2,5 yıllık evliyim ve 7 aydır bebek istiyoruz.Bugün de adet oldum.

önce bi doktora görün herşey yolundamı hormon testlerine baktır
sonra ovulasyon testi yapabilirsin yumurtlamanı gününü tespit edersen olasılığını artırırsın
bunun dışında doktor takibi yaptırabilir ateş ölçme yöntemi kullanabilir yada kürler var incir kürü hayız otu vs. onları araştırıp yapabilirsin.

7 ay aslında çok ta uzun bir zaman değil.
Doktorlar zaten 1 sene süre veriyor, 1 sene de olmazsa nedenleri araştırılıyor.
Siz de isterseniz hem kendiniz, hem de eşiniz gerekli testleri yaptırın.
En kısa zamanda Rabbim nasip eder inş.

doktora gittim test yaptırdı ama sadece bana eşime yaptırmadı hiçbişey, duphoston verdi 3 aydır kullanıyorum ağustosa kadar olmazsa gel dedi ama bilmiyorum inşallah hayırlı zamanda olur cevaplanızı için çok teşekkür ederim

bende kalamıyorum 5 aydır. 3,5 yıllık evliyim 28 yaşındayım. 5 ay öncesine kadar adetim çok düzenliydi her ay 3 gün erken gelirdi fakat bebek düşünmeye başladığımdan beri düzen kalmadı 2 ay üstüste 9 unda geldi bu ay 2 sinde geldi,neden bu şekilde oldu anlayamadım.Yardımlarınız bekliyorum. Tşkler

cnm benim bi arkadaşım vardı evlendikten 2-3 ay sonra bebek istediler 1 sene boyunca olmadı..hatta doktor 1 sene dolsun gel muayene edeyims eni bidaha dedi..ama tam 1 sene dolarken hamile kaldı üzülme bence..bende 1 senelik evliyim böle geç hamile kalcagımı bilsem başlardım çalışmalara ama sanıryoum ilk denemede hamile kalcam:)

cnm bu cok farklı bır duygu
bende senın gıbı dusunuyoprdum
suan 4. ayımdayım ki ben hıc korunmadım esım korundu :)
ve artık tedavı tarzında takıbe baslanıcak

cnm bu cok farklı bır duygu
bende senın gıbı dusunuyoprdum
suan 4. ayımdayım ki ben hıc korunmadım esım korundu :)
ve artık tedavı tarzında takıbe baslanıcak

yaaaaa cnm bu ara kafam karışık eşimlee sonbaharda düşünelim diyoruz ama sanıyoruski ilk denemede olcakk..bide tam hazırmıyım eminde deilimmmm..etraf baskısı zaten tavan durumda hadi hadi diyip duruyorlar,bide tüm arkadaşlarım hamileee ayarlasalar böle denk getiremeslerdi yazın her ayında 2-3 arkdaşım dogum yapcak imreniyorum onları göürnce biyandanda korkuyorumm..ama inan kaza ile hamile kalsam mutlu olurdum heralde:)allah hemennn sna hayırlısıyla bebek nasip eder inş cnm:)

tatlım eşin mutlaka hormon testleri lh testesteron ve sperm testti yaptırsın varikosel var mı yok mu diye baktırsın

Olur inşallah Allahın izniyle..Sıkıntı yapmayın doğru zaman ve vakitte kucağınıza alacağınız günü görürsünüz inşallah..

canım inan bende sen gibi diyodumm kesin ilk denemede hamile kalırım diye :44: valla öyle olmuyomuşş inş. çok beklemeyizz sende dilediğin zaman inş. dediğin gibi hemen hamile kalırsınnn

tatlım eşin mutlaka hormon testleri lh testesteron ve sperm testti yaptırsın varikosel var mı yok mu diye baktırsın

cnm doktor eşimden hiç bişey istemediii acaba sorsammı yoksa dediği gibi ağustosa kadar beklesemmi kararsız kaldımm çünkü bende adet düzensizliği vardı, bana test yaptırdı sadece kafam karıştııı :26:

