Konu sahibi arkadaşım; çok stres yapma, korkma da .ama tedbir için bi dr a görünebilirsin en fazla, bilyosun her ay şansımız % 20 ihtimal.1 yıl içinde gebe kalamazsak o zaman sıkı sıkı önlemler gerekebilir.İnş 1 yılı geçmeden hamişlik haberini duyarız canım :) Rabbim yardımcın olsun, bende 4 aydır deniyorum melek gelmedi hala.İnş hepimizin gönlünce olsun herşey, boş kalmasın kucaklar ....
doktora gidiyorum canımm ,, ağustosa kadar gelme dedii ,,, bakalım hayırlısı inş. hepimiz içinnnn :80:
slm,hayıt tohumunu bende içiyorum,gerçi en son hormonlarımda sorun yokdu ama 1 senedir bakdırmadım,varsa die içiyorum,çünkü bi çok şeye iye geliyor,yumurtlama sorununa ,iltihabi hastalıklara....her ay adet olmanın yıkımını bende ii biliyorum,bugün kanda test yapdırdım 2-3 st sonra çıkacak ama ümidim yok gene(
cnm doktor eşimden hiç bişey istemediii acaba sorsammı yoksa dediği gibi ağustosa kadar beklesemmi kararsız kaldımm çünkü bende adet düzensizliği vardı, bana test yaptırdı sadece kafam karıştııı :26:
canım hiç sorun yapma .. 7 aydan bahsediyorsun yıllarca gebelik için tedavi olanlar var . 10yıl bebek bekleyen ama olmayan anneler var halimize şükredelim. sana tavsiyem kafana çok takma psikolojik olarak rahat olmalısın. bu arada eşin de kesinlikle bir dr görünmeli. sperm testi falan yapıyorlar erkekte sorun varsa sen nasıl hamile kalmayı beklersinki inş yokturda . ben tedaviye başlamadan dr eşime baktırdı eşinde sorun varsa seni kurcalamanın anlamı yok dedi. eşimde sorun vardı sperm düşüktü keçi boynunu kürü uyğuladı ve hap kulandı düzeldi. şimdi ben gidiyorum düzenli.
bende kalamıyorum 5 aydır. 3,5 yıllık evliyim 28 yaşındayım. 5 ay öncesine kadar adetim çok düzenliydi her ay 3 gün erken gelirdi fakat bebek düşünmeye başladığımdan beri düzen kalmadı 2 ay üstüste 9 unda geldi bu ay 2 sinde geldi,neden bu şekilde oldu anlayamadım.Yardımlarınız bekliyorum. Tşkler
arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum lütfennnnnn
kızlar benimde 6 ay kadar bebeğim olmadı.sonra internetten araştırdıgım sogan kürünü uyguladım 15 gün boyunca ve yine o ay yumurtlama testi aldım internetten sonuçççç 5 aylık hamileyim şimdi.ben soğan kürüne cok inanıyorum.mutlaka deneyin derim.
benimde 7 aydır bebğim olmuyor..soğan kürü içiyorum şuan.13.gündeyim bugün..inşallah bende senin gibi yazarım hayırlısı mevlamdan
benimde 7 aydır bebğim olmuyor..soğan kürü içiyorum şuan.13.gündeyim bugün..inşallah bende senin gibi yazarım hayırlısı mevlamdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?