• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. Aşılama Bilgi Kızlar

Sssy122

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2025
114
21
13
27
Kızlar merhaba bugün 2.inci aşılamamı oldum herşey çok şükür iyiydi ama asılamadan 1 saat sonra aşırı bir şekilde kasıklarımda zonklama basladı hala da devam ediyo ve peçeteye de akıntı gibi kan geldi. İşlem sırasında hiç zorlanmadım hissetmedim bile doktor bile kendimi kasmadıgım için tebrik etti ama niye böyle oldu anlamadım ilki kesinlikle böyle değildi ne ağrım oldu böyle ne de leke çatlatma iğnesi bu sefer değişik bı şekilde gösterdi galiba kendini fikriniz varsa benimle paylaşabilir misiniz 💐

Aşılamanın doğal gebelikle bir farkı yok, dolayısıyla gebelik oluştuysa bile ilk günden belirti olması mümkün değil. İlaçların etkisi her ay değişebiliyor dediğiniz gibi, umarım pozitiftir sonucunuz 🙏🏻

Aşılamanın doğal gebelikle bir farkı yok, dolayısıyla gebelik oluştuysa bile ilk günden belirti olması mümkün değil. İlaçların etkisi her ay değişebiliyor dediğiniz gibi, umarım pozitiftir sonucunuz 🙏🏻
Gebeliğe yormadim ama ilkinde iğne etkisi olmamıştı bu sefer olunca neden oldu acaba diye düşündüm inşallah rabbim herkese pozitifi göstersin

Back
X