- 4 Haziran 2013
- 12.319
- 8.574
elin çocuğu derken..kadın çocuğa bakmak için para alıyor yani işi bu.
iyi o zaman annelerimizin her yaptığı yanlışı amaann ne oldu ki diye savunalım.onlar belki bilinçsizdi ama bizler daha bilinçliyiz her bilgi elimizin altında var.konunun ilk sayfasında ki msjımı okursan sorunlu büyüyenler olabileceğini de anlarsın.
kötünün örneği olmaz derler.savunduğun şey çok anormal farkında mısın?
Senin söylediğin şey çocuktan çocuğa değişir, kimi çocuk var taviz verildikçe arsızlaşıyor, gözünün içine baka baka yapıyor hiç lafta anlamıyor ve yaptığının farkında olup bile bile yapıyorlar. Kimi çocuktada , bakıcıyı şikayet eder, annesi bakıcıyı mesela çocuk var iken uyarır yada çocuğun yanında azarlar , çocukta sonra ne oluyor biliyor musun ? çocuk aşağlama duygusunu öğreniyor , ben ne yaparsam yapayım annem ona kızcak diyor , sonra o çocuk karşısındakilere şiddet uyguluyor istediğini alamayınca. Ben böyle büyüdüm , benim gibi bir çok kişide böyle büyüdü hangimizde anormallik var ? Çocuğun piskolojisine göre hareket edilir, çok korkuyorsa evet başka yöntemlerde denenebilir , yada bir şekilde ortak noktayı bulmalısınız, ben para veriyorum eşşek gibi toplucak etçek kafası ile de o kişinin çok sağlıklı çocuk yetiştireceğini düşünmüyorum sonuçta karşıdakide insan köle değil ... Belli ki bakıcının yöntemi bu beğenmediysen sen önlemini al yoksa hiç iyiye gitmez bu kurcalama huyu , benim kuzenim çok karıştırırdı ortalığı annesinden tık çıkmazdı her geldiklerinde mutlaka bişeylerin yeri değişirdi taa ki 15 yaşına gelince bu huyuna son verdi...