadar gelişmemiş dedi perşembe tekrar çağırdı. İlk tedavim çok heyecanlıyım
Neden tüp bebeğe geçmişstiniz ve tekrar aşilama yaptırmak istediniz.Bu arada bende 2 yıllik evliyim ve benimde 2. aşılamam geçen hafta salı günü olmuştum.Bakalım inşaAllah hepimiz hayırlı haberler alırız.Merhaba kızlar , annelik sevgisini her damlasına dek hissedenlerbu konuyu sırf totem için açtım yalan söylemek istemiyorum hemde konuşup aynı yollardan geçenlerin bir parça yuregimize su serpmesi için ben Çarşamba günü 2.asilamami olucam , 2 senelik evliyim ve muhtemelen test günümde 6 Nisan yani doğum günüme denk geliyor . Bir tüp bebek ,bir aşılama tedavisi gördüm, sizler aşılama ile hamilelik yaşayanlar yazabilir misiniz ? Ve aşılama yaptıracaklar gelin birlikte bekleyelim
Nisan ayi ugurlu gelir bize inşallahİnşallah inşallah ben gonal f i 75 den vurdum 6 gün boyunca . Dün son kontrolüm idi dün akşam 11 de ovitrelle yi vurdum bayağı midemi bulandirdi çok kötü oldum ama şuan iyiyim yarın aşılama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?