2.AŞILAMA EKİM 2024

Guney3338

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2024
56
10
31
Regli : 2 Ekim
Gonalf 75 ml başlama günü : 4 Ekim
Kontrol günü : 14.10.24
Çatlatma iğnesi : 16.10.24
Aşılama günü :18.10.24
Aşılama günü belirtilerim ; kasık ağrısı gaz sancısı yorgunluk
1. Gün kasık gaz yorgunluk
2.gün aynı belirtiler
3/4/5/6/7/8.gün : aynı belirtiler
9. Gün kasık ağrısı çok az hafif bel ağrısı
Beta hcg baktırdım : 3.4 🫥
Duygusal çöküş😭
10. Gün : hafif bel ağrısı
( Test yaptırmak çok istiyorum artık olmuşmu diye ama 3.4 den sonra cesaret ❌)
İdrar tahlili hiç yapmadım kan daha kesin sonuç veriyor diye 🤔
Doktorun kan için çağırdığı tarih ; 1 Kasım 2024

11. Gün Belirtileri regli öncesi gibi miğde krampları progestoron 2*1 devam ..
bugün bhcg baktırmayı düşünüyorum.
Bugün Rüyamda baktırmışım 3.4 den 2.5 a düşmüştü🥲 Rüyam çıkacak diye baktırmaya korkuyorum…

Elinde test yok mu canim?
Sürecin şuan sanırım 10.gun veya 11.gundesin doğru mu anladim?

3.4 düşük değil 2 yıldır göremedim bile onu 0.. 1.. yukarısı yok yükselebilir.bence 12 gün kan testi ver erken gebelik varsa evde ondan bak kanı 1 gün daha bekle ama sen bilirsin tabiki de ama üzme kendını adet olana kadar zamanı var inşallah bebişin seninledir hatta 12 de negatif gören 14 15 de adet olmadıkları için pozitif okuduklarım oldu burda

2. Aşılama yazmışsın ilki nasıl oldu kaçıncı gün regli oldun suan ve bir önceki aşılama da belirtilerin suan aynımı

Hayır acımadı anlık sadece birşey takarken acıyor gibi ama o an gecen birşey çünkü o anın heyecanı stresi acı yı düşünmüyorsun .Evet canım 2 senedir gebelik elde edemedik sebepsiz inferlite var

Aşkım aşılama yaparken can yanıyor mu ve sorun mu vardı acaba aşılama yaptırmışsın
Hayır çok az acıyor sinek ısırığı kadar . Eşimde de bende de bir sorun yok tüm testleri tahlilleri yaptılar . Aşılama yapalım dedi doktor. Ama başarı ihtimali çok düşük bu tedavinin devlet karşılıyor tüp bebek öncesi aşılama zorunlu dedi. 1. Aşılamam ağustosta yapıldı olumsuz sonuçlandı . Kist oldu bir ay doğumkontrol hapı kullandım . Eylül boş geçti . 18 Ekim de 2. Aşılamamı oldum . Bugün 29 Ekim11. Günüm bugün bhcg <2 çıktı. 1 Kasımda kontrole gideceğim. Doktor tüp bebek taraftarı olacak , ben 3. Aşılama taraftarıyım. Çok kararsızım… kaliteli bi ovulasyon testi alıp kendim mi takip etsem sıfırdan başlasam diyorum.

Hayır çok az acıyor sinek ısırığı kadar . Eşimde de bende de bir sorun yok tüm testleri tahlilleri yaptılar . Aşılama yapalım dedi doktor. Ama başarı ihtimali çok düşük bu tedavinin devlet karşılıyor tüp bebek öncesi aşılama zorunlu dedi. 1. Aşılamam ağustosta yapıldı olumsuz sonuçlandı . Kist oldu bir ay doğumkontrol hapı kullandım . Eylül boş geçti . 18 Ekim de 2. Aşılamamı oldum . Bugün 29 Ekim11. Günüm bugün bhcg <2 çıktı. 1 Kasımda kontrole gideceğim. Doktor tüp bebek taraftarı olacak , ben 3. Aşılama taraftarıyım. Çok kararsızım… kaliteli bi ovulasyon testi alıp kendim mi takip etsem sıfırdan başlasam diyorum.
Tüp bebeğe geçmeden kendini dinlendir derim 2 aşılama olmus sonucta vucudun 1 ay veya 2 ay dinlensin ve kafandan bebegi at ovulasyonu da bosver kendini serbest birak o zaman iste hepsi oluyor inan ki ornek ben varim
Kayseride mi yasiyorsun 38 yaziyor ya oradan fikir yürüttüm

Tüp bebeğe geçmeden kendini dinlendir derim 2 aşılama olmus sonucta vucudun 1 ay veya 2 ay dinlensin ve kafandan bebegi at ovulasyonu da bosver kendini serbest birak o zaman iste hepsi oluyor inan ki ornek ben varim
Kayseride mi yasiyorsun 38 yaziyor ya oradan fikir yürüttüm
Kayseriliyim :)

Regli : 2 Ekim
Gonalf 75 ml başlama günü : 4 Ekim
Kontrol günü : 14.10.24
Çatlatma iğnesi : 16.10.24
Aşılama günü :18.10.24
Aşılama günü belirtilerim ; kasık ağrısı gaz sancısı yorgunluk
1. Gün kasık gaz yorgunluk
2.gün aynı belirtiler
3/4/5/6/7/8.gün : aynı belirtiler
9. Gün kasık ağrısı çok az hafif bel ağrısı
Beta hcg baktırdım : 3.4 🫥
Duygusal çöküş😭
10. Gün : hafif bel ağrısı
( Test yaptırmak çok istiyorum artık olmuşmu diye ama 3.4 den sonra cesaret ❌)
İdrar tahlili hiç yapmadım kan daha kesin sonuç veriyor diye 🤔
Doktorun kan için çağırdığı tarih ; 1 Kasım 2024
İnşallah hayırlı haberler ile gelirsin. Başka belirtin var mı

X