Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun, etrafta çevrenizdekilerin bişey olmaz abartıyorsun diyenler olacaktır, dediklerine kulak asmayın siz en ufak bir şüphede hastaneye götürün göğüs filmi çektirin...Gerekirse başka dr a götürün...
canım benim çok üüzüldüm ya inşallh en kısa zaman da atlatır iiyi olur bebişimize iyi bak tamam mı canım
geçmiş olsun canım. benim kızımda 15 gündür ateşi düşmüyor. İştahta yok. Doktora gidiyoruz hergün başka bi tahlil, Bu gün sonda taktılar kızıma o ağladı ben ağladım doktor amcada beni teselli ediyor canı acımıyor diye. Büyük insan bile sondadan çekinir benim yavrum daha çok minik. Allah şifasız hastalıklar vermesin bebeklerimizi bize bağışlasın..
canım çok geçmiş olsun allah acil sifalar versin yavrucuğunaaa kıyamam yaaaa...ahhyavrum benım ınşala en kısa zamanda iyileşirrr
Allah acil şifalar versin bzimkide sabahları öksürüyor 1-2saate geçiyor dr ilaç verdi viraldedi antibiyotiği ateşiçok çıkarsa kullanın dedi çok şükür ateşi olmadı antibiyotik kullanma taraftarı değilim çok şükür kullanmadıkta ama öksürüğğü devam ediyor gece üstünü açıyor ondan sanırım terleyincede üşüyor.
allah şifalar versin bir an önce iyileşir bebeğin inşallah dahada çok küçükmüş ...benimde ödüm kopuyor hastalanacak diye ama dediğin gb havalar çok sıcak terliyorlar gecede üstlerini açıyorlar nasıl koruyabilirizki ...geçmiş olsun canım