2 arada bir derede :((

aloneteacher

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
118
30
13
36
Merhabalar uzun zamandır takip ediyorum ancak konu acmak ıcın yenı uye oldum ..Konumu okuyup fıkırlerınızı benden esırgemezsenız cok mutlu olurum . 7 yıllık ılıskım var daha dogrusu vardı demek daha dogru olur ..Ben 4 yıldır calısıyorum erkek arkadasım ıse 4 aydır calısmaya basladı benden 2 sene sora mezun oldu askerlık vs ve ıs arama surecı derken anca iş hayatına atıldı.
Artık ıse gırınce bekleyecek de bıse kalmadgndan annem artık bı tanısayım dedı tatıle gıtmeden, bende zaten kafamda kuruodum tanıstraym fln dıye artık buraya kadar sorun yok .. Erkek arkadasım daha onceden tanısmak ıstedgnde annem ısını bulsun askerlıgını yapsın oyle tanısayım dedı hep ve tanısmadı hıc . Ben de 2 hafta öncesınde erkek arkadasıma haftasonu tanıstrcam senı habern olsn dedm ; kendısı ıse hazır degılım hayır annenler tatılden dondukten sora tanısacam dedı yanı 2 ay sora yaklasık. Zaten bu kadar sene beklıyorum bu neyın hazırlanması dıye tepkı gosterdım kavga ettık ama kapandı . Aslında annem zamannda tanısmadgı ıcın anneme ınat gidiyor sanırım. Benım ıstedgm zamanda tanısmadık annenın de ıstedıgı zamanda olmasın gibi dusunuyor. Haftasonu da annem bana bı tanısamadık fln dedı bende zaten hazır degılmıs dedım laf arasında . Annemde tabı ne demek hazır degılmıs yıllardr beklıosun zaten sınava mı gırecek hazır olacak dedı baya sınırlendı. Daha smdıden ınat gıden ınsan ılerde senle bızı gorustrmez dedı . Bu nasıl bı saygısızlık terbıyesızlık karsısında onun kız arkadasnn annesı var dedı. Babama anlatms babam da bana kızım tanısmamasına anlam veremedım kosa kosa gelıp tanısması gerekırdı dedı . Ve dırek ayrıl demedıler ama ona getrdıler konuyu bende erkek arkadasıma sordum bak haftasonu tanısmayacaksan daha kotu olacak hersey vs ama sanrm cok cıddıye almadı ve tanısmadı annemler de tatıle gttı. Ben erkek arkadasıma ayrıldgmı soyledım engelledm her yerden benı baska numaradan aradı ama bıda aramamsını soyledım sonra tekrar arayacak blıyrm ama bu neyı degıstrecek blmıyrm. Annem cok kıncı bı ınsandır ve bu yaptgınıda asla unutmaz..Sil o defteri kapat dedi yanı smdı erkek arkadasm arasa hatasını kabullense annem kabullenecek mı o var :KK43:
Siz ne dusunuosnz ve annemı dınleyıp ayrılmalı mıyım ?

Son düzenleme:
sen neden uygun bir yalan bulup geçiştirmedin anneni ..
öyle herşeyi söylerseniz iki tarafa da doğal olarak birbirlerine kinlenirler..
ne anneye ne sevgiliye öyle herşey söylenmez..
annen bir daha bunu unutmaz ..

Evet haklısınız soylemem hataydı ama hanı bu ınadını da yutmak ıstemedım :( Aslında özellkle de soylemedım laf arasında oyle muhabbet oldu annemın bu kadar tepkı verecegını tahmın etmedım :(

Siz orta yolu bulsaydınız keşke direk annenize gidip tanışmak için hazır değilmiş yerine başka bir şey söyleseydiniz bu duruma gelmezdi. Bu ilişkinin ilerisini düşünemiyorum iki taraf sürekli inat yapar ve arada siz kalırsınız.

