- 15 Haziran 2016
- 7.701
- 20.397
- 38
- Konu Sahibi Alittlesunshine
Size sövüp saymışım avam bir dil kullanmışım gibi davranmanızın sebebi nedir? Söyleyin yardımcı olayımPeki hanımefendi siz etmeyin. Gerçekten o kadar üzüldüm ki bu kadar uslupsuz bir şekilde alaycı tavırlarla elestirildigim için. Ben kibar bir dille ifade etmeyi tercih ederdim eğer bir fikre katilmiyorsam. Ben çok saygı duyuyorum sizlerin fikirlerine, alintilayip yazanlara da özellikle cevap vermiyorum çünkü bana kullanılan dili kullanamam. Evet topluluktaki arkadaşların iki tanesi profesördü. Sizi ikna edecekse şayet.. Siz kullanmayın alternatif tıp. Bu bir tercihtir. Siz çocuğunuzu modern tıp ile büyütmeyi seçebilirsiniz. Bu çok normal bir durum olur ama alternatif tıp kullanacaksak modern tıp neden var sorusu çok ilginç bir bakış açısı. Yıllar önce modern tıbbın ulaşamadığı veya modern tıbba ulaşamayan insanlar alternatif yöntemler kullandılar. Her ikisinde de mutlaka ki uygulamada dikkatli ve hassas olmak gerek. Herneyse, çok uzar bu. Herkesin çocuğu çok sağlıklı ve huzurlu olsun. Kimse kimseyi bu kadar kolay kırıp dokemesin. Yuzyuze olduğumuzda kullanamayacagimiz dili, burada da kullanmayalım. Yazarken bile karakterimizi konuşturuyoruz çünkü.
Size sorduğum tek bir soruya cevap verin gerisi boş zaten
İki aylık bir bebek dut suyundan dolayı hayatını kaybetse geri getirebilecek misiniz? Annesine çocuğunun hiçbir sorun yaşamayacağına dair garanti verebiliyor musunuz?