Boy 60 cm. Cinsiyeti kızboyu ve kafa olcusu kac bebeginizin? Sonra kiz veya erkekse google dan erkek bebek icin persentil egrisi diye aratin. Grafik okumayi biliyor musunuz bilmiyorum. Alttaki cizgi yasini gosterir, sol yan ise mesela kilo veya boy gosterir. Alttaki cizgiden yasini bulup dumduz kilosuna kadar cikin. Hangi egrinin ustune geliyorsa onu aklinizda tutun. Daha sonra boyu icin ayni persentil egrisi tablosu bulun internetten. Ayni seyi ona yapin.
Hatta daha kolay bir yolu daha var google'a persentil egrisi hesaplama yazin ve o siteye istenilen bilgileri girin. Ona gore size hangi egride oldugunu gosterecektir.
Hangisi acababoyu ve kafa olcusu kac bebeginizin? Sonra kiz veya erkekse google dan erkek bebek icin persentil egrisi diye aratin. Grafik okumayi biliyor musunuz bilmiyorum. Alttaki cizgi yasini gosterir, sol yan ise mesela kilo veya boy gosterir. Alttaki cizgiden yasini bulup dumduz kilosuna kadar cikin. Hangi egrinin ustune geliyorsa onu aklinizda tutun. Daha sonra boyu icin ayni persentil egrisi tablosu bulun internetten. Ayni seyi ona yapin.
Hatta daha kolay bir yolu daha var google'a persentil egrisi hesaplama yazin ve o siteye istenilen bilgileri girin. Ona gore size hangi egride oldugunu gosterecektir.
Mamayi nasıl azaltacak açlıktan agliyorDaha doktorumuzla gorusmedik
Bu şekilde çıkıyorboyu ve kafa olcusu kac bebeginizin? Sonra kiz veya erkekse google dan erkek bebek icin persentil egrisi diye aratin. Grafik okumayi biliyor musunuz bilmiyorum. Alttaki cizgi yasini gosterir, sol yan ise mesela kilo veya boy gosterir. Alttaki cizgiden yasini bulup dumduz kilosuna kadar cikin. Hangi egrinin ustune geliyorsa onu aklinizda tutun. Daha sonra boyu icin ayni persentil egrisi tablosu bulun internetten. Ayni seyi ona yapin.
Ben az once buyusun.org olanina baktim. Bu tabloya gore kiziniz agir degil boyu uzun gibi duruyor :)Hangisi acaba
Bu tablo sunu demek istiyor. Sizin kiziniz ayni yas grubundaki kiz cocuklarinin 90%nindan uzun ve dolayisi ile biraz daha agir.Bu şekilde çıkıyor
Ebe niye bana çocuğum vereme yakalanmış gibi tepki verdi o zaman çok sinirlerim bozulduBu tablo sunu demek istiyor. Sizin kiziniz ayni yas grubundaki kiz cocuklarinin 90%nindan uzun ve dolayisi ile biraz daha agir.
Kötü bisey mi yani yüzde 90 persentilde olmasjBu tablo sunu demek istiyor. Sizin kiziniz ayni yas grubundaki kiz cocuklarinin 90%nindan uzun ve dolayisi ile biraz daha agir.
E nabiz da da bu şekilde gözüküyorboyu ve kafa olcusu kac bebeginizin? Sonra kiz veya erkekse google dan erkek bebek icin persentil egrisi diye aratin. Grafik okumayi biliyor musunuz bilmiyorum. Alttaki cizgi yasini gosterir, sol yan ise mesela kilo veya boy gosterir. Alttaki cizgiden yasini bulup dumduz kilosuna kadar cikin. Hangi egrinin ustune geliyorsa onu aklinizda tutun. Daha sonra boyu icin ayni persentil egrisi tablosu bulun internetten. Ayni seyi ona yapin.
Ben az once buyusun.org olanina baktim. Bu tabloya gore kiziniz agir degil boyu uzun gibi duruyor :)
Valla benim kizim da uzun boylu. Bana kimse birsey demedi acikcasi, kilosu da tabikide boyuna gore fazla. Bence bir doktorunuza danisin. En iyisini o bilir gibi bu durumda.Kötü bisey mi yani yüzde 90 persentilde olmasj
Ee tamam burada da yesil gozukuyor. Ben de anlamadim ebe size niye boyle dedi acaba.E nabiz da da bu şekilde gözüküyor
Valla eve geldiğimden beri ruh gibi dolaşıyorum. Doktora randevu bulamıyorum bulsam şimdi gidicem zor tutuyorum kendimiEe tamam burada da yesil gozukuyor. Ben de anlamadim ebe size niye boyle dedi acaba.
Kaç cc mama alıyor diğer memeyi sağın emmiyorsa doymayan bebek bu kadar çok kilo almaz gebelikte şeker probleminiz varmuydı ? Belki uykusuzluk ağlıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?