2,5 aylık bebeğim sürekli uyumaya başladı:S:S:S:S

tayyare

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2011
35
0
36
Bursa
arkadaşlar benim bebeğim yenidoğanken bütün gün uyanık olurdu.
yaklaşık 1 haftadır gece gündüz çok fazla uyuyor.ya tamam geceleri uzun uyumaya başlamıştı şikayet etmiyorum ama gündüz de çok uyuyor böyle bir durum yaşayan oldu mu?dr a danışmalı mıyım?
ama böyle birşey sorsam ne güzel uyuyarak büyüyecek zaten diyecek bana yüksek ihtimal:S

benim kızımda 6 ayına kadra çok uyurdu saatleri sayardım hep fazla çıkardı bende arada emmeye kaltığı zamaları sayardım çok kafaya tardım. ama şimdi gece kuşu olduk uyumamak için savaş veriyor. bide diş sorunu bitirdi beni

doktora götürmene hiç gerek yok bence bebeklerin uykusu düzenli olmaz sürekli uyku düzeni değişir bence bu durumdan mutlu olmalısın bazı anneler bebekleri uyusun diye gözünün içine bakıyo sabahlara kadar ağlayan bebekler var maşşalah bak senin bebeğin ne güzel uyuyo

Son düzenleme:

teşekkür ederim:))))
kendi kendime güldüm sayenizde:))))

pinkaya87

benim kızımda 6 ayına kadra çok uyurdu saatleri sayardım hep fazla çıkardı bende arada emmeye kaltığı zamaları sayardım çok kafaya tardım. ama şimdi gece kuşu olduk uyumamak için savaş veriyor. bide diş sorunu bitirdi beni

aynen benimki de öyle :)eyvaah o zaman şimdi uyku depolayayım:)

darısı benim kızımın başına maşallah onun yüzünden ev de hiç bi iş yapamıyorum gece de uyumuyor gündüzde...evde sinir hastası olcaz valla devamlı ağlıyor..daha ne istiyorsun uyusunda büyüsün maşallah

sorun yok benim bebeğimde iki aylık dediğin gibi yeni doğduğunda gündüzleri on dakikaya bi uyanıyodu artık çıldırıyodum ama şimdi gündüzde gecede çok güzel uyyo ama bazen 6*7 saat ayakta kaldığı da oluyo bende panikledim sarılıkmı die ama çeveremdeki herkes kızdı bana çocuk çok sağlıklı uyuyacak uyumadan nasıl büyüsün die bence sende panikleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…