cnm benim bi arkadaşım vardı evlendikten 2-3 ay sonra bebek istediler 1 sene boyunca olmadı..hatta doktor 1 sene dolsun gel muayene edeyims eni bidaha dedi..ama tam 1 sene dolarken hamile kaldı üzülme bence..bende 1 senelik evliyim böle geç hamile kalcagımı bilsem başlardım çalışmalara ama sanıryoum ilk denemede hamile kalcam:)
cnm bu cok farklı bır duygu
bende senın gıbı dusunuyoprdum
suan 4. ayımdayım ki ben hıc korunmadım esım korundu :)
ve artık tedavı tarzında takıbe baslanıcak
doktora gittim test yaptırdı ama sadece bana eşime yaptırmadı hiçbişey, duphoston verdi 3 aydır kullanıyorum ağustosa kadar olmazsa gel dedi ama bilmiyorum inşallah hayırlı zamanda olur cevaplanızı için çok teşekkür ederim
cnm benim bi arkadaşım vardı evlendikten 2-3 ay sonra bebek istediler 1 sene boyunca olmadı..hatta doktor 1 sene dolsun gel muayene edeyims eni bidaha dedi..ama tam 1 sene dolarken hamile kaldı üzülme bence..bende 1 senelik evliyim böle geç hamile kalcagımı bilsem başlardım çalışmalara ama sanıryoum ilk denemede hamile kalcam:)
tatlım eşin mutlaka hormon testleri lh testesteron ve sperm testti yaptırsın varikosel var mı yok mu diye baktırsın
yaaaaa cnm bu ara kafam karışık eşimlee sonbaharda düşünelim diyoruz ama sanıyoruski ilk denemede olcakk..bide tam hazırmıyım eminde deilimmmm..etraf baskısı zaten tavan durumda hadi hadi diyip duruyorlar,bide tüm arkadaşlarım hamileee ayarlasalar böle denk getiremeslerdi yazın her ayında 2-3 arkdaşım dogum yapcak imreniyorum onları göürnce biyandanda korkuyorumm..ama inan kaza ile hamile kalsam mutlu olurdum heralde:)allah hemennn sna hayırlısıyla bebek nasip eder inş cnm:)
bende 1 senelik evliyim..5 ay eşim korundu..adetlerim düzenli olduğu için hemen hamile kalırım sanıyordum bende..ama 7 aydır hamile kalamadım63:
doktora gittim fsh değerim 9.28 çıktı..hayıt tohumu içmeye başladım bir haftadır..
bu 7 ayda her ay olduğum adetimde nasıl hayal kırıklığı yaşadığımı ancak bunu yaşayanlar bilir..
beni asıl korkutan hiç çocuğumun olmaması..bilsem ki ilerde olacak rahat edecem ama bundan asla emin olmayız...
inşallah hayırlısı ile bebişimiz oolur bir an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?