Ben doğal yöntemlere karşı değilim kendi iradesi farkındalığı olmayan bir bebeğe hiçbir garantiniz olmadan tavsiye vermenize karşıyım. Hepimiz grip olduğumuzda ıhlamur içiyoruz ama bebeğe içirmiyoruz. Çok sığ düşünüyorsunuz. Oral yoldan olmaması neyi değiştirecek? Burnuna damlatıldığında koklatıldığında cildine sürüldüğünde zararsız mı oluyor? Size açık net soruyorum söylediğiniz uygulandığında hiçbir olumsuzluk yaşanmayacağına dair garanti verebiliyor musunuz? Sizin çocuğunuza zarar vermemesi bizimkinede vermeyecek anlamına gelmiyor. Sizin zihniyetinize göre herkes herşeyi tavsiye etsin uygulayalım. Mesela benim oğlumun bazı gıdalara alerjisi var, duta olmadığını nereden biliyorsunuz? Sorularımın hiçbirine cevap vermeyip cahil muamelesi yapıp kibirli deyince haklı mı çıkacaksınız sanıyorsunuz? Konu sahibi gelip yazsa dut tavsiyesine uydum bebeğim yoğun bakımda yada kaybettim dese ne yapacaksınız? O bebeği geri getirebilecek misiniz?
Kronik, genetik, akut bir sürü hastalığım var, kendi irademle doktor gözetiminde hatta doktor tavsiyesiyle birsürü doğal yöntem uygulayan biriyim. Kendime uyguladığım hiçbirşeyi oğluma uygulamam. Nasıl bukadar güvenebiliyorsunuz kendinize? Benim hakkımda ne biliyorsunuz ki etiketliyorsunuz?