slm1.5 yıldır evliyim,bendee evlenirken hemen hamile kalırım diodum 2.ayımda kimyasal gebelik geçirdim 1 senedirde korunmama rağmen hamile kalamıyorum,adetlerim düzensiz değil 24 günde bir oluyorum,sizce düzensizmi bu?adet öncesi mide bulantınız halsizliğiniz ağrınız oluyormu?ben 1 hAfta önceden mahvoluyorum,ağrılarım bulantılarım(

tatlım bu işler belli olmuyor hiç, bende hep geç hamile kalcam en az 6 ay beleyeceğm sanardım.5 ay evvel korunurken hamile kaldım, ama bebek tutunamadı.aklımızda bebek fikri yokken bu kayıptan sonra yeniden düşündük.ve hemen hamile kalacağım sandık çünkü ilki korunurken olmuştu + üstelik eşimle ayda 4 gün görüşürken..

şimdi 4 ay bitti hamile kalamadım.yani canım bu iş tamamen şans işi, ilkinde korunurken hamile kalırsın ikincide aylarca beklersin, ilkinde aylarca bekler hamile kalırsın ikinciye rahat davranısrsın ama bakarsın hamile kalmışsın...

Yani mantık yapma, bu işte mantık yok mmaleserf keşke olsada hepimiz ona göre davranabilsek ....

arkadaslar ben 3 yıllık evlıyım ve bir boş gebeliğim oldu 2 gun once hamıle oldugumu ogrendım tabı yıne de korkuyorum bos gebelık diye ama eşim 2 hafta bekle sonra ultrasona gırecegiz diyor bidaha aynı psikolojıyı yasamamak ıcın ben bir sene sonra aynı ayda hamile kaldım ve cok ıstıyordum simdi cok mutluyum allah bütün isteyenlere gostersın baska bir duygu inş herkes tatar bu duyguyu butun hepımızın evlatları sağlıklı sıhatlı hayırlı bir evlatolurlar insallah

bende 1 senelik evliyim..5 ay eşim korundu..adetlerim düzenli olduğu için hemen hamile kalırım sanıyordum bende..ama 7 aydır hamile kalamadım63:
doktora gittim fsh değerim 9.28 çıktı..hayıt tohumu içmeye başladım bir haftadır..
bu 7 ayda her ay olduğum adetimde nasıl hayal kırıklığı yaşadığımı ancak bunu yaşayanlar bilir..
beni asıl korkutan hiç çocuğumun olmaması..bilsem ki ilerde olacak rahat edecem ama bundan asla emin olmayız...
inşallah hayırlısı ile bebişimiz oolur bir an önce

canım hayıt tohumunu doktormu tavsiye etti niçin nasıl kullanıyprsun yazarmısın tşk.

hayıtıda bu siteden öğrendim ben.doktorlar böyle şeylere pek inanmıyor.zaten benim gittiğim doktor illaki bir sene beklememi istedi..ama ben bu dönemde takip etmek istiyorum kendim hormonlarımı..
hayıt tohumunu yarım çay kaşığı(öğütülmüş olarak)2.5 bardak suda kaynatıp içiyorum.sabah akşam bir bardak taze kaynatıp içilecek..herhangi bir yan etkisi yokmuş..bende de bi ters etkisi olmadı..
hayırlısı inşallah!!!tavsiye ederim herkese bence denemeye değer bişeyler yapmak bile beni rahatlatıyor...güzel haberleri paylaşalım

slm,hayıt tohumunu bende içiyorum,gerçi en son hormonlarımda sorun yokdu ama 1 senedir bakdırmadım,varsa die içiyorum,çünkü bi çok şeye iye geliyor,yumurtlama sorununa ,iltihabi hastalıklara....her ay adet olmanın yıkımını bende ii biliyorum,bugün kanda test yapdırdım 2-3 st sonra çıkacak ama ümidim yok gene(

Konu sahibi arkadaşım; çok stres yapma, korkma da .ama tedbir için bi dr a görünebilirsin en fazla, bilyosun her ay şansımız % 20 ihtimal.1 yıl içinde gebe kalamazsak o zaman sıkı sıkı önlemler gerekebilir.İnş 1 yılı geçmeden hamişlik haberini duyarız canım :) Rabbim yardımcın olsun, bende 4 aydır deniyorum melek gelmedi hala.İnş hepimizin gönlünce olsun herşey, boş kalmasın kucaklar ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…