• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2,5 yıllık evliyim ve 7 aydır bebek istiyoruz.Bugün de adet oldum.

selam hanımlar.adet düzensizliği sebebiyle doktora gittim ve diane 35 diye bir doğum kontrol ilacı verdi..yakınlarım bu ilacın gebeliği zorlaştırdığını söylediler..su anda bekarım ama ilrde bir sorun olucak diye korkuyorum.bu konuda bilgisi olan varsa lütfen aydınlatırmısınız:5:

arkadaşlar bu soğan kürünü tam olarak tarif edermisiniz bende 11 aylık evliyim ve sonuş hep negatif artık eşim test bile almak isitemiyo bu soğan kürü işe yarar mı acaba :18:

nette de yazıo ama ben tam olarak yaptıgımı anlatayım size.adetimin bittiği günden itibaren başlamak üzere 15 gün boyunca uyguladım.hergün sabah akşam aç karnına uyguluyosun.orta büyüklükte kuru soganı ortadan ikiye böl veya 4 e böl.1.5 bardak suda 5 dk kaynat.ılıklaşınca 1 su bardağı iç.sabah ayrı sogan akşam ayrı sogan ama.kullanınca hemen atıyosun soganı.bu şekilde 15 gün boyunca.arada belki beyaz akıntılarınız falan olabilir.bu rahimi temizlediği anlamına geliyormuş.heee cok önemli tadı çok kötüü gelmişti bana.bende içerken burnumu tıkayıp içtim hep.2 yudumda bitirmeye çalıştım.ardına da hemen agzıma çikolata attım.belki size o kadar kötü gelmez.

soğan kürü uygulamasını anlatırmısınız nasıl yapabiliriz yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürlerrr

burda bir kaç sefer anlatıldı sanırım soğan kürü..orta boy bir soğanı 1,5 bardak suyla kaynatıyoruz.soyulmuş dörde bölünmüş şekilde kaynatılacak..sabah akşam taze olacak,üzeri kapatılarak ılıtılıp içilecek.aç karnına içmek gerekli..adetliyken içilmiyor..en etkili dönem adet bitince 15 gün devam edilecek.sonra bir sonraki adetten sonra tekrar 15 gün içilecek..bu suretle 2 defa yapılmış olacak...

nette de yazıo ama ben tam olarak yaptıgımı anlatayım size.adetimin bittiği günden itibaren başlamak üzere 15 gün boyunca uyguladım.hergün sabah akşam aç karnına uyguluyosun.orta büyüklükte kuru soganı ortadan ikiye böl veya 4 e böl.1.5 bardak suda 5 dk kaynat.ılıklaşınca 1 su bardağı iç.sabah ayrı sogan akşam ayrı sogan ama.kullanınca hemen atıyosun soganı.bu şekilde 15 gün boyunca.arada belki beyaz akıntılarınız falan olabilir.bu rahimi temizlediği anlamına geliyormuş.heee cok önemli tadı çok kötüü gelmişti bana.bende içerken burnumu tıkayıp içtim hep.2 yudumda bitirmeye çalıştım.ardına da hemen agzıma çikolata attım.belki size o kadar kötü gelmez.

behappy sen bunu kaç defa yaptın?bir kür yani bir kere 15 günmü?

yumurtlama testi ne demek arkadaşım biraz açarmısın konuyu?

ovulasyon testide deniyor.yani yumurtlama gününü tam olarak bilmiyorsan emin olmak istiyorsan bunu kullanıyosun.ben internetten sipariş verdim 30 tane falan.gebelik testine benzio.idrarla uygulanıyo.adetimden 1 hafta sonra falan her gün yaptım.bundan da tek çizgi çift çizgi olayı var.eger o gün senin yumurtlama gününse(yani gebelik için altın gün) çift çizgiyi görüyosun.ve o gün ondan sonraki gün bu günleri değerlendirmeniz gerekiyo.gebeliğin olma olasılıgı en yüksek günler.önemli olan yumutlama gününü tespit edebilmek testlerle.ben uyguladım bir ay.çizft çizgiyi gördüğüm gün yumurtlamamın oldugunu daha net anladım ve ona göre hareket ettim.umarım yardımcı olabilmişimdir.

ovulasyon testide deniyor.yani yumurtlama gününü tam olarak bilmiyorsan emin olmak istiyorsan bunu kullanıyosun.ben internetten sipariş verdim 30 tane falan.gebelik testine benzio.idrarla uygulanıyo.adetimden 1 hafta sonra falan her gün yaptım.bundan da tek çizgi çift çizgi olayı var.eger o gün senin yumurtlama gününse(yani gebelik için altın gün) çift çizgiyi görüyosun.ve o gün ondan sonraki gün bu günleri değerlendirmeniz gerekiyo.gebeliğin olma olasılıgı en yüksek günler.önemli olan yumutlama gününü tespit edebilmek testlerle.ben uyguladım bir ay.çizft çizgiyi gördüğüm gün yumurtlamamın oldugunu daha net anladım ve ona göre hareket ettim.umarım yardımcı olabilmişimdir.

anladım canım..arştıracam..acaba eczanelerde satılıyrmu..netten almak daha kolay olur tabi..önce eşimi ikna etmeliyim tabi:))alması için:)siz ne kadara aldınız?
birde testn içinde kaç tane çıkıyor?kaç gün uygulanabiliyor?