Demek ki evlenseniz birbirlerine surekli zit gidecekler. Daha tanismadan aralari sogumus. Ayrilmakla iyi yapmissiniz yoksa ileride cok arada kalirdiniz.

evet erkek arkadasımda bırbırını tanımayan 2 ınsanı dusman yaptın dıo:( Tanıssaydı hersey cok farklı olabılırdı :(

Merhabalar uzun zamandır takip ediyorum ancak konu acmak ıcın yenı uye oldum ..Konumu okuyup fıkırlerınızı benden esırgemezsenız cok mutlu olurum . 7 yıllık ılıskım var daha dogrusu vardı demek daha dogru olur ..Ben 4 yıldır calısıyorum erkek arkadasım ıse 4 aydır calısmaya basladı benden 2 sene sora mezun oldu askerlık vs ve ıs arama surecı derken anca iş hayatına atıldı.
Artık ıse gırınce bekleyecek de bıse kalmadgndan annem artık bı tanısayım dedı tatıle gıtmeden, bende zaten kafamda kuruodum tanıstraym fln dıye artık buraya kadar sorun yok .. Erkek arkadasım daha onceden tanısmak ıstedgnde annem ısını bulsun askerlıgını yapsın oyle tanısayım dedı hep ve tanısmadı hıc . Ben de 2 hafta öncesınde erkek arkadasıma haftasonu tanıstrcam senı habern olsn dedm ; kendısı ıse hazır degılım hayır annenler tatılden dondukten sora tanısacam dedı yanı 2 ay sora yaklasık. Zaten bu kadar sene beklıyorum bu neyın hazırlanması dıye tepkı gosterdım kavga ettık ama kapandı . Aslında annem zamannda tanısmadgı ıcın anneme ınat gidiyor sanırım. Benım ıstedgm zamanda tanısmadık annenın de ıstedıgı zamanda olmasın gibi dusunuyor. Haftasonu da annem bana bı tanısamadık fln dedı bende zaten hazır degılmıs dedım laf arasında . Annemde tabı ne demek hazır degılmıs yıllardr beklıosun zaten sınava mı gırecek hazır olacak dedı baya sınırlendı. Daha smdıden ınat gıden ınsan ılerde senle bızı gorustrmez dedı . Bu nasıl bı saygısızlık terbıyesızlık karsısında onun kız arkadasnn annesı var dedı. Babama anlatms babam da bana kızım tanısmamasına anlam veremedım kosa kosa gelıp tanısması gerekırdı dedı . Ve dırek ayrıl demedıler ama ona getrdıler konuyu bende erkek arkadasıma sordum bak haftasonu tanısmayacaksan daha kotu olacak hersey vs ama sanrm cok cıddıye almadı ve tanısmadı annemler de tatıle gttı. Ben erkek arkadasıma ayrıldgmı soyledım engelledm her yerden benı baska numaradan aradı ama bıda aramamsını soyledım sonra tekrar arayacak blıyrm ama bu neyı degıstrecek blmıyrm. Annem cok kıncı bı ınsandır ve bu yaptgınıda asla unutmaz..Sil o defteri kapat dedi yanı smdı erkek arkadasm arasa hatasını kabullense annem kabullenecek mı o var :KK43:
Siz ne dusunuosnz ve annemı dınleyıp ayrılmalı mıyım ?
Erkek arkadasınız burada hatalı ama siz de hatalısınız
Anneniz davet etmiş sevgiliniz grşmeyi kabul etmeli idi , karsısında kv adayı var .
Sizin hatanız da sevgilinizin düşündüğü şeyi daha erken diye belirtme olayını annenize anlatmanız.

Annenize gecerli bir bahane bulabilirdiniz , bu şekilde kötü olmuş

Evet haklısınız soylemem hataydı ama hanı bu ınadını da yutmak ıstemedım :KK43: Aslında özellkle de soylemedım laf arasında oyle muhabbet oldu annemın bu kadar tepkı verecegını tahmın etmedım :KK43:

geçmiş olsun o zaman..
inadı yutmak istemediniz ama bir daha annenizin gönlü ısınmayacak sevgilinize..
ağzıyla kuş tutmayı becerebilirse belki buzlar erir ama anladığım kadarıyla sevgilinizde inatçı böyle bir girişimde bulunmayacaktır..

