- 22 Mayıs 2020
- 166
- 62
-
- Konu Sahibi birmelegimolsun
Canım seni üzmek istemem ama bu hamilelik değilHayırlı akşamlar dostlar. Ben 23 yaşımdayım.. 2 yıllık evliyim ama 1 yıldır korunmuyoruz. Fakat bebeğimiz olmuyor ve geçen ay doktora gittim adetimin 3. Günü muayene oldum doktor kan testi yapmadan bana kodlayarak yazıyorum dostnx ve inofccmbi diye iki hap verdi bunları kullan dedi. Ve bir ay sonra da progesteron testi yaptırıcaksın dedi yani yarın.. teste gideceğim hormon testi sanırım. Bu ilaçlar hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş diye duydum çok çok ümitlendim bu ay. Ve adetime tam 6 gün var bu akşam test yaptım normal 5-6 ₺ olanlardan ilk 15-20 dk hiç çizgi yoktu idrar kurumaya başladıkça önce beyaz silik ve sonra yaklaşık iki saat içinde bildiğin ikinci silik çizgi oluştu. Dayanamadım erkenden test yaptım. Fotoğrafları yükleyeceğim sizce gebelik var mıdır? İlk yaptığımda ki hali ve ikinci halini yükleyeceğim.. şimdiden bildiklerini paylaşan destek olan kim varsa teşekkür ederim.. (bu arada ilk halini silmişim kızlar yok, bu şimdiki hali inanın gerçekte daha pembemsi fotoğraf net cekmiyor otuz beş kere felan denedimmm((( )
Yok yahu üzülmem samimi niyet gerçek söz ederCanım seni üzmek istemem ama bu hamilelik değililk 5-10 dakika arasında çıkması lazım o çizginin. Bende hep böyle gördüm ümitlendim ama hep hüsrana uğradım. Çok üzüldüm çok taktım.hatta flaşı açıp test çubuğunu iyice inceliyordum az bir silik çizgi görebilmek için ama tam akışına bıraktım hayırlısı olsun dedim ve o ay hamile olduğunu öğrendim. Bunlar kuruma çizgisi oluyor canım seni üzmekte istemiyorum. Rabbım en kısa zaman da sana da nasip etsin kucağını boş bırakmasın inşallah ❤
Canım seni üzmek istemem ama bu hamilelik değililk 5-10 dakika arasında çıkması lazım o çizginin. Bende hep böyle gördüm ümitlendim ama hep hüsrana uğradım. Çok üzüldüm çok taktım.hatta flaşı açıp test çubuğunu iyice inceliyordum az bir silik çizgi görebilmek için ama tam akışına bıraktım hayırlısı olsun dedim ve o ay hamile olduğunu öğrendim. Bunlar kuruma çizgisi oluyor canım seni üzmekte istemiyorum. Rabbım en kısa zaman da sana da nasip etsin kucağını boş bırakmasın inşallah ❤
İstedigi kadar net olsun, 10-15 dk icinde cikmayan teste guven olmazBu fotoğraf daha net Kızlar
var bence hamilesin kan ver canımBu fotoğraf daha net Kızlar
Haklısınİstedigi kadar net olsun, 10-15 dk icinde cikmayan teste guven olmaz
Ahh inşallahvar bence hamilesin kan ver canım
Yine de inşallah ben yanılıyorumdur canım her şey gönlünce olsun ne zaman hayırlıysa ne zaman olması gerekiyorsa o zaman olur. Rabbim her şeyin en iyisini bilir sen dua etYok yahu üzülmem samimi niyet gerçek söz ederbende inanır mısın uyuyamıyorum bazen sabahlara kadar YouTube dan burdan araştır izle derken bir bakıyorum sabah ezanı okuyor.. takmamak nasıl olur bilmiyorum almıyor bazen aklım.. aslında daha önce hiç böyle çizgi çıkmamıştı ve o ilacı da kullandığım için ekstra ümitlendim sanırım haklısın, kuruma çizgisi hiç aklıma gelmemişti.. amiiinnn rabbim duanı kabul etsin. Çok teşekkür ederim
Merhaba kan verdiniz mi sonuç ne merak ettimAhh inşallahyarın inşallah vereceğim sonuç hemen çıkar mı bilmiyorum ama hayırlısı olsun bu kullandığım ilaçlardan dolayı çok umutlandım insallah dediğin gibidir
Merhaba kan verdim ama doktorum reçeteye sadece progesteron testi istemiş o yüzden hemşire de Beta hcg için erken diyince bekleme kararı aldım. Doktorum sonuçlarımı pazartesi. AçıklayacakMerhaba kan verdiniz mi sonuç ne merak ettim
Amin çok teşekkür ederimYine de inşallah ben yanılıyorumdur canım her şey gönlünce olsun ne zaman hayırlıysa ne zaman olması gerekiyorsa o zaman olur. Rabbim her şeyin en iyisini bilir sen dua et
Teşekkürler yanıtınız için inşallah hamilesinizdirMerhaba kan verdim ama doktorum reçeteye sadece progesteron testi istemiş o yüzden hemşire de Beta hcg için erken diyince bekleme kararı aldım. Doktorum sonuçlarımı pazartesi. Açıklayacak
İnşallah çok çok teşekkür ederimTeşekkürler yanıtınız için inşallah hamilesinizdir
Rica ederim canımAmin çok teşekkür ederim
Bu gebelik çizgisi değil canımHayırlı akşamlar dostlar. Ben 23 yaşımdayım.. 2 yıllık evliyim ama 1 yıldır korunmuyoruz. Fakat bebeğimiz olmuyor ve geçen ay doktora gittim adetimin 3. Günü muayene oldum doktor kan testi yapmadan bana kodlayarak yazıyorum dostnx ve inofccmbi diye iki hap verdi bunları kullan dedi. Ve bir ay sonra da progesteron testi yaptırıcaksın dedi yani yarın.. teste gideceğim hormon testi sanırım. Bu ilaçlar hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş diye duydum çok çok ümitlendim bu ay. Ve adetime tam 6 gün var bu akşam test yaptım normal 5-6 ₺ olanlardan ilk 15-20 dk hiç çizgi yoktu idrar kurumaya başladıkça önce beyaz silik ve sonra yaklaşık iki saat içinde bildiğin ikinci silik çizgi oluştu. Dayanamadım erkenden test yaptım. Fotoğrafları yükleyeceğim sizce gebelik var mıdır? İlk yaptığımda ki hali ve ikinci halini yükleyeceğim.. şimdiden bildiklerini paylaşan destek olan kim varsa teşekkür ederim.. (bu arada ilk halini silmişim kızlar yok, bu şimdiki hali inanın gerçekte daha pembemsi fotoğraf net cekmiyor otuz beş kere felan denedimmm((( )