Son düzenleme:
Doktorunuz eşinize test yaptırmadan sizi tedaviye başlamışsa kesinlikle bırakın o doktoru. Yapılması gereken ilk şey sperm testi. O negatifse kadın ağzıyla kuş tutsa olmaz. doktorun yaptıkları ancak adetinizi düzenlemeye falan yarar ki kendimden biliyorum hamile kalmak için tedaviyle hormonal bozuklukları, adet düzensizliğini tedavi iki ayrı şey. Ayrıca kendinize güleryüzlü, olumlu düşünen, pozitif bir doktor bulun. Onun vereceği güven ve moral yazacağı ilaçlar vb. kadar, belki daha da etkili.
Bol şanslar...[/QUOTE

bu hep kafama takılmıştır neden erkekler için testi 1 yıl dolmadan test yapmıyorlar anlamıyorum hiç olmazsa 6 ay sonra deselerde bir sorun varsa ona göre biran önce önlemimizi alsak.. bende 6 aydır uğraşıyorum bu pazartesi eşim için test yaptırmaya gitcez yalan söyleyip 1 yıldır deniyoruz dicem ay ne yapayım..

anladım canım..arştıracam..acaba eczanelerde satılıyrmu..netten almak daha kolay olur tabi..önce eşimi ikna etmeliyim tabi:))alması için:)siz ne kadara aldınız?
birde testn içinde kaç tane çıkıyor?kaç gün uygulanabiliyor?

canım benim aldıgım marka one step ovulation test.sanırım 25 tane yumurtlama testi 15 tanede gebelik testi vardı içinde.toplamda 40 tane.fiyatını vallahi hatırlayamıyorum şu an.ama eczaneye göre baya iyiydi fiyatı.hem gebelik testi için hemde yumurtlama testi için. bak sen nete.bide site içerisinde de ovulasyon testleri hakkında bilgi verenler var.kullananlar var.onları araştır.ben buradan öğrenmiştim.inan eczaneden teker teker gebelik testi almaktan cok cok uyguna gelio.

canım benim aldıgım marka one step ovulation test.sanırım 25 tane yumurtlama testi 15 tanede gebelik testi vardı içinde.toplamda 40 tane.fiyatını vallahi hatırlayamıyorum şu an.ama eczaneye göre baya iyiydi fiyatı.hem gebelik testi için hemde yumurtlama testi için. bak sen nete.bide site içerisinde de ovulasyon testleri hakkında bilgi verenler var.kullananlar var.onları araştır.ben buradan öğrenmiştim.inan eczaneden teker teker gebelik testi almaktan cok cok uyguna gelio.

ben netten baktım içinde 5 tane yumurtlama testi olanlar 25-30tl arası fiyatlarda...verdiğin markayıda araştırayım..hamillelik testleri 4-5 tl arası..hernekadar bana henüz lazım olmamış olsada:((:2:

selam hanımlar.adet düzensizliği sebebiyle doktora gittim ve diane 35 diye bir doğum kontrol ilacı verdi..yakınlarım bu ilacın gebeliği zorlaştırdığını söylediler..su anda bekarım ama ilrde bir sorun olucak diye korkuyorum.bu konuda bilgisi olan varsa lütfen aydınlatırmısınız:5:

aslında böyle konularda en iyisi herkesin doktorunu dinlemesi, kimsenin işine karışmak, doktorlarca yok öyle şey, bunlar şehir efsanesi denen şeyler yazmak istemem ama bahsettiğiniz şey birebir başıma geldiği için yazma ihtiyacı hissettim. ben de adet düzensizliği ve doğum kontrol amaçlı diane 35 kullandım 3 sene boyunca. her sene kontrole gittim ve doktorlar hep sorun olmadığını devam edebileceğimi, hapı bıraktıktan 3 ay içinde vücudumun üreme bakımından yeniden aktifleşeceğini söylediler. doğum kontrol haplarının gebeliği zorlaştırıcı etkilerinin mahallede dedikoducu kadınlar tarafından uydurulan yalan yanlış bilgiler olduğunda ısrarlıydılar ve benim internette yaptığım bütün araştırmalar da bunu doğrular nitelikteydi. ammavelakin hapı bıraktıktan sonra bir kez adet gördüm ve bir daha görmedim. 1 seneyi aşkın süre boyunca normal adet görmedim ve bu bana kafayı yedirdi. doğrudan benim hamile kalmamı engelledi hap diyemem ama adet görmeyince hamile kalma denemesi falan da yapamıyor insan. bütün doktorlar adet görebilmem için tekrar doğum kontrol hapı veya adet söktürücü haplar vermeye kalktılar. bu da beni kısırdöngü içine soktu tabi. sonunda bir doktorun alternatif yaklaşımıyla hamile kalıp bebeğimi kucağıma aldım ve bir daha doğum kontrol hapı lafını duymak bile istemiyorum. Herkeste böyle olacak diye bir şey yok ama, bir kişide en azından olduğunu söyleyebilirim. belki yakınlarınız da bu tür örnekleri kastediyordur.
yalnız adet görmezken gittiğim bütün o doktorlar diane 35'in ağır bir hap olduğunu, o tür hapların daha hafiflerinin de bulunduğunu söylemişlerdi. neden alırken söylemezler bunu bilmem! o açıdan araştırabilirsiniz belki.

