- 23 Ocak 2020
- 107
- 70
- 30
-
- Konu Sahibi seydabulutcan
her şey etrafın abarttığı kadar zor oluyor mu gerçektenhayırlısı olsun inşallah. bende kızım 2 yaşındayken boşanmıştım. zorlanacaksınız elbette ama bu zorluklar geçecek. umarım çok mutlu olursunuz.
ya zor tabi ama herşeyin üstesinden geliyorsunuz. illa ki bir yerden sonra kolaylaşıcak. ben açıkçası evliyken psikolojik olarak daha da zorlandığım için, yaşadığım zorluklar çok beni mahfetti diyemem ama zor.her şey etrafın abarttığı kadar zor oluyor mu gerçektenyoksa yaşarken bu muymuş ben kaldırabildim mi diyeceğim
yakaladığım bazı mesajlar, ilgisizlik , hor görülme vs..Ayrılık sebebiniz ne? Sadece ilgisizlik ise kaybetme korkusu yaşayıp değerinizi anlamış olabilir bebeğiniz küçük başka sebepler yoksa son şans verilebilir
yakaladığım bazı mesajlar, ilgisizlik , hor görülme vs..
Yakınınızda ihtiyaç halinde size çocuk konusunda yardımcı olacak biri var mi anneniz fln ?Herkese merhaba
6 yıllık evlilik , 12 yıllık hayat arkadaşlığımızın sonuna 8 martta gelmiş olacağız.
2.5 yaşında bir kızım ve annem var. onlarla birlikte yaşayacağım. çalışıyorum ayaklarımın üzerinde durabiliyorum.
ama evliliğimiz de nasılsın demeyen, ilgi alaka göstermeyen adam şu an yalvarıyor. ama kararlıyım. merak ettiğim, bundan sonra ki süreçte beni neler bekliyor? hayata yeniden alışabilecek miyiz? yeniden yüzüm gülecek mi ? bir sabah kalktığımda bu yüreğimde ki öküz gidecek mi ? huzurlu olabilecek miyim ?
Tek pişmanlığın daha önce neden boşanmadığın konusunda olacak.. Güzellikler diliyorum..her şey etrafın abarttığı kadar zor oluyor mu gerçektenyoksa yaşarken bu muymuş ben kaldırabildim mi diyeceğim
yakaladığım bazı mesajlar, ilgisizlik , hor görülme vs..
Zaman herşeyin ilacı , elbet geçecek zor günler . Önemli olan sizin ve kızınızın huzuru mutluluğu…Herkese merhaba
6 yıllık evlilik , 12 yıllık hayat arkadaşlığımızın sonuna 8 martta gelmiş olacağız.
2.5 yaşında bir kızım ve annem var. onlarla birlikte yaşayacağım. çalışıyorum ayaklarımın üzerinde durabiliyorum.
ama evliliğimiz de nasılsın demeyen, ilgi alaka göstermeyen adam şu an yalvarıyor. ama kararlıyım. merak ettiğim, bundan sonra ki süreçte beni neler bekliyor? hayata yeniden alışabilecek miyiz? yeniden yüzüm gülecek mi ? bir sabah kalktığımda bu yüreğimde ki öküz gidecek mi ? huzurlu olabilecek miyim ?