arkadaşlar bu soğan kürünü tam olarak tarif edermisiniz bende 11 aylık evliyim ve sonuş hep negatif artık eşim test bile almak isitemiyo bu soğan kürü işe yarar mı acaba :18:
soğan kürü uygulamasını anlatırmısınız nasıl yapabiliriz yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürlerrr
nette de yazıo ama ben tam olarak yaptıgımı anlatayım size.adetimin bittiği günden itibaren başlamak üzere 15 gün boyunca uyguladım.hergün sabah akşam aç karnına uyguluyosun.orta büyüklükte kuru soganı ortadan ikiye böl veya 4 e böl.1.5 bardak suda 5 dk kaynat.ılıklaşınca 1 su bardağı iç.sabah ayrı sogan akşam ayrı sogan ama.kullanınca hemen atıyosun soganı.bu şekilde 15 gün boyunca.arada belki beyaz akıntılarınız falan olabilir.bu rahimi temizlediği anlamına geliyormuş.heee cok önemli tadı çok kötüü gelmişti bana.bende içerken burnumu tıkayıp içtim hep.2 yudumda bitirmeye çalıştım.ardına da hemen agzıma çikolata attım.belki size o kadar kötü gelmez.
behappy sen bunu kaç defa yaptın?bir kür yani bir kere 15 günmü?
evt ayşegül55 bir kere yaptım. o ay zaten hamile oldugumu öğrendim :)) ben bide ilk defa yumurtlam testide kullanmıştım o da baya etkili diye düşünüyorum.
yumurtlama testi ne demek arkadaşım biraz açarmısın konuyu?
ovulasyon testide deniyor.yani yumurtlama gününü tam olarak bilmiyorsan emin olmak istiyorsan bunu kullanıyosun.ben internetten sipariş verdim 30 tane falan.gebelik testine benzio.idrarla uygulanıyo.adetimden 1 hafta sonra falan her gün yaptım.bundan da tek çizgi çift çizgi olayı var.eger o gün senin yumurtlama gününse(yani gebelik için altın gün) çift çizgiyi görüyosun.ve o gün ondan sonraki gün bu günleri değerlendirmeniz gerekiyo.gebeliğin olma olasılıgı en yüksek günler.önemli olan yumutlama gününü tespit edebilmek testlerle.ben uyguladım bir ay.çizft çizgiyi gördüğüm gün yumurtlamamın oldugunu daha net anladım ve ona göre hareket ettim.umarım yardımcı olabilmişimdir.
Doktorunuz eşinize test yaptırmadan sizi tedaviye başlamışsa kesinlikle bırakın o doktoru. Yapılması gereken ilk şey sperm testi. O negatifse kadın ağzıyla kuş tutsa olmaz. doktorun yaptıkları ancak adetinizi düzenlemeye falan yarar ki kendimden biliyorum hamile kalmak için tedaviyle hormonal bozuklukları, adet düzensizliğini tedavi iki ayrı şey. Ayrıca kendinize güleryüzlü, olumlu düşünen, pozitif bir doktor bulun. Onun vereceği güven ve moral yazacağı ilaçlar vb. kadar, belki daha da etkili.
Bol şanslar...[/QUOTE
bu hep kafama takılmıştır neden erkekler için testi 1 yıl dolmadan test yapmıyorlar anlamıyorum hiç olmazsa 6 ay sonra deselerde bir sorun varsa ona göre biran önce önlemimizi alsak.. bende 6 aydır uğraşıyorum bu pazartesi eşim için test yaptırmaya gitcez yalan söyleyip 1 yıldır deniyoruz dicem ay ne yapayım..
anladım canım..arştıracam..acaba eczanelerde satılıyrmu..netten almak daha kolay olur tabi..önce eşimi ikna etmeliyim tabi:))alması için:)siz ne kadara aldınız?
birde testn içinde kaç tane çıkıyor?kaç gün uygulanabiliyor?
canım benim aldıgım marka one step ovulation test.sanırım 25 tane yumurtlama testi 15 tanede gebelik testi vardı içinde.toplamda 40 tane.fiyatını vallahi hatırlayamıyorum şu an.ama eczaneye göre baya iyiydi fiyatı.hem gebelik testi için hemde yumurtlama testi için. bak sen nete.bide site içerisinde de ovulasyon testleri hakkında bilgi verenler var.kullananlar var.onları araştır.ben buradan öğrenmiştim.inan eczaneden teker teker gebelik testi almaktan cok cok uyguna gelio.
selam hanımlar.adet düzensizliği sebebiyle doktora gittim ve diane 35 diye bir doğum kontrol ilacı verdi..yakınlarım bu ilacın gebeliği zorlaştırdığını söylediler..su anda bekarım ama ilrde bir sorun olucak diye korkuyorum.bu konuda bilgisi olan varsa lütfen aydınlatırmısınız
Oof of ne çok benim gibi bayan varmış, 2 senelik evliyim ilk yıl dogum kontrol hapı kullandım her ay olmasa da gerçi boşuna kullanmışım.. bıraktıgım 1 seneden fazla oldu tık yok...:95:
3 aydır doktora gidiyorum önce kist vardı yine 1 ay cok agır bir doğum kontrol hapı kullandım psikolojim bile bozuldu 24+4 diye birseydi...
neyse sonra hormon testi yaptı sorun yoktu eşimden de sperm testi yaptı ondada hersey normal. o ay klomen verdi ilk ay adet olmazsın inşallah dedi olursa adetliyken görüşcez dedi malesef adetim 4 gün gecikti heveslendimheyecanlandım ama nafile.. gene gittik..
aynı ilacı bu ayda içtim..
Sorun yumurtalarım yeterince büyümüyor ilaçla birden büyüyor ve çatlamıyor ümidimi yitiriyorum moralim bozuluyor.:93:
Bugün bu sitede boğürtlen kökü suyunu gördüm hemen köyden getirttim ve kaynattım az önce içtim:)
10-15 gün kadar içeceğim.. doktorum duymasın
bugün tam yumurta çatlama günlerim 13. günüm adetimden sonra.. doktor 1 gün arayla ilişkiye girin dedi ... ve beklicezz.. 1 temmuzdan sonra bakalım nolucak ooofff
hayır iş stresi yetmezmiş gibi birde cocuğumuzun olmucagı düşüncesi yıpratıyo insanı..
üzülüyormuyum neeee.....
kızlar hadi hep beraber ağlayalım
bebiiişş hadi gel artııııkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?