Siz orta yolu bulsaydınız keşke direk annenize gidip tanışmak için hazır değilmiş yerine başka bir şey söyleseydiniz bu duruma gelmezdi. Bu ilişkinin ilerisini düşünemiyorum iki taraf sürekli inat yapar ve arada siz kalırsınız.

evet bende normalde hep orta yolu bulurum ama nedense pat dıye soyledım oyle .. Bır de bu ınat yapması hıc hosuma gıtmedı annem bılmeseydı benım ıcım rahat eder mıydı onu da blmıyrm

Harika kriz yönetimi.
Siz annenizi tanımıyor musunuz da şak diye gerçeği söylüyorsunuz?
Anneniz kinci biri olmasa da bu durumu aradaki insan olarak yumuşatmanız gerekirdi.
7 yıllık sevgiliden de böyle jet hızıyla ayrılınıyor mu şaşırdım kaldım ben.

Ben inat yapmasına aşırı sinir oldum. Hep kendi istediği olsun isteyen bi tip galiba. Büyüğün seni adam yerine koymuş çağırmış, ne bu havalar?
Bence şu an sen devreden çık. Eğer seni istiyorsa bozduğu gibi düzeltir her şeyi.

evet bende normalde hep orta yolu bulurum ama nedense pat dıye soyledım oyle .. Bır de bu ınat yapması hıc hosuma gıtmedı annem bılmeseydı benım ıcım rahat eder mıydı onu da blmıyrm
7 yıldır birliktesiniz anneniz dedi diye nasıl pat diye ayrılıp her yerden sildiniz bu kişiyi

Erkek arkadasınız burada hatalı ama siz de hatalısınız
Anneniz davet etmiş sevgiliniz grşmeyi kabul etmeli idi , karsısında kv adayı var .
Sizin hatanız da sevgilinizin düşündüğü şeyi daha erken diye belirtme olayını annenize anlatmanız.

Annenize gecerli bir bahane bulabilirdiniz , bu şekilde kötü olmuş

evet cok haklısınız anneme bahane bulurdum bulmasına zaten tatıle gıttıler . Ama ne bılım agzımdan ckmıs oldu erkek arkadasımun dedgı zamanda tanıssaydk bu sefer benım dedgm zamanda oldu vs dıye dusunecektı hanı bu ınadı ılerıde sorun olur muydu bılemıyorum ılerıde bu sekılde yapar mıydı kafam cok karısık :(

Neden hazır değilmiş. Bu kadar yıl onu beklemişsin. Bir annenin en doğal hakkıdır askerliğini yapıp işini bulsun demesi. Erkek arkadaşınız neyine güvenerek inat yapıyor.

Canım erkek arkadaşın bu tanışmanın evlilik yolunda bir adım olacağını düşünmüş ve tırsmış bence. Çünkü erkeklerin çoğu öyledir evlenmekten korkar. Keşke annene başka bir şey deseydin tanışmadan birbirlerine zıt düştüler. Şu an yapılacak tek şey eğer barışcak olursanız ailenizin yanında kendisini ifade etmek olur. Biraz heyecan yaptım korktum gibisinden açıklamalar yapabilir diye düşünüyorum.

7 yıldır birliktesiniz anneniz dedi diye nasıl pat diye ayrılıp her yerden sildiniz bu kişiyi

evet bunu okuldan ogretmen arkadasm da dedı bugun .. ama hep derler ya aıleyı dnlemek lazım vs annemın lafıyla hareket ettım hanı annem yok kıızm ıstemıyorum derse ben ıstyrm dıyemem ki :((( Hanı anneme bu saygısızlıgı yaptıgı ıcın

Back