2,5 yıllık evliyim ve 7 aydır bebek istiyoruz.Bugün de adet oldum.

doktora gidiyorum canımm ,, ağustosa kadar gelme dedii ,,, bakalım hayırlısı inş. hepimiz içinnnn :80:

canım hiç sorun yapma .. 7 aydan bahsediyorsun yıllarca gebelik için tedavi olanlar var . 10yıl bebek bekleyen ama olmayan anneler var halimize şükredelim. sana tavsiyem kafana çok takma psikolojik olarak rahat olmalısın. bu arada eşin de kesinlikle bir dr görünmeli. sperm testi falan yapıyorlar erkekte sorun varsa sen nasıl hamile kalmayı beklersinki inş yokturda . ben tedaviye başlamadan dr eşime baktırdı eşinde sorun varsa seni kurcalamanın anlamı yok dedi. eşimde sorun vardı sperm düşüktü keçi boynunu kürü uyğuladı ve hap kulandı düzeldi. şimdi ben gidiyorum düzenli.

doktora gidiyorum canımm ,, ağustosa kadar gelme dedii ,,, bakalım hayırlısı inş. hepimiz içinnnn :80:

herşey gönlünce olur inş canım, yalnız yapması zorda olsa bi önerim var.Rahat olmaya çalış psikoljik olarak bu konuun üzerine düşmemeye çalış, bu hamile kalamamzıdaki en büyük etkenmiş....

inşallah pozitif çıkar hayırlısı ileböle olursun:))

test sonucum negatif,hayırlısı demekden başka bişey gelmior elimden,sanırım dr.gitmenin zamanı geldi,eşim ikna olursa tabi(

ağustostan önce iyi olur erkek sorunlarında ilaç tedavileri altı ay kadar sürebiliyor

tatlım bu keçi boynuzu kürünü yazarmısın ayrıca ilgin için teşekkürlerrrr her şey gönlümüzce olur inş.

merhaba arkadaşlar..doktor tercihi o kadar önemli ki,bende hamile kalmadığım için eşimle beraber doktora gittik,daha ilk muaynede eşiminde test vermesi gerektiğini söylememize rağmen doktorum direk beni tedaviye başladı adetim düzensiz diye ve 4-5 aylık hormon yüklemesinden sonra eşimden istenen test ve asıl gerçek,Allahtan gelen herşeye tevekkül boynumuzun borcu ama bencilce denek gibi kullanılmak çok ağır ve benim gibi ancak bir doktora güvendikte3en sonraki hüsran..özel hastane doktorlarına zerre miktar güvenim kalmadı,eşimin işi dolayısıyla tanımadığımız bi yerde olmamız doktor seçimini güçleştiriyor..size tavsiyem eşlerin ikisinden aynı anda test istemeyen (bizleri para olarak gören) doktorlardan uzak durun...Mevlanın hazinesi geniş,dilerse ve hayırlısıysa tüm isteyene evlatlar verir.Dualarla...

Canım bende 3 aydır bebek istiyorum. 9 aylık evliyim. Ve bebek düşünmeye başladıktan sonra adetim 2 gün attı ve bu ayda kesildi

Doktora gittim. Psikolojik olarak kendimi hamile gibi düşündüğümden belirtilerini göstermişim. Çok stres yapmaya gerek yok aslında. Ama hiç düşünmemek de elde değil.

Hayırlısı olsun inşallah.Rabbim en kısa zamanda gönlümüze göre verir.

Son düzenleme:
mrba kızlar..bende yaklaşık bir yıllık evliyim..aslında daha bebek düşünmüodum en azından geldiğimiz yere alışana kadar..ama şimdi iş arkadaşlarımdam benim gibi yeni ewli olup çocuk isteyen çok kişi var ve henüz hamile kalamadılar..onlardan mı etkilendim bilmiorum ama bende bebek istiorumher defasında düzenli olan adetim düzensizleşmeye başladı..özellikle bu ay adetime 15 gün kala göğüslerimde ağrı ve hassasiyet var,acayipte midem bulanıo..psikolojik olduunu düşünüorum ama siz ne dersiniz bakalım p.tesi regl günün olmazsam cumaya kadar beklemeli miyim test yapmak için...

hakkınızda hayırlısı olsun zor biliyorum fakat 1 yılı doldurmayı bekleyin derim ben sonrasında sorun varsa tedavisine bakılır allaha emanet

Doktorunuz eşinize test yaptırmadan sizi tedaviye başlamışsa kesinlikle bırakın o doktoru. Yapılması gereken ilk şey sperm testi. O negatifse kadın ağzıyla kuş tutsa olmaz. doktorun yaptıkları ancak adetinizi düzenlemeye falan yarar ki kendimden biliyorum hamile kalmak için tedaviyle hormonal bozuklukları, adet düzensizliğini tedavi iki ayrı şey. Ayrıca kendinize güleryüzlü, olumlu düşünen, pozitif bir doktor bulun. Onun vereceği güven ve moral yazacağı ilaçlar vb. kadar, belki daha da etkili.
Bol şanslar...

kızlar benimde 6 ay kadar bebeğim olmadı.sonra internetten araştırdıgım sogan kürünü uyguladım 15 gün boyunca ve yine o ay yumurtlama testi aldım internetten sonuçççç 5 aylık hamileyim şimdi.ben soğan kürüne cok inanıyorum.mutlaka deneyin derim.

slm arkadaslar bende 2 bucuk 3 sene felan oluyor evliligim bizde 1 senden fazla bebek istiyoruz ama malum netice her ay umutsuz esime bu ayda olmadi demek o kadar zorki neyse allah yardimcmiz olsun herseyin hayirlisi demeki varkti zamani var alllah herkezin dilegini kabul etsin

benimde 7 aydır bebğim olmuyor..soğan kürü içiyorum şuan.13.gündeyim bugün..inşallah bende senin gibi yazarım hayırlısı mevlamdan

arkadaşlar bu soğan kürünü tam olarak tarif edermisiniz bende 11 aylık evliyim ve sonuş hep negatif artık eşim test bile almak isitemiyo bu soğan kürü işe yarar mı acaba :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…