kızlar adetim gecikti yine ama gebelikte yok :( bende bugün ilaç kullanmak yerine soğan kürüne başladım inşallah bi sonuç alırım size burdan gelişmeleri yazıcam, sizlerle ilgili de bir gelişme olursa lütfen paylaşın.. sevgiler:49: böyle olmak istiyorum :)

Oof of ne çok benim gibi bayan varmış, 2 senelik evliyim ilk yıl dogum kontrol hapı kullandım her ay olmasa da gerçi boşuna kullanmışım.. bıraktıgım 1 seneden fazla oldu tık yok...:95:
3 aydır doktora gidiyorum önce kist vardı yine 1 ay cok agır bir doğum kontrol hapı kullandım psikolojim bile bozuldu 24+4 diye birseydi...:30:
neyse sonra hormon testi yaptı sorun yoktu eşimden de sperm testi yaptı ondada hersey normal. o ay klomen verdi ilk ay adet olmazsın inşallah dedi olursa adetliyken görüşcez dedi malesef adetim 4 gün gecikti heveslendim:52: heyecanlandım:46: ama nafile.. gene gittik..:4:
aynı ilacı bu ayda içtim..:31:
Sorun yumurtalarım yeterince büyümüyor ilaçla birden büyüyor ve çatlamıyor ümidimi yitiriyorum moralim bozuluyor.:93:
Bugün bu sitede boğürtlen kökü suyunu gördüm hemen köyden getirttim ve kaynattım az önce içtim:)

10-15 gün kadar içeceğim.. doktorum duymasın:69:

bugün tam yumurta çatlama günlerim 13. günüm adetimden sonra.. doktor 1 gün arayla ilişkiye girin dedi ... ve beklicezz.. 1 temmuzdan sonra bakalım nolucak ooofff :45:

hayır iş stresi yetmezmiş gibi birde cocuğumuzun olmucagı düşüncesi yıpratıyo insanı..:19:
üzülüyormuyum neeee.....
kızlar hadi hep beraber ağlayalım :43:
bebiiişş hadi gel artııııkkkk:49:

ben de bebiş istiyorum artık 1,5 yıllık evliyim smear testimde iltihap çıktı doktor fitil verdi, çok tedirginim ve haftaya yumurtlama dönemim ilk denememiz olacak, olmayacak diye çok tedirginim ama doktor rahat olmamı çocuk yapmayı düşünmememi söyledi, o psikolojiyle olması zormuş... inş hepimiz bebiş haberini en kısa sürede alırız:emir_bebek::nazar:

çatlatma iğnesi olmuyomusun
Oof of ne çok benim gibi bayan varmış, 2 senelik evliyim ilk yıl dogum kontrol hapı kullandım her ay olmasa da gerçi boşuna kullanmışım.. bıraktıgım 1 seneden fazla oldu tık yok...:95:
3 aydır doktora gidiyorum önce kist vardı yine 1 ay cok agır bir doğum kontrol hapı kullandım psikolojim bile bozuldu 24+4 diye birseydi...:30:
neyse sonra hormon testi yaptı sorun yoktu eşimden de sperm testi yaptı ondada hersey normal. o ay klomen verdi ilk ay adet olmazsın inşallah dedi olursa adetliyken görüşcez dedi malesef adetim 4 gün gecikti heveslendim:52: heyecanlandım:46: ama nafile.. gene gittik..:4:
aynı ilacı bu ayda içtim..:31:
Sorun yumurtalarım yeterince büyümüyor ilaçla birden büyüyor ve çatlamıyor ümidimi yitiriyorum moralim bozuluyor.:93:
Bugün bu sitede boğürtlen kökü suyunu gördüm hemen köyden getirttim ve kaynattım az önce içtim:)

10-15 gün kadar içeceğim.. doktorum duymasın:69:

bugün tam yumurta çatlama günlerim 13. günüm adetimden sonra.. doktor 1 gün arayla ilişkiye girin dedi ... ve beklicezz.. 1 temmuzdan sonra bakalım nolucak ooofff :45:

hayır iş stresi yetmezmiş gibi birde cocuğumuzun olmucagı düşüncesi yıpratıyo insanı..:19:
üzülüyormuyum neeee.....
kızlar hadi hep beraber ağlayalım :43:
bebiiişş hadi gel artııııkkkk:49